Skip navigation

Tawaran RM1.2 juta untuk sekeping wang keluaran 1911 yang memiliki nombor siri A000001 sangat berbaloi

BERAPAKAH jumlah yang anda sanggup bayar untuk memiliki sekeping wang tinggalan zaman pentadbiran Negeri-Negeri Selat? RM10 atau RM100? Bagaimana kalau harganya mencecah RM1.2 juta?

Bagi kebanyakan kita, nilai sebegitu tinggi tidak munasabah. Bagaimanapun, bagi pengumpul wang lama, kepuasan melengkapkan koleksi lebih diutamakan. Justeru, RM1.2 juta untuk sekeping wang keluaran 1911 yang memiliki nombor siri A000001 sangat berbaloi.

Minat mengumpul wang kertas dan duit syiling lama semakin subur di Malaysia berbanding sekitar 1990an atau 1980an. Disebabkan sudah ramai pengumpul, mendapatkan koleksi wang juga semakin sukar. Harganya juga meningkat setanding nilai mata wang semasa.

Bagi pengumpul di Malaysia melengkapkan koleksi wang tempatan, termasuk Brunei dan Borneo ketika zaman penjajahan Inggeris hingga kini adalah satu kemestian. Dari situ, mereka akan melebarkan koleksi kepada wang negara lain, misalnya mata wang Eropah zaman sebelum pengenalan Euro. Tidak kurang juga yang mengumpul wang negara bermasalah seperti Afghanistan dan Iraq selain negara miskin seperti Uganda atau Brazil kerana kos untuk memilikinya sangat murah.

Pengumpul mata wang, Lawrence de Souza, berkata sebelum merdeka, Malaysia atau Tanah Melayu menggunakan mata wang Dolar dan ia turut digunakan di British Borneo merangkumi Sabah, Brunei dan Sarawak.

Justeru, kata de Souza, melengkapkan koleksi mata wang dolar bermula 1901 hingga 1967 adalah antara impian besar pengumpul mata wang.

Pada 1901 hingga 1910, Tanah Melayu menggunakan mata wang dengan imej Raja Edward Ketujuh. Ia kemudian bertukar kepada dolar dengan gambar George V (1910-1936), George VI (1936-1952) dan Ratu Elizabeth (1952-1967).

“Pada 1967 Malaysia memperkenalkan mata wang dikenali sebagai Siri Parlimen dan ia kekal hingga 1988. Ketika itu, Malaysia memiliki wang kertas bernilai RM1,000 yang ditulis sebagai “saribu”,” katanya.

Kata de Souza, nilai sekeping wang saribu yang berkeadaan baik dan nombor siri menarik boleh mencecah hingga RM50,000. Bagaimanapun, dalam koleksi wang kertas lama Malaysia, wang dengan nilai saribu itu paling susah ditemui. Jika adapun, pemiliknya tidak akan menjualkannya kerana nilai sentimental yang ada pada wang itu.

Duit syiling dua setengah sen mencecah harga hingga ribuan ringgit.

Sebenarnya, dalam menilai kegilaan mengumpul wang lama, nilai muka tidak penting. Harga ditawar berdasarkan keadaan atau kualiti duit, tahun dikeluarkan dan nombor siri duit berkenaan.

Wang kertas RM2 yang berkeadaan baik, misalnya boleh mencecah hingga ratusan ringgit. Apatah lagi jika ia edisi khas, misalnya 10 keping RM2 yang tidak dipotong.

Selain wang era Siri Parlimen, wang zaman Negeri-Negeri Selat, Negeri-Negeri Bersekutu dan Negeri-Negeri Tidak Bersekutu juga adalah antara yang popular.

Duit syiling dan syiling peringatan juga mendapat permintaan tinggi. Duit syiling suku sen yang digunakan di Negeri-Negeri Selat, misalnya boleh mencecah hingga RM150,000. Selain keunikannya, syiling ini bersepuh emas.

Duit syiling setengah sen dan satu sen keluaran 1891 juga boleh mencecah nilai sama.

“Ada banyak sebab orang mengumpul wang lama. Mungkin keasyikan melengkapkan koleksi atau mungkin bermula dengan suka-suka tetapi akhirnya ketagih,” katanya.

Bagi de Souza, dia mula mengumpul wang lama sejak remaja tetapi minatnya semakin bertambah apabila bertugas di bank komersial. Hari ini sebagai pesara bank, dia memiliki banyak koleksi wang lama terutama pada era pemerintahan Inggeris.

“Mengumpulkan wang lama pada hari ini tidak lagi seperti dulu kerana dulu jumlah pengumpul sedikit, manakala wang lama yang ada di pasaran banyak. Hari ini sebaliknya,” katanya.

Selain membeli di kedai menjual mata wang lama, de Souza melengkapkan koleksinya dengan menghadiri lelong wang lama yang dianjurkan Persatuan Numismatik Malaysia. Ada kala, jika acara lelongan itu tidak menemukannya dengan mata wang yang dicari, de Souza seperti pengumpul wang lama akan mencarinya pada acara lelongan mata wang lama di luar negara seperti di Hong Kong.

Pengumpul mata wang dengan modal besar pula boleh mendapatkan mata wang yang dikehendaki dengan membelinya melalui ejen mata wang yang berkhidmat secara bebas. Mereka biasanya warga asing yang mahir dalam selok belok urusan mata wang.

Walaupun dianggap sebagai hobi yang mahal bagi sesetengah orang, hobi mengumpul mata wang lama sebenarnya banyak bergantung kepada keadaan kewangan individu. Ini kerana walaupun ada wang lama yang boleh mencecah nilai hingga ratusan dan jutaan ringgit, ada juga wang yang boleh dibeli pada harga RM3 saja.

Lebih istimewa, seni pembuatan wang itu sendiri berbeza walaupun datang dari negara sama selaras dengan perkembangan budaya dan kemajuan negara berkenaan. Sesebuah negara, misalnya menukar mata wang yang digunakan lebih daripada sekali dalam masa 10 tahun. Semua ini dilakukan bagi memantapkan lagi mekanisme keselamatannya, selain perkembangan semasa yang menuntutnya berbuat demikian.

Banjir naikkan nilai syiling 10 sen

APA yang membuatkan sekeping wang lama boleh mencecah hingga ratusan ringgit? Pengumpul dan pekerja kedai menjual mata wang lama, Tan Meng Fong, berkata antara faktor yang membuatkan wang lama bernilai tinggi ialah keadaannya yang masih baik, tidak berlipat, jauh sekali terkoyak.

“Ada juga wang lama sedikit terjejas, misalnya berlipat tetapi hanya satu lipatan. Dengan satu lipatan pun, ia berupaya menurunkan nilainya,” katanya.

Kata Tan, satu lipatan pada wang boleh menjejaskan sehingga 50 peratus nilainya. Justeru, harganya akan terus menurun jika wang itu memiliki dua atau tiga lipatan.

“Pengumpul jarang memilih wang yang dilipat lebih dari sekali melainkan ia benar-benar sukar diperoleh. Namun, harganya tidak semahal harga wang sama tetapi masih elok,” katanya.

Selain kualiti, wang yang dihasilkan dalam jumlah yang terhad juga melonjakkan harga. Misalnya, duit syiling keluaran 1971 memiliki nilai tinggi di kalangan pengumpul kerana ditempa di Jerman Barat. Duit syiling itu adalah duit syiling Malaysia yang terakhir ditempa di luar negara.

Pada tahun sama, sebahagian duit syiling ditempa di kilang wang Bank Negara Malaysia di Shah Alam.

Bagaimanapun, penempaannya terhad kepada syiling 10 sen saja. Banjir besar yang melanda Selangor dan Kuala Lumpur menjejaskan operasi penempaan apabila limpahan banjir masuk ke dalam mesin pencetak.

Kejadian itu menyebabkan hanya 32,000 keping sempat ditempa. Jumlah yang sedikit melonjakkan permintaannya.

Kata Tan, sekeping duit syiling 10 sen yang dikeluarkan pada 1971 boleh mencecah harga RM2,500.

“Syiling peringatan juga memiliki peminat tersendiri. Lebih ramai peminat, lebih tinggi nilainya. Wang syiling peringatan RM5 boleh bernilai RM1,800,” katanya.

Faktor sukar diperoleh juga meningkatkan nilai wang berkenaan. Bagi wang kertas Malaysia atau Tanah Melayu dan Negeri-Negeri Selat, keluaran terhad menyumbang kepada nilainya.

Adakala edisi wang terhad disebabkan perkhidmatan Gabenor Bank Negara yang singkat melonjakkan harga wang lama. Misalnya, untuk 1981 hingga 1984, Bank Negara Malaysia diterajui Tan Sri Aziz Taha.

Dalam tempoh tiga tahun menjadi Gabenor Bank Negara, Aziz menandatangani dua siri wang kertas Malaysia (siri 4 dan siri 5). Faktor ini menjadikan nilai wang kertas pada era Aziz sangat mahal.

Apatah lagi jika wang itu memiliki nombor siri berturutan atau berlaku kesilapan pencetakan pada permukaannya.

Wang dengan nombor siri yang tersusun cantik juga sangat mahal. Untuk sekeping wang kertas RM50 era Gabenor Bank Negara, Tan Sri Ahmad Don misalnya, ia boleh mencecah hingga RM1,000.

Wang dengan nombor siri bersusun, tiga, lapan dan sembilan mencecah RM1,000 sekeping, manakala wang dengan nombor siri BB888888 boleh mencecah 10,000. Namun, urutan siri nombor empat tidak popular di kalangan pengumpul bangsa Cina. Ia hanya dibeli pengumpul Melayu atau India. Nilainya pula berlegar sekitar RM400 saja.

Nilai wang lama juga dipengaruhi oleh nilai mata wang semasa negara berkenaan. Sebagai contoh, wang kertas lama negara seperti Britain dan New Zealand serta wang negara Eropah sangat tinggi nilainya berbanding wang kertas dari Iraq atau Afghanistan.

Satu set wang Jerman sebelum pengenalan Euro boleh mencecah hingga RM12,000, manakala wang kertas era Saddam Hussein atau wang kertas era Taliban boleh dibeli pada harga RM3 saja.

Termasuk dalam kategori wang murah ini ialah wang kertas Kemboja keluaran 1972, wang Brazil keluaran 1980 dan mata wang Guyana dari 1966-1992.

http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Sunday/Bmdua/20091122074132/Article

710 Comments

 1. saya mempunyi wang syiling 1 sen tahun 1891.
  ad tak sesiapa berminat nk beli??

  • saya memiliki wang lama turki yang bernilai 100000 yuzbin, 1000000 bir milyon, dan 500000 bes milyon..ada sesiapa berminat utk membelinya..sila la email ke email address saya (raffiena_aira@yahoo.com)

    • farid
    • Posted September 18, 2015 at 10:46 pm
    • Permalink

    Maaf bertanya wang kertas 1000000bir milyon dh dijual ke? Brp nilai? Jual dimana?

 2. i have 1 cent coints 1891.
  who want to buy??

 3. kami mempunyai beberapa keping $1000 USD.
  1934 A. ada sesiapa yg berminat… emailkan pada kami

  • call 0134888222

 4. saya memiliki wang krtas malaya 1 julai 1941… bernilai 20 sen.. syiling peringatan 5 ringgit tunku abdul rahman tahun 1971.. syiling 1 ringgit tahun 1971.. 1 dolar syiling singapore tahun 1968.. 20 sen singapore tahun 1967.. matawang dari negeri selat tahun 1883, 1919, 1940 shngga 1945 brnilai 1 sen.. ada sesiapa yg berminat, hubungi 0196041656..

 5. Saya ade coins negara rusia 1961 dan coins cap ayam..agak2 berape nilai nye..

 6. saye ader sen 1801 1/3 sen
  so umur syiling ni dh berusia 208 tahun ader saper berminat call sayer 016-2028394
  harga Rm 30 000

  • Saya ada yang 1/2,1/3 dan 1/4 sen Queen Victoria 1801. kalau nak sila hubungi 0192482090

   • Raja Kamarazaman Raja Salim
   • Posted November 25, 2011 at 8:26 pm
   • Permalink
   • Reply

   wang 1/3 sen adalah palsu. british tidak pernah mengeluarkan wang 1/3 sen . Check buku Encyelopeadia Coins Malaysia, singapore, Brunei 1400 – 1967 by Saran Singh

 7. SY ADE SYILING 1 SEN TAUN 1895..SAPE NAK??

 8. KLU MINAT CALL 019-7050955

 9. saya memiliki duit syiling tahun 1303 dan koleksi syiling lain seperti duit 2 1/2 sen dan banyak lagi..berminat call 0198970644

  • Saya pun ada sama, 1903, 2 1/2 cents…Tn sudah jual??? Berapakah nilai Rm nya??? Thks

  • Bpe harga ?

 10. 1971 10sen 20sen 50sen 1ringgit and 5 ringgit 1971 can sell how much.
  i got a lot.
  1 sen 1957 i got 1. how much can offer. 0163913903

  • Saya ada satu uang siling 1 ringit thn 1971 siapa yg berminat hubungi 0182756245..

  • ad lg ko duit2 tu???

 11. sya ada syiling mlysia taun 1898 dan koleksi syiling lama…berminat call 0125653210

 12. saya ada syiling belanda thn 1945 2 1/2 sen dgn duit thn 1898 n byk lg..kalo mnt call 0129686488

 13. i’ve coin 1 dollar thn 1908 & 1 sen 1945.
  kalu bminat call me 012-6433850

 14. saya ada wang 1 juta dollar dgn sijil sekali …berminat call 013-5566699

  • Sy juga sekeping Wang keatas us100000 Dan us1000 siap sijil. Jika Ada yg berminat sila hubungi sy. Hp 0127677197

  • Sudah jual kew

 15. saya ada wang kertas rm50 bernombor siri KA7862222,siapa yg berminat boleh hubungi saya di nombor 0138327194

 16. i have coin 2 1/2 cent state north borneo 1903, interested please call 016 2041429..and 50 ringgit malaysia

 17. Sy ada wang kertas RM2 yg bernombor siri AA0000000………… berminat hubungi saya 0102507717

  • berapa harganye

  • md.rashidi ibrahim
  • Posted February 5, 2010 at 9:23 am
  • Permalink
  • Reply

  saya ada syiling Negeri Selat 1907 1 Dollar, minat call 012 9832442(kBharu)

 18. i have coin worth 1 cents straits settlements Queen Victoria (1845, 1898)King Edward VII(1903,1904,1908)King George V(1919,1920,1926)King George VI(1939,1945,)Queen Elizabeth The Second(1957,(5 cents 1961) – selling price worth pound sterling 30,000 interested please call 013 3629451
  (Teluk Intan)Malaysia

 19. saya mempunyai syiling emas 10 dolar gambar queen victoria 1901 s berapa kah nilai harga syiling tersebut.dan saya memiliki syiling2 lama yang lain..boleh hubungi saya jika berminat..
  0102254122

  • mohd azlin bin abdul
  • Posted February 20, 2010 at 3:52 pm
  • Permalink
  • Reply

  saya ada duit2 keping rm1 sign ismail mohd ali dan lagi satu sign,duit siling satu sen,duit rm10 sign ismail mohd ali,
  duit rm10 sign aisyah dan rm5 duit sign aisyah,rm5 lama, duit rm1 1971, berminat call lah 014-5048959

 20. saya ada beberapa keping syiling lama, syiling2 dari United States, canada, Singapore, Deutshland, syiling King Edward VI 1sen Malaya (1943), Australia, syiling 1 Dollar HK 1960, 1 Piso Philipine (jose rizal), syiling peringatan 1 ringgit kwsp 1976, syiling Queen Elizabeth 1954 & 1955, dan lain2

 21. saya mempunyai beberapa keping syiling usia lebih 100 tahun ,saya cadang nak jual,syiling selepas pemerintahan khalifa AlRasyidin ada sekeping

 22. saya ada wang syiling malaysia lima sen tahun 1968.bminat?email saya

 23. Saya mempunyai duit syiling 10sen tahun 1957 ‘Malaya and British Borneo’, jika ada yang berminat boleh menghubungi saya di Hadi – 0175619586

 24. Saya ada syiling 1 sen tahun 67,71,73,76,77,78 dan 79. Berminat? Call 0128435146. Serius offer sahaja. Tq

 25. saya ader syiling 5 ringgit depan syiling muka tun abdul rahman
  sapa2 yang berminat boleh telipon saya 016-2577062.

 26. duit syiling 5 ringgit tulin berminat telipon saya 016-2577062

 27. saya ada duit kertas lama bernilai rm100,50,20,5,2 dan 1rm untuk dijual dengan harga yang sesuai,blh hubungi di no ni 0193952101,selain tu duit kertas tersebut mengandungi 3 era gabenor bank negara sebelom zeti.tq

 28. saya ada banyak duit2 syiling lama…kertas luar negara pun ada…call no ni-0145444464

  • readily available… Syiling straits settlement…..1 sen 1907.. british borneo 1881… silver coin chop agung ..gold coins and notes malaya britishborneo sa puloh A underscore 77 777777 Perfect condition…and old news paper 1940….serious buyer will get any of these old coins notes nnewspaper….Also have RM1 ismail md ali 000006 1 pcs n + 5 more v1 n v2 this kind of RM

   i 000006 call me or whatssup 0194655825… New usd 2014 100 dollar 1 pcs RM you offer
   apa gg ada email or whatssup…0194655825..harga ngam insyaallah jadi

 29. sya de wang lme jerman 1000 mark(1910) harga rm 200 000..
  Call no. 0162213601

 30. saya memiliki duit syiling
  5cents state of north borneo 1903

  2,1/2cents state of north borneo 1920

  ada juga duit syiling tun hussein onn samatun abdul razak.. berminat cll saya romeo 0168028650

 31. saya memiliki wang kertas 1 dollar sandakan british, dan pelbagai lagi duit syiling lama

  • irman…boleh email kat saya gambar duit ni?

   balnor@asia.com

   Joe

    • HAIRULIZAM
    • Posted September 4, 2014 at 1:12 am
    • Permalink

    saya ada duit syiling twenty dollar 1907 gambar elizabeth dan banyak lagi . tolong carikan orang yg berminat membeli boleh ?

    • heri
    • Posted December 20, 2014 at 12:08 pm
    • Permalink

    saya ada 1 sen king george vi thn 1943 n 1 sen queen elizabeth thn 1956..minat sms 0132017434

 32. Saya memiliki duit 10 sen tahun 1972 untuk di jual. berminat sila hubungi atau sms untuk harga 0127477733

 33. saya memiliki wang siling 1 d0llar tahun 1899

  • how to contact u to buy?

    • lea
    • Posted January 29, 2012 at 12:38 pm
    • Permalink

    if you’re interested email me : lea_lurve@yahoo.com

    • syaiful
    • Posted February 7, 2012 at 4:34 am
    • Permalink

    sy ada duit china lama….dan duit syiling lama british,england dan mcm2 lg call sy segera 01116331933 epul

   • saya ingin menjula duit syiling lama 1864-1958..dan syiling 1968 50 sen ada parit tengah

    • ahmad karim
    • Posted May 16, 2015 at 3:22 am
    • Permalink

    readily available… Syiling straits settlement…..1 sen 1907.. british borneo 1881… silver coin chop agung ..gold coins and notes malaya britishborneo sa puloh A underscore 77 777777 Perfect condition…and old news paper 1940….serious buyer will get any of these old coins notes nnewspaper….Also have RM1 ismail md ali 000006 1 pcs n + 5 more v1 n v2 this kind of RM

    i 000006 call me or whatssup 0194655825… New usd 2014 100 dollar 1 pcs RM you offer

  • macam mana nak call u?

 34. saya mempunyai pelbagai jenis duit syiling dan kertas lama. Berminat sila emailkan kepada saya….

  • U have 5 sen(malaysia)1975 and 50 sen (1975).if u have it.pls send me email.thanks

  • saya mempunyai banyak jenis duit cyiling ,1 sen malaya thun1940,5 rupees india thun 1999,5 sen singapore,dan thailand.kat mna saya nak jual,dan siapa yg nak beli?

  • saya membeli duit kertas lama….. malaya british borneo n straitst settlement and old gold coin….we have in stock readily available. tor serious collector …3 gold coin 1877 1878 1879…. 20 dollar…

   Syiling straits settlement…..1 sen 1907.. british borneo 1881… silver coin chop agung ..gold coins and notes malaya britishborneo sa puloh A underscore 77 777777 Perfect condition…and old news paper 1940….serious buyer will get any of these old coins notes nnewspaper….Also have RM1 ismail md ali 000006 1 pcs n + 5 more v1 n v2 this kind of RM

   i 000006 call me or whatssup 0194655825… New usd 2014 100 dollar 1 pcs RM you offer
   apa gg ada email or whatssup…0194655825..harga ngam insyaallah jadi

 35. saya mempunyai pelbagai jenis duit syiling dan kertas lama. Berminat sila emailkan kepada saya….atau sms 0194257080

 36. i have rm50 no series jq1999999..
  interested??call me…..0134245126

 37. Saya ADA koleksi duit lama lebih dri 10keping . .Kbanyakan made state of borneo . .Jika berminat. .Sila hubungi sya d no 0128677481

 38. N lg . . .Sya ada duit syiling 2 1/2 sen . .North of borneo . . .Lma dah sya cri pembeli utk syiling nie. . Ada bnyak koleksi sya. . Ok . . .Just call me. . .

 39. kalau nak duit lama tahu n 1971satu boleh lah ….cariii saya

 40. harga rm 250 …….adaaaa ……rm150 ada

 41. saya ada syiling 50 sen terbelah tengah. siapa berminat hubungi 06-2325951. waktu pejabat saja.

 42. lagi murah 100……atau 150

  • kalau berminat calll num ni 0145241207
   …..

 43. saya ada not rm50 yang tersalah cetak,didepan cantik dibelakang teramat pudar.no siri RT9299699 yang ingin dijual dengan harga yang berpatutan dan duit kertas dinar not 20dinar tahun 1911 jika anda berminat sila hubungi 0199870287

  • Sy ada uang 20 cen gambar rajah sarawak c.v brooke tahun 1927 klu minat hubungi no hp sy +6285822455478 sy mau jual

 44. saya ada wang kertas dua puluh sen tahun 1941 yang mempunyai jata negeri di malaysia di belakangnya..wang kertas sepuluh ringgit yang ditulis (sa-puloh ringgit)..dan koleksi pelbagai mata wang kertas lama,china,pakistan,arab dan sebagainya terutamanya dari indonesia..jika berminat sila hubungi saya di nombor 0126374984..nurul

 45. saya ada wang kertas dua puluh sen tahun 1941 yang mempunyai jata negeri di malaysia di belakangnya..wang kertas sepuluh ringgit yang ditulis (sa-puloh ringgit)..dan koleksi pelbagai mata wang kertas lama,china,pakistan,arab dan sebagainya terutamanya dari indonesia..jika berminat sila hubungi saya di nombor 0126374984(nurul)

 46. saya ada wang kertas dua puluh sen tahun 1941 yang mempunyai jata negeri di malaysia di belakangnya..wang kertas sepuluh ringgit yang ditulis (sa-puloh ringgit)..dan koleksi pelbagai mata wang kertas lama,china,pakistan,arab dan sebagainya terutamanya dari indonesia..jika berminat sila hubungi saya di nombor (nurul)0126374984

 47. saya ada duit peringatan sukan komanwel,,,yang berminat sila hubungi 0138973522

 48. sy ada duit lama stgh sen thn 1800,duit yaasin 1 thn 122,125, duit tunku abdul rahman,tun abdl razak dan byk lgi…ingin bli hubungi sy d 0173675402…
  salam….

 49. sy mempunyai dui kertas malaya dan 23 keping syiling dr tahun 1857- 1977 sesiapa beminat call sy .amik semua lg murah
  sy juaga ada stem lama
  harga berpatutan jlan
  loc:kl:no fon :0142288640

  • salam…. duit apa yg tuan masih ada… goldcoin tunku abdul rahman Rm100 ada tak… n wang kertas sepuluh kerbau… nuga straits settlement RM 10 50 100…. and syiling 1/3 1/6 tak kiralah apa jua….. duit rm1000 saya beli rm 1080and 500 notes for rm 570…..cash. verify byr

    • Amer
    • Posted October 2, 2015 at 11:19 am
    • Permalink

    Nk duit syilig 1rggt tuanku abdul rahman x?kol 01116216621

 50. sy mempunyai dui kertas malaya dan 23 keping syiling dr tahun 1857- 1977 sesiapa beminat call sy .amik semua lg murah
  sy juaga ada stem lama
  harga berpatutan jlan
  loc:kl:no fon :0142288640
  atau eemail dekat setan8919@yahoo.com

 51. saya ada duit siling 1 ringgit limited edison 25 tahun kemerdekaan malaysia dengan berlatarkan tunku abd rahman kalau berminat hubunggi 0199870287

 52. sy ada wang kertas RM20 sekeping; harga RM2K,..
  Berminat Call me 0179526200 (mie)

 53. saya ada duit syiling lama yang mau di jual dengan harga tinggi…
  – STATE OF NORTH BORNEO (5 CENTS) YEAR 1903, 1938, 1941.
  – STATE OF NORTH BORNEO (1 CENT) YEAR 1941.
  – BRITISH NORTH BORNEO (HALF CENT) YEAR 1891.
  – SINGAPORE COIN (1 DOLLAR) YEAR 1967.
  – GEORGE VI KING HONG KONG (1 CENT) YEAR 1924
  – QUEEN VICTORIA (1 CENT) YEAR 1901.
  – GEORGE VI KING AND EMPEROR(1 CENT) YEAR 1943 (2 PIECE)
  CALL SAYA DI NO. 014-5714765

 54. smua yg bagi offer d atas dah dapat buyer ker???..

 55. Saya ada duit syiling 1 ringit tahun 1971 ada duit kertas one dollar tahun 1935 berminat sila hubungi 017 9910465

  • nur abia bte ariffin
  • Posted June 24, 2010 at 7:01 am
  • Permalink
  • Reply

  saya memiliki wang lama rm10 no siri (A/76
  462404) sesiapa yg ingin membeli?
  rm(p/14 383650)(m/50 973096) (h/31 935914) (G/80 350488)sesiapa yg ingin membeli?

 56. wang kertas lama jepun 100 yen,bermanat?call 0135577735.

 57. sy ingin mjual koleksi syiling 50cent (tepi terbelah)
  tahun 1967,68,69

  berminat
  emel cr8taka@gmail.com

 58. saya ada menjual duit syiling lama berbagai bagai.berminat sila email saya..

  • saya nak duit syling 50sen pada tahun 1975 dan 76….u offer….

    • hariz
    • Posted August 18, 2010 at 9:28 pm
    • Permalink

    sy ada syiling 50sen 1976 terbelah tepi…berapa RM nak??

    • denn
    • Posted March 2, 2011 at 2:14 am
    • Permalink

    anything juz contact me at 0172503515

    square coin [syiling petak]

    1 cent; malaya and british borneo 1957,1958,1961

    1 cent; commisioner and currency malaya 1945

    1/2 cent; straits settlements 1932

    round coin;

    10 cents; commisioner and currency malaya 1939

    10 cents; straits settlements 1926,1927

    5 cents; commisioner and currency malaya 1939 1950

    5 cents; straits settlements 1900

    1 cent;malaya and british borneo 1962

    duit malaysia: 50 sen 1967,1968 (berbelah), 1977 [takde belah]

    cara urusniaga ANDA PILIH::

    1. bank in duit dan saya post barang

    2. face to face, jumpa saya di bangi

    JADI, URUSNIAGA HANYA UNTUK MEREKA YG SERIUS DAN CONFIRM BELI SAHAJA…

    apa2 contact di number saya dulu

   • tahun 1975 and 1976 tiada keluaran syiling 50 sen..

    • ellisa
    • Posted May 13, 2012 at 3:11 am
    • Permalink

    mcm mne nk call u?

    • eyna
    • Posted August 25, 2015 at 4:34 pm
    • Permalink

    Sy ade 50 sen 1976 belah tengah , ber minat boleh call 0129027735

  • u have 5 sen(malaysia)1975 and 50 sen- 1975.ple reply my mail

 59. saya ada koleksi wang syiling 1971-12 keping 10,20,50 sen dan 50 sen terbelah 1967,68,69, 75 & 76 = 12 keping & 10 sen 1972 4 keping. wang kerta RM50 keluaran 2007 sempena 50 tahun Malaysia meredeka yang ada logo 50 tahun merdeka dibelakang (kanan). sesiapa berminat nak beli boleh call 0138579654. cepat!!!!cepat!!!

 60. Penjual wang syiling dan wang kertas. call 0138579654

 61. d mna tmpt tuk menukar duit syiling 50 sen yg t’belah?????

 62. sy ade 5 keping duit syiling 10sen tahun 1971..sy akan jualkan pada tawaran yang tertinggi..berminat,sila hubungi di 016-822 7702

  • berapa mahu jual???

 63. saya ada duit syiling 10sen EMAS pada tahun 1997..ada sesiapa berminat hubungi saya….0168050494,……….

 64. sia ada duit 5osen berbelah tahun 68.mau?0136525732

 65. saya ada duit 50 sen tahun:

  1971=7 keping
  1973=36 keping

  duit 20sen tahun:

  1971= 3
  1973=11
  1976=7

  duit 10 sen:
  1971= 1 keping
  1973=3 keping
  jika berminat sila hubungi saya 014-8532195(Sabah)

  • ad lgi ko duit 10sen 1971…klau a msj sy 01129239591

 66. saya ada duit 50 sen tahun:

  1971=7 keping
  1973=36 keping

  duit 20sen tahun:

  1971= 3
  1973=11
  1976=7

  duit 10 sen:
  1971= 1 keping
  1973=3 keping
  jika berminat sila hubungi saya 014-8532195(Sabah)

  • idris bin palus mearan
  • Posted July 24, 2010 at 11:41 am
  • Permalink
  • Reply

  saya ada duit syiling malaysia. 10sen,20sen,50sen.(10sen tahun 1981 ada 5keping(tahun 1973 ada 3keping(tahun 1967 ada 1keping(tahun 1979 ada 1keping(tahun 1977 ada 1 keping(tahun 1976 ada 1keping(tahun 1968 1keping(tahun 1980 1keping(tahun 1982 ada 1 keping.(20sen) tahun 1976 1keping(tahun 1971 1keping(tahun 1973 1 keping(tahun 1981,1982,1988(50sen 1973,1982,1971,1977,1983,1988,(siapa berminat col saya(0168187450 atau 0168243766,idris dari sabah.

 67. sy ada duit syiling 10sen tahun 1971.hargga(RM5000,siapa berminat col saya(0168187450

 68. sy ada duit syling 50sen tahun 1973,1977,1982,1988,harga boleh runding,siapa berminat col syg.(0168187450

  • Saya ada siling Yassin 171 masihi …
   0128625755

 69. sy ada :

  50sen – 1967,68(berbelah tepi),71,73

  10sen – 1967,68

  20sen – 1967,68,69,70,71,76

  5sen – 1967,73,76

  syiling 20 sen singapore (tulisan : majulah singapura) 1989

  syiling 5 dollars hong kong 1981 (tebal dan belah tepi)
  dgn tulisan queen elizabeth the second dan wajah nya.

 70. Saya mempunyai duit siling 1 sen tahun 1943-Commissioner of Currency Malaya.
  Emperror King GLORGE V1.
  Jika berminat sila hubungi saya 013-5513747 (SABAH).

 71. Saya ada:-
  1.Duit 1 sen_1943 Commissioner of Currency Malaya/Emperror of King GLORGE VI.

  2.Duit Syiling 1 Ringgit_Tun Hussein ONN RMK ke-4.
  3.Duit Syiling 50 sen(belah) 1967.
  Jika Berminat sila hubungi saya 013-5513747 (Sabah).

 72. sesiapa yang berminat $ 1 duit syiling 1971

 73. saya ada koleksi duit syiling:
  north borneo 5cents 1940=1kpg
  50 sen terbelah=8kpg
  10&20sen 1971=5kpg
  10&20sen 1973=12kpg

  berminat hubungi saya:0135538800

 74. asalamualaikum,,, selamat pagi, petang dan malam.sesiapa yang berminat dgan syiling state of north borneo 1903,,,sila hubungi saya 0146744063..atau email kan saya(miemat_81@yahoo.com.my)wasalam

 75. state of north borneo 1903..syiling 2 1/2 sen.saya bagi harga syiling bukan mahal.hanya bole berunding dgan nilai nya.

 76. saya ada syiling 50 sen terbelah….
  tahun 1967,1968, 15 keping
  dan 1969….
  sesiapa berminat…..
  bole call….
  0198123010

 77. saya ada 1/2 sen 1860 tertera belanda india. ada tulisan jawi dgn nilai seperdua ratus rupiah dan tulisan india. berminat cal 0172945393

 78. sya ada wang kertas (1 dollar) ‘ BOARD OF COMMISSIONERS OF CURRENCY MALAYA AND BRITISH BORNEO ‘keluaran 1st march 1957. ada lambang kerbau membajak kat depan .
  sesape yg berminat , call kat 0138725025.

 79. saya mempunyai siling 50 sen 1968,1988 11 keping 20 sen 1967,1980,1981,1976,1982,10 sen 1976,1977,1982,1983….sesiapa berminat hubungi 0138933178.

 80. aq ada syilimg 10 sen tahun
  1967-3
  1973-6
  1976-5
  1977-2
  1980-5
  1981-5
  1982-5
  1989-1
  1990-2
  syiling 20 san
  1967-4
  1968-1
  1971-1
  1973-1
  1977-1

  ada sesiaoe berhajat halo aqu
  017-6740078/013-3614360 (fiq)

 81. saya ada syiling duit yassin jenis(ivi),50sen thn 1971,1973,20sen 1971 jika berminat call 0168222583(bob)

 82. hubungi sy 0179686605 utk sesiapa yg berminat nk dptkan syiling 50sen thn1976 terbelah tengah

  • ada lagi ke duit tu

 83. saya ada duit suku sen tahun 1802 dan setengah sen dn banyak lagi duit selat untuk di jual hubungi saya segera 017 887 9463

 84. I ada duit lama kiang nan…
  duit ni keluar thun 1897…
  sape minat coll no ni….
  0176557403.
  harge pun kene ar cntik….

 85. asalamulaikum saya ada wang note SA-PULOH tu tapi berapa org sangup tawarkan harganya ni no hp saya 0178245943

 86. saya ada duit siling satu sen queen victoria tahun 1890 saya ingin jual rm 30ribu sesiapa yang berminat boleh hubungi saya hp 0178045943

 87. saya ada syiling north borneo…syiling peringatan rm25…syiling ten dollar singapore edisi terhad…dan beberapa keping syiling 20sen hingga 5 sen tahun 1967…ada yang berminat nak beli saya ingin menjual

 88. yang berminat fax kan 03 33932516

 89. sye ad duit kertas lame rm10 yg tertulis SEPULUH RINGGIT tanda tangan ISMAIL MD ALI,rm20,…….BPE NILAI DUIT2 lame yg ad pd sye ney?….0177205360

  • ILMU AZAM JAAAFAR
  • Posted September 26, 2010 at 11:42 am
  • Permalink
  • Reply

  saya mempunyai duit syiling nilai suku sen seperti yang dinyatakan dalam artikel diatas. syiling tersebut mempunyai tatikh keluaran 1873. sesiapa berminat,hubungi 0197330953(Pn. Sally) atau 0194978311(Cikgu Azam)

 90. saya ada duit syiling 50 sen tahun 1967 dan beberapa keping syiling rm 1..jika berminat hubungi saya melalui email

 91. saya ada wang kertas 1 september 1927 five dollars keluaran the government straits settlements no seri 68595 harga rm300,000.00, duit syiling 1 pakej 1sen 5sen 10sen 20sen 50sen tahun 1967 harga rm 30,000.00 1pakej 1sen 5sen 10sen 20sen 50 sen tahun 1988 harga rm 15,000.00 jika berminat hubungi saya melalui email……

 92. saya ada syiling malaysia 50 sen keluaran 67,68,73…brminat sila hubungi 0148854282

 93. saya ada 1 syiling 10 sen 1927 (charles vyner brooke) dan 1 sen duit malaya King George VI (segiempat)…berminat sila hubungi 0148854282

 94. saya ada syiling 1/2 sen thn 1884 queen victoria- RM5000,syiling 50sen 1971-RM300,syiling RM 1 1971- RM6000.jika berminat email saya…

 95. i have a 1 cent coin frm 1919.. how much does it worth. the 1st square coin

 96. sye ada syiling RM5 peringatan sukan SEA ke14 d kuala lumpur dan syiling lama borneo dan negeri2 selat

  sapa berminat..call sye 0194671627

 97. syiling RM5 peringatan sukan Sea ke14 KL dan syiling lama negeri selat dan borneo(era brooke, era King George dan Queen Elizabeth 1sen)
  selain itu sye jga menmiliki koleksi syiling dari luar negara( Indonesia, Arab, China,Brunei,Thai,US)
  sapa2 yang berminat boleh la emel kepada sye atau call
  constan_deeda@yahoo.com.my
  0194671627

 98. saya ad banyak sagat syilling lama siapa beminat hubungi saya 0177692815

  • u have 5 sen(malaysia)1975 and 50 sen- 1975.pls reply my mail

    • cool
    • Posted December 7, 2011 at 7:28 pm
    • Permalink

    i got 10cent 1972…
    cll me if interested 0174513304…

    area melaka….

 99. salam..saya ada koleksi 10 sen(tahun 1967&1968) 1 unit, 20 sen (1967) 1 unit…ingin jual rm5k setiap satu..berminat sila hubungi saya 0193305611 (kawasan kl)…tq

 100. asalamualaikum,,,pagi,,saya ada memiliki duit syiling tahun 1903.sabah state of north boeneo 2cen setengah,,berhubungan dgan brunei dan sarawak..kalo ada sesiapa nak memliki syiling ni,,hubungi saya 0146744063,,wasalam

 101. asalamualaikum,,,pagi,,saya ada memiliki wang kertas keluaran,,,?no kod D405881,,,E327054 dan M052494..wang kertan seringgit malaysia?,,hubungi saya 0146744063

 102. Saya memiliki Duit Syiling 50 sen malaysia (berbelah) Tahun 1968. jika berminat sila SMS/call 0138988310

 103. assalamualaikum..saya ada syilling 50sen thn 1967 yg berbelah d tepi.sesiapa yg berminat blh hubungi saya

  kung_kingkong@yahoo.com

 104. sye ade duit syiling…thun 1987…siap kotak…syiling $10..$1..
  hanye 20,000 sje keluaran yer…
  harge bleh runding…
  ape2 kol num nie..0126816950…
  urgent..spe cpat die dpat…

 105. i ade so much duit syiling lama pelbagai negara dr tahun 1835..if u all berminat utk memilikinya..plis give me a call okey..! 012-5506030 thanxsss….

 106. i ade sekeping wang note $1 BOARD OF COMMISSIONERS OF CURRENCY MALAYA AND BRITISH BORNEO 21st.MARCH 1953 serial no.(A73-242097)..ade sesiapa yg berminat ker..? plis call at 012-5506030…thanxsss….

 107. Saya ada wang satu ringgit lama = 41 keping ( ada yang keluaran merdeka ) Lima ringgit lama = 6 keping . Sesiapa yang berkenan sila mesej atau hubungi saya 0173917095 / 0172421800 ( Akmal ) . Harga boleh dirunding .

 108. ader x syiling 20 sen tahun 1972? Sy tiap2 hari proses duit syiling tp x pernah jumpa pun duit tu..

  • saya ada 20 sen 1971.kalau nak harga boleh runding.

  • kau nk tengok duit tu kau blh dtg atau jumpa sy,nti sy tunjukkan,tq……

  • AsSalam..sy ade syiling 20 Sen 1972 klo bminat call 0102552825…..pastu sy de mlambak lg duit syiling Malaysia,malayan commistioner n street settlement n syiling wang lama serata Asia n negara kpulauan n Afrika n sbahgian Eropah n Amerika…..tma kasih…

 109. saya mempunyai duit syiling 2 setengah sen keluaran 1903 dengan cop STATE OF NORTH BORNEO.sesiapa yang berminat sila hubungi saya di talian 013899309.

 110. saya mempunyai duit syiling 2 setengah sen keluaran 1903 dengan cop STATE OF NORTH BORNEO.sesiapa yang berminat sila hubungi saya di talian 0138993099.

 111. Wang kertas nilai 1000 (satu ribu)
  Tahun 1910, Berlin (Jerman)

  Kalau NAK BELI, NAK TENGOK atau NAK TUKAR DGN BRG LAIN, call saya @ 012 3934826

 112. salam..sy mempnyai wang kertas rm100 ringgt no siri aa4581765 dan wang kertas rm50 no siri xv3240761…zf7783126…zh6742494…jika berminat sila call 0129164158

 113. Saya nak jual syiling lama:
  Penny (1912-1919)
  O Bare head of George V left
  GEORGIVS V DEI GRA:BRITT:OMN:REX FID:DEF:IND:IMP:
  R Britannia seated right on rock by sea, holding shield and trident, H
  (Heaton mint, Birmingham)
  ONE PENNY date

  Abbreviation Word or Phrase Translation
  GEORGIVS GEORGIUS George
  V V 5, 5th, fifth or five
  D.G. DEI GRATIA By the Grace of God
  DEI DEI (of) God
  GRA GRATIA (by the) Grace
  BRITT OMN BRITANNIARUM OMNIUM of all the Britons
  REX REX King
  F.D. FIDEI DEFENSOR Defender of the Faith
  FID FIDEI (of the) Faith
  DEF DEFENSOR Defender
  IND INDIAE (of) India
  IMP IMPERATOR Emperor

  Harga blh di runding

  Saya juga ada koleksi duit lama malaya& dari pelbagai negara.

  Berminat,sila emil sy padil78@yahoo.com.sg

 114. salam..saya ada syiling emas SULTAN ABDUL JALIL SHAH III 1623 – 1677 (JOHOR) hubungi 013-3397567.tawaran anda?

 115. Saye ade syiling lame 5sen thn 1997 keluaran terhad oleh BNM.
  Mencari pembeli yg serius.kalu nk emel zerel86@yahoo.com.my.serius ni,xmain2

 116. saya ada pelbagai kolesi duilt stiling lama.berminat sila hubungi 0198335399…. antaranya:
  1) King George VI King Emperor
  – 1 sen (1940)
  – 1 sen (1943) 2 keping
  2) Queen Elizebeth The Second (Malaya and British Second)
  – 2 sen (1961)
  3) Queen Victoria
  – 1 sen (1901)
  4) King George VI
  – 10 sen (1950) 2 keping
  5) State of North Borneo
  – 5 sen (1921, 1928, 1938)
  – 2 1/2 sen (1903)
  6) British North Borneo
  – half sen (1891)
  – 1 sen (1885, 1889, 1894)

 117. saya ada pelbagai koleksi duit syiling lama.berminat sila hubungi 0198335399…. antaranya:
  1) King George VI King Emperor
  – 1 sen (1940)
  – 1 sen (1943) 2 keping
  2) Queen Elizebeth The Second (Malaya and British Second)
  – 2 sen (1961)
  3) Queen Victoria
  – 1 sen (1901)
  4) King George VI
  – 10 sen (1950) 2 keping
  5) State of North Borneo
  – 5 sen (1921, 1928, 1938)
  – 2 1/2 sen (1903)
  6) British North Borneo
  – half sen (1891)
  – 1 sen (1885, 1889, 1894)

 118. saya ada duit siling emas tahun 1971…….harga rm100ribu

 119. saya memiliki koleksi matawang lama pelbagai negara.
  Jika berminat hubungi saya ditalian 016 2596975.

 120. paun amerika besar sedikit dari duit 10 sen tahun 1808 dan 1888 yg dulu digunakan sebagai duit ditanah melayu ingim di jual pada harga yg sesuai

  • Shahrul Nizam Yusop
  • Posted January 5, 2011 at 2:07 pm
  • Permalink
  • Reply

  Saya memiliki wang kertas satu ringgit yang mempunyai huruf bermula dari AAA. Hubungi saya di 0198870152 untuk best offer untuk sesiapa yang berminat. Gambar akan dihantar ke email kalau berminat.

  • Shahrul Nizam Yusop
  • Posted January 5, 2011 at 2:20 pm
  • Permalink
  • Reply

  Saya memiliki wang kertas satu ringgit yang No. siri nya bermula dari AAA. Kepada sesiap yang serius untuk memiliki nya sila buat best offer dengan saya – 0198870152 (Encik Shah). SMS tdak akan dilayan. Gambar akan di hantar melalui email jika benar2 berminat. Pengesahan/perjumpaan secara bersemuka akan dibuat untuk melihat secara teliti wang kertas itu. sekian.

 121. dear blogger….i want 2 know…how much it is the value of 1 cen 1891 queen victoria coin….the reply from u is one of my hounour….tq

 122. saya ada duit syiling rm5 1971,rm1 1971,dan byk lg la bminat cal sya d 0145742511 sabah.

 123. saya ada beberapa keping wang lama termasuk matawang brunei keluaran khas thn 1972, wm australia rm0.20 keluaran thn 1971, , 10 sen(1948), 20sen (1950) keluaran 1950(king george the sixth,)berminat hubungi e-mail saya

 124. saya ada coin victoria 1/4 dan3/4 sen thn1801.berminat call 0199049060

  • Saya pun ada juga tapi queen victoria 1801 1/2, 1/3 dan 1/4 cent. harga boleh runding.

 125. saya memikliki banyak duit syuling 1 sen keluaran tahun 1890-an..sesiapa yang berminat untuk membeli e-mail saya..harga boleh dirunding.selain itu saya juga ada duit syilng yang lain keluaran tahun tersebut.

 126. saya ada duit syiling rm1 tahun 1959 .
  ada sesiapa berminat .
  0126879044

 127. salam..sy dr n9..sy ada syiling RM5 thn 1971 gmbar Tunku Abdul Rahman, RM1 25thn kemerdekaan 2kpg, RM1 thn 1971 2kpg, RM1 100thn getah asli 1877-1977 gmbar tgh toreh getah & RM1 rancangan malaysia keempat gmbar Tun Hussein Onn.

  sapa2 bminat nk beli emal@msg kat sy ye..bergantung pd tawaran yg tertinggi.. elleyna_84@yahoo.com / 0192846256

 128. SAYA ADA DUIT SYILING TURKI 100,000 LIRA, SESIAPA YG BERMINAT SILA HUBUNGI DI TALIAN 017-4758516

 129. saya ada duit usa tahun 1785….saya nak thu berapa harganya…

 130. sape nk beli duit syiling one cent british north borneo tahun 1491..
  kalo nk beli emeil k…

 131. salam…saya ada duit syiling dari tahun 1967-1988 jika berminat blh hubungi saya k..014-2289039

 132. sye ade syiling:
  10 sen-1967,1968,1973,1976,1979..

  20 sen – 1971,1967,1968

  50 sen – 1979

  untuk dijual..

 133. saya ada duit syiling RM1 Tahun 1971 gambar Tengku Abdul Rahman.. Sesiapa yg berminat ble kontek sy di 0195890697 tq.

 134. sy ad duit syiling gmbr kepale org,tahun 1906..sape2 berminat sile hubungi 0137372963

 135. Saya ada duit 50sen thn 1976…. ada sapa2 berminat…?

   • denw.wend@yahoo.com.my
   • Posted February 24, 2011 at 9:12 am
   • Permalink
   • Reply

   siling 50 sen 1976 mc ada? hubungi sy 0198311933

    • amer
    • Posted May 4, 2011 at 2:50 pm
    • Permalink

    mc tu ape??

    • paisal mohamed
    • Posted June 6, 2011 at 1:05 pm
    • Permalink

    salam 1m’sia..boleh tak u upload ganbar duit 50sen tahun 1976 tu?..berapa u nak jual..k thanks..

  • call me 01119154022 din for 10 sen 1972

  • patricia ganing
  • Posted February 26, 2011 at 12:04 am
  • Permalink
  • Reply

  kalau betul ada orang yang mengkehendaki wang kertas seringgit yang ada nombor siri bermula dengan AAA sila hubungi saya.saya adamenyimpan wang tersebut . harga boleh runding mengikut pasaran. 019-8054196

 136. sy ada RM1 dengan prefix AAA. Harga rm30k.

 137. anything juz contact me at 0172503515

  square coin [syiling petak]

  1 cent; malaya and british borneo 1957,1958,1961

  1 cent; commisioner and currency malaya 1945

  1/2 cent; straits settlements 1932

  round coin;

  10 cents; commisioner and currency malaya 1939

  10 cents; straits settlements 1926,1927

  5 cents; commisioner and currency malaya 1939 1950

  5 cents; straits settlements 1900

  1 cent;malaya and british borneo 1962

  duit malaysia: 50 sen 1967,1968 (berbelah), 1977 [takde belah]

  URUSAN JUAL BELI:: bank in bayaran anda dan saya post barang atau anda jumpa saya face to face di bangi… terima kasih

  • Hj Riduan bin Hj Donald
  • Posted March 1, 2011 at 9:51 pm
  • Permalink
  • Reply

  memandangkan saya lahir pada tahun 1943.
  saya mempunyai bnyk wang syiling dan wang kertas lama.
  saya mnyimpannya sbgai koleksi.Namun,sekarang saya brhnti mngumpul
  kerana ada masalah peribadi trtentu.kepada saudara atau saudari yg berminat.saya boleh mnjualnya.
  utk maklumat:
  No.Telefon bimbit:0196362157
  asal tawau,sabah.

 138. edward vii 1907 queen victoria 1887 carolus iii 1772 syiling arab 1300 republic of china, elizabeth australia ii, singapore, king george vi, brts noth borneo,nederlandsch indie, syiling thailand, sarawak brooke dll
  cll 0194428166 / 0125948166

 139. hai sesiapa yg berminat dgn duit syiling tahun 1973 tahun kemerdekaan sabah yg ke10 zaman pemerintahan Tun Mustafa…syiling itu mempunyai gambar Tun Mustafa…sila call 0128232571

 140. salam 1 malaysia,sy ade sekeping syiling 10 sen thn 1971..sesiapa yg bminat sila hubungi sy 012-6097894 tq..

 141. helo..saya ada duit syiling 1dollar king edward vii…20 cent thun 1961..1ringgit thun 1877-1977..1ringgit thun rncgan malaysia ketiga…spew2 yg brminat leh call no ni..0175837845..

 142. sye ad syiling yassin 7 limited edition ye.bukan jeniz yassin baris 7 tu,tp jniz keliling syiling tu ad 6 yassin 1 ditengah2 ye.bndew ni da simpan hampir 500 tahun turun temurun dr kturunan aku,tahun syiling tu 071 harge rm20k keatas

  0173617233(ajiem) selangor

 143. saye ade byk duit syiling indonesia tahun 30-an…sape minat boleh call..harga boleh runding
  0175902601

 144. salam semua saya ada duit lama pada zaman melaka dulu2 yang di miliki oleh saudaga2 dulu sesiapa berminat boleh coll atau sms kt saya
  (asri : 0145372196)

 145. SALAM

  SAYA ADA SYILING 1000 TAHUN UMUR NABI NUH…
  HARGA 40K…
  HARGA JUGA BOLEH DIRUNDING…

  SILA EMAIL SAYA faez_samandar36@yahoo.com

  URGENT…

  SAPA CEPAT DIA DAPAT

 146. SALAM and Peace To ALL,

  WANTED!!

  Coin 10 tahun 1972,
  Jika kepada sesiapa yg memilikinya sila Hubungi saya dengan Segera,

  Offer Harga tertinggi anda!
  Pembeli akan membeli jika kena pada harganya dan setelah di test coin tersebut
  terlebih Dahulu..

  “jika ada barang yg bagus lebih kita gunakan dari disimpan buat perkasam,
  betul tak??”

  jika ada boleh hubungi saya
  Hendri 0126140874 (mms atau video gambar coin tersebut amatlah dialu2kan utk
  meyakinkan pembeli kerana lokasi anda mungkin berada jauh dari lokasi saya)
  Sekian Terima Kasih..

 147. saya adA syiling tahun1743….10sen 1971..50sen 1976…cal or sms 0176333975

 148. SAYA ADA DUIT SYILING SATU RINGGIT PERINGATAN SOUTHEAST ASIA GAME 1977 DI KUALA LUMPUR DAN DUIT SYILING LIMA RINGGIT PENGUASA TEMPATAN KE 100 TAHUN.SAYA INGIN MENJUALNYA..HUBUNGI SAYA 0194130925

 149. saya ade syiling 10cent tahun 1948 gambar king george

  kalau berminat sila email ke

  ayuniehazman@yahoo.com

  Siapa cepat dia dapat…

 150. Saya Ingin Cari siapa mahu membeli

  Syiling RM1 Tahun 1989/1990 & 1995

  RM1 Kertas 3 keping

  RM5 1 keping

  jika mahu tengok duit2 ini boleh lah email saya di Muhdsazri@gmail.com

 151. sy ade 2 keping syiling 50 sen tahun 1967 & 1968(terbelah ditengah)..3 keping syiling rm1 tahun 1971..sekeping syiling Edward vii king & emperor one dollar tahun 1907..syiling arab note 100 ade 2 keping tahun 1400 & 1396..sesiape berminat boleh berhubung malalui email…harris_trg@yahoo.com (yahoo or fb)

 152. sy ada duit malaysia 50 sen 1967,1968..(berbelah)..
  berminat???
  sila hubungi sy ( 013-6612405 alina)

 153. saya ade 50sen tahun 1971 sapa berminat call saya 0147178077
  area selangor

 154. saya ade syiling 50sen tahun 1971 sesiapa berminat boleh msg saya atau call saya… 014 717 8077 nak lihat syiling boleh.. saya boleh antar picture dekat pembeli yang berminat…

 155. Saya memiliki syiling 1/2,1/3 dan 1/4 cent Queen Victoria 1801. Saya berhasrat mencari sesiapa yang ingin memilikinya dengan tawaran harga yang terbaik.

 156. saya ada duit syiling 20 dan 50 1967, 20sen 1972… Kepada sesiapa yang berminat, sekitar kota kinabalu…. sila email saya… thank you.
  kcmicleonhart@yahoo.com

 157. saya ader simpan duit kertas jepun perang dunia ke-2 dan duit syling edward king ke-7. kalau betul ader orang yang sugguh opses tentang duit-duit lama ini, saya juga mahu mencuba menjualkan nya… hubungi saya jika berminat 012-7424753

 158. saya ada koleksi siling Sarawak 20sen c.brooke tahun 1906. 50sen c.brooke tahun 1900 n 1906.siapa boleh bantu,berapa nilai di pasaran sekarang?

 159. i got usd 100 release about 1960 above i think… who ike to buy it…. mail me at yoyogi_san@yahoo.com

 160. saya ade syiling 10 sen tahun 1971 dan byk lagi syiling2 lame.. kalau berminat boleh hubungi saya..0128097521 utk keterangan lanjut.

 161. sy ada dwit siling one cent (british north borneo co) tahun 1889 ….dan satu lgi Rajah c.brooke tahun1885 pun one cent….sms kt sy jika berminat… 0194676034..

 162. siapa berminat dgn syiling 2 1/2 sen sila email ranaubah@gmail.com beserta dgn offer terbaik😀

 163. sy memiliki wang kertas soekarno keluaran 1964(gambar penari di belakang)
  -syiling 1cent king edward keluaran 1919-1945.
  -1 album duit naga china(11 keping)keluaran terhad 1000album shj di slrh dunia.
  -wng kertas malaysia rm1 solid number xx1111111,xx2222222,xx3333333,xx4444444
  ,xx5555555,xx6666666,xx7777777,xx8888888,xx9999999,xx10000000..
  -wang kertas rm1 bermula dgn no xx0000001-xx0000100.
  berminat boleh hubungi sy di no 017-8823129(eddie)…
  lokasi klang,selangor.

 164. saya ada 1 keping duit syiling yg dgunakan zaman perdagangan laut dulu2 myb dr pedagang arab coz muka depan tertera nama nabi nuh a.s bergambarkan seorang lelaki bertongkat dan belakang ada gambar bahtera d lautan, If bminat just kol me 013-6243111. Bergantung pada harga yg dtawarkan. tq

 165. saya ada duit kertas satu sen king george IV dan duit syiling satu ringgit sempena perancancangan malaysia ke-3(tun abdul razak)
  berminat,sila hubungi 0173786349

 166. SAYA ADA DUIT IRAQ BERHARGA 1000000

 167. saya nak tahu adakah ia berharga lagi dan berapa tukaran yang dapat sekarang.Sebab saya x berapa tahu sangant curren rate nie

 168. saye ade duit syiling 1 RINGGIT TUNKU ABDUL RAHMAN PUTRA 25thn merdeka thn1957….sape yg berminat hubungi 0169646349-azman

 169. saya pembeli duit lama dengan harga tertinggi , saya mencari 10 sen 1972 , 50 sen 1976 , 50 sen 1975,20 1972 . sy beli dengan harga 10 juta , sila pm sy di nombor 0126447733

  • saya ada duit syilling 20 cent thun 1967(1)1973(2)1979(1)syiling 1 lama thun 96,95,90,,,,,bminat sms kat 0175980687,,,,siapa cepat dia dapat,,,,

  • saya ada sekeping syiling king George 1950 nk jual rm45k ada sape nk

    • shukri
    • Posted January 20, 2013 at 10:21 pm
    • Permalink

    no fon 0133910048

 170. saya ader syilng rm1 lama dan 1 sen lama berminat sila hubungi 0193316198

 171. saya ada syiling 1/4 straits settlements tahun 1932.berminat sila call/msg 0129331270..:)

 172. saya ade duit syiling 1/2 sen, 1/4 sen dan 3/4 sen..kalau ada sesiapa yang mahu dengan harga yang terbaik akan dijual..hubungi saya di 017-6565171.

 173. saya ada duit siling lama sarawak zaman pemerintahan brooke 1keping =1 cent thun 1888.sesiapa yg berminat sila call saya 0137440494

 174. selamat pagi semua..saya ada duit syiling 10sen-1967,1968,1973,1976,1977,1979,1981,1982,1983….20sen-1967,1968,1973,1976,1977,1980,1981,1982,1988….50sen-1967(berbelah tengah)1973,1977,1979,1981,1982,1984,1987,1988……kalau berminat boleh hubungi di talian 010-9654539

 175. as salam..ayah saya ader duit siling 9 yassin.sesiapa berminat nk beli sila hbgi 0193981461..

 176. saya da coin usa tahun 1779 dan 1789 2keping,dan saya ada coin gambar ratu victoria untuk dijual call 0174958774

 177. saya adek duit syiling queen victoria 10cen dan 5 cen tahun 1888,wang kertas lama malaysia rm1 nmbr siri E/30 194334,,duit king emperior brusia 100thun lbh,duit georgivs vi D:G:BR:OMN:REX F:D:IND:IMP HALF PENNY 1939,duit george V king and emperor india 1cent 1929,dan duit elezabert II australia 1984 50 gambar kanggaru dan burung kt depan……..nk jual,,tetapkan harga berapa dan harga blh dirunding k…..call or msg 014-7127015….

 178. Salam,

  Saya mempunyai wang syiling lama 1/2 sen, and 1/4 sen untuk dijual, sila pm saya di 017-6108766 . Hanya terbuka kepada individu yang menawarkan harga yang tertinggi sahaja..tq.

 179. i xde koleksi apa2, so??? leh ikut menyemak kat sini??? hehehe……

 180. saya ada duit syilling bertulisan yasin sebayak 7 kali..ramai yang tidak ade…sape2 mahu beli..call me 0176854307

 181. salam ramadan…utk semua..saya ada wang brazil dollar 5000 ..saya menawarkan harga RM5000 sahaja…sekiranya ada yang berminat boleh menghubungi saya ditalian/sms: 0137599569

 182. Salam Malaysia. Sesiapa memilik Wang Soekarno Tahun 1964 duit pecahan 1000Rp dan 10000Rp yang dapat menahan wap air panas sila hubungi saya Ongsh1@Hotmail.com atau tel +66811737787. (Bangkok).

 183. Sedang dicari Wang Soekarno Taun 1964,
  Bambu Pethuk, Benalu Bambu. E-mail Ongsh1@hotmail.com

 184. saya ada duit rm5 syiling yang ada logo muka tunku abdul rahman tahun 1971…
  duit syiling seringgit tahun1957 logo muka tunku abdul rahman…
  duit seringgit lambang wau tahun 1977..
  duit seringgit logo tun hussein onn tahun1981..
  duit syiling perak rm10 logo muka tun abdul razak dgn 14 buah negeri tahun 1976..
  duit kertas lama rm10,1m5 dan rm1…
  byk lagi..
  kalau berminat nk beli sila hubungi saya di nombor 0172086048…siti nabihah…
  sebar2kan kepada sesiapa yang berminat…
  hubungi secepat mungkin….
  tq…

 185. saya ad sekeping dit sepuluh bertandatangan ismail md ali..bayang harimau…ad juga duit kertas lama yang lain..sila hubungi no ini 013974579 ataupn email kn kpd meemie_aries@yahoo.com.my..

 186. saya mau jual coin britis north brneo 1 sen 1882….
  location indonesia call +628561933330/+628561646741 email: hykharu@gmail.com

 187. saya ada syiling satu dolar gambar belakang ada tulisan jawi satu ringgit dan tulisan cina (tak faham maksud dia)..tahu 1887..0122215096

 188. saya mau jual syling 1 sen britis north brneo 1 sen 1882….
  location indonesia call +628561933330/+628561646741 email: hykharu@gmail.com

 189. Saya ada duit kertas BOARD OF COMMISSION OF CURRENCY MALAYA 20sen dan 50sen kertas bertarikh 1st JULY 1941 siri no AH.dan duit THE JAPANESE GOVERNMENT 10 DOLLAR daun pisang ada 3 keping no siri: MP,THE JAPANESE GOVERNMENT 5 DOLLAR pokok kelapa ada 1 keping no siri: MK,THE JAPANESE GOVERNMENT 1 DOLLAR pokok kelapa ada 1 keping no siri: MO..😀.berapa harga semua nih?

  dan saya ada duit rm1 no siri: AEB 9090969, AEB 9090959, AEB 9090949, AEB 9090939, AEB 9090929, AEB 9090919, AEB 9090999. berapa harga yg berani amik untuk setiap 1?…😎

  dan saya ad duit rm1 no siri: AEB 100100, AEB 9100080, AEB 9100070, AEB 9100060, AEB 9100050…berapa harga yg berani amik setiap 1?… :->

  apa klu berminat sila hubungi no hp 0139988265
  atau email kat : pnjgolf@yahoo.com

 190. saya ada duit kertas rm 1 =3keping sign aisyah
  rm 2 = sekeping sign ali
  10sen tahun 1973 =3 keping
  20sen sekeping tahun 1973

  berminat hubungi saya zul:0132567936

 191. Hai sharol….. Masih ada lagi ka duit 50sen 1976 ???? saya berminat nak membeli. kalau ada hubungi saya secepat mungkin {012-4052115}

  • duit sa-puluh tk ker.. berminat= sms/0145014833

  • dah dapat belum duit 50cen tahun 1976? kalau belum, sy ade.

 192. sesiapa yang ada duit 50sen 1976 … sila hubungi saya segera thanks…….

  • Saya rasa saya ada koleksi itu.

 193. Salam.. Saya ada koleksi wang syiling abad ke 18, 17 dan yg terlama abad ke 14 dari pelbagai negara. Juga sy mempunya piring tembikar dn peti yg berusia ribuan tahun. Pada yg berminat untuk membeli hubungi 0145694519
  01112171638. Serious buyer only.

 194. Saya ada simpan sekeping syiling 1/2 cent Franc tahun 1968…dah puas serach kt goggle tp x jumpa pemilik2 selain sy yg ada kepingan tersebut..so sy nk jual tp taktau nk bukak harga..sape yg tau dan berminat nk beli boleh hubungi sy.0126606957….tawaran tertinggi akan sy terima…

 195. Saye ade duit syling peringatan tahun 1984….bernilai 25ringgit malaysia..kalau berminat telefon 074324794???

 196. 1 cent malaya borneo 1961- hubungi 0142881338 anim

 197. saya ada wang syling 5 sen north borneo tahun 1903,1927,1928,1938,1940 dan 1941….ada siapa2 nak beli?…call 088881351…

 198. Saya mempunyai koleksi duit syiling RM1 tahun 1972, RM0.10 tahun 1971, RM0.50 tahun 1968 ada parit tengah. Duit serial AAA pun ada. Sesiapa berminat sila hubungi saya mlalui emel : rohbuek@yahoo.com

 199. salam…sy ad duit 1sen petak india pada tahun 1919 era pemerintahan british…dan duit syiling malaya and british borneo 10 sen thun 1961 malaysia pnye…sesape mnat bleh add sy d facebook di email naimrosli96@gmail.com
  harga boleh drunding…

 200. saya ada rm1 thn 1911, call 0176909698 wawa

 201. apa khabar semua.
  saya ada lebihan koleksi 10 sen 1971
  saya ada 4 keping
  saya mahu jual 2 keping pada sesiapa yang berminat (duit syiling 10 sen 1971)
  hubungi saya anim 0142881338
  cod temerloh pahang

 202. saya ada duet syiling malaysia nilai satu rnggt thn 1971 tp bntuk dia sama ng duet 50sen,,,bermnt beli,,,hbngi 0199120323 atau email budaksetiu@ymail.com

 203. sy ada syiling 1/4sen thn 1917….dpn tlis nederl indie dan gmbr mhkta,,blkg tls dlm bhsa jawi

 204. klu nk bli syiling 1/4sen thn 1917 and syling rm1 thn 1971 tu just kol 0199120323 or email budaksetiu@ymail.com

 205. saye ade duit silling
  1 sen 1920 1945 1943 1950 dan lain2 lg
  1\2 sen 1940
  sesiape yang berminat
  hubugi saye addy 0173235696….

 206. Salam dan selamat sejahtera. Saya ada wang kertas pelbagai negara dan wang kertas lama serta duit syiling lama pelbagai negara . Sesiapa yang berminat hubungi saya. Antara nya duit Jepun (gambar pokok pisang), duit kertas BOARD OF COMISSION OF CURRENCY MALAYA. Hubungi 0134256423 – Rin

 207. penjual saja… mana pembeli????

 208. saya ada satu duit siling i sen tahun 1929 c.v.brooke.jika mahu hubungi saya 0135759584 miri sarawak

 209. sy mempunyai syiling tahun 1819..
  gmbr kepala queen victoria..

  sesiapa berminat…boleh e-mail
  ayu.rashid@yahoo.com

 210. saya ada syiling elizabeth II blkg gambar prince charles n lady diana 1981, elizabeth II australia 1975, 1 ringgit 25 thn Merdeka 1957-1982 Tunku Abd Rahman, 20 Ringgit Rancangan Malaysia Keempat 1981-1985 Tun Hussein Onn, $1Rancangan Malaysia Kelima 1986-1990, $1 PATA 86 & $1 Maal Hijrah 1401.
  siapa berminat boleh call 0176825244

 211. Saya ada Syiling 5 Sen Malaya Tahun 1958 Gambar Queen Elizabeth..Berminat Sila call 0139277164..atau 0139227164 ..atau 094227164….atau boleh add saya dia fb (http://www.facebook.com/profile.php?id=100001088905075)

 212. Saya ada syiling 1958 Malaya 5 sen….berminat sila call 0139277164..atau 0139227164..atau 094227164…

 213. saya mempunyai siling 1/2 queen victoria tahun1801 ingin dijual pada harga usd.1 .2 juta berminat hubungi saya 0196760238

 214. anda boleh tengok sendiri koleksi saya di facebook sy……doublle pair / doubel_am@yahoo.com

 215. opsss!!!! sori silap email…… kalau nk tgok koleksi duit syiling sy anda boleh tgok di

  amkamaruLz@yahoo.com tQ

 216. saya ingin menjual syiling 10sen 1948 malaya. sila hubungi 0174747063

 217. sy ade duit syiling tahun 1789 xtau la ni duit syiling mane hahaha bingkai tulisan dpan carolus.||| dei.gratia 1789 blakng HISPAN.ET.IND.REX.M.8R.F.M SAPE2 YG BERMINAT CALL NO NI 0179440567
  \

 218. Sy ada duit siling yang bertahun 1903 ada 2 n 1938 yang bernama borneo

 219. 0109442138

 220. saya ada duit 10sen tahun 1971,20sen tahun 1971 dan duit sa-puloh ringgit lama..

  kepada sesiapa yang ingin membelinya,sila hubungi saya di talian 0127101565..

 221. saya ada syiling 50 belah, sape berminat call 0177135348 akmal

 222. MENJUAL SYILING 50SEN BELAH PADA TAHUN 1967 DAN 4 KEPING RM1 LAMA INGIN MENJUAL
  SEMUA SEKALI, DENGAN HARGA RENDAH RM1500
  KEPADA YG BERMINAT, SILA CALL 0177135348 AKMAL
  LOKASI JOHOR KLUANG,,
  EMAIL FB AKMALFAIZAL88@YAHOO.COM SEKIAN ,……

 223. I Have RM 2 Ringgit Malaysia The Siri No. Is AB1064322 If Interested You Call SMS on this No. 0147845069

 224. salam..sy ada syiling yg nak dijual..syiling 10 sen thn 1967 dan 1968, syiling 20 sen thn 1976,syiling 50 sen thn 1977 dan 1978.
  sy juga nak jual wang kertas rm50 no siri DE8888984 dan NM3989878.
  rm10 no siri PB7141115 dan rm1 no siri AER2678856
  wang kertas india 10 rupee depan gmbar mahatma gandhi belakang gambar tiga jenis haiwan pun ada
  berminat col or msj sy 0177536330

  • fakhrul iskandar
  • Posted November 30, 2011 at 8:34 am
  • Permalink
  • Reply

  saya mempunyai syiling yasin..tahun 568…berminat kol sy 0128720634 fakhrul iskandar…

 225. ntah pembeli takda pun ,….. saya ada syiling perigtan bank negara ke 50 … emas n perak sapa nak beli call me 0196434878

 226. saya ada duit syiling nilai setengah sen dan suku sen. ada sesiapa berminat? call me. 0194978311 (azam)

  anyone interested with half sen and quarter sen coins? call me. 0194978311 (azam)

 227. saja nk tnye, ada ssape berminat ke ngan syiling 10sen 1972?
  sy ada satu…..email sy : h_beatz@hotmail.com

 228. Saya ada memiliki siling emas usa keluaran tahun 1907 bernilai 20 dollar, saya ingin tahu berapa kah nilai antik siling yang sudah berusia lebih seratus tahun itu….harap dapat membantu….tk

 229. saya ada syiling RM 1 tahun 1971…sapa berminat call 0192223488

 230. saya ada mempunyai duit syiling 0.50sen tahun 1977 tidak berbelah..duit syiling 0.50 tahun 1978 harga boleh dirunding.
  juga ada mempunyai duit lama rm 1.00 tahun 1941 siri no.017937,juga rm 1.00 tahun 1953 no siri 999716 dan juga rm 1.00 tahun 1959 sirino 298837.dan rm 1.00 kijang no siri 963159,320213.
  siapa yang berminat sila hubungi saya ditalian 016-9882595/014-2326768.

 231. syiling je ker.. duit kertas sa-puloh gambar agung depan blakang serta bayang. berminat sms me=0145014833

 232. saya mempunyai syiling peringatan rm1 malaysia airline tahun 1971.
  sesiapa berhajat untuk memiliki sila hubungi saya 0173325030

 233. saya juga mempunyai sekeping wang kertas SA PULOH.
  watermark agung.
  sesiapa berhajat untuk memiliki sila hubungi saya 0173325030

 234. saya ada menyimpan duit syiling 1 sen bertarikh 1897 zaman queen victoria harga boleh di runding berminat hubungi saya di talian 013-3072343 sham

 235. sy ade duit syiling rm1 perdana menteri malaysia dato tun hussien onn.
  sesiapa yg berminat blh email kn sy(shahray_ganu@yahoo.com) atau hubungi sy 019-9368110.

 236. sy ade duit syiling lama rm1 gambarajah dato tun hussien onn.
  sesiapa yg berminat sila hubungi sy 019-9368110..tq

 237. sy ade RM 10(SA PULUH RINGGIT) ade yg berminat call this nobe 0125225664

 238. Ingin menjual wang lima ringgit lama yg ada tanda salib di belakang,,,sesiapa yg berminat boleh hubungi 0176754043…harga boleh drunding

 239. Saya ada duit lama begawan brunei yang bernilai 10 ringgit,harga 50k.saya yg berminat just call +6738665076

 240. duit syiling bertulis taun 1789-1797…mcm syiling peringatan utk george washington..ade yg ade mklumat pasal duit ni..??silalah email..

 241. sesiapa berminat untuk membeli syiling negeri selat – edward vii king & emperor one dollar 1907 , 1908 . duit syiling ferdin vii dei gratia 1816 . duit syiling carolus iiii dei gratia tahun 1805 .. berminat call 01119936421 ..

  • dasyiman bin bujang
  • Posted January 24, 2012 at 9:31 pm
  • Permalink
  • Reply

  saya mempunyai sekeping wang syiling peringatan sempena rancangan malaysia ketiga(1978-1980). difahamkan ia hanya ditempa sebanyak 1,000,000 keping sahaja. sesiapa yang berminat untuk memiliki dengan tawaran yang berpatutan sila e-mail kepada saya tawaran anda di… dash_man79@yahoo.com

 242. Saya memiliki banyak wang syiling lama, 1 sen, 2 stengah sen, termasuk pelbagai wang syling north borneo zaman James Brook, King George dan Ratu Elezebith 1, dari tahun 1808 hingga la awal 1900. saya juga memiliki wang syiling semperna ulang tahun ke 10 kemerdekaan yang bergambar tun datuk haji mustapha. siapa berminat sila email uncla_cyber00x@yahoo.com atau hubungi 0145705964

 243. saya mempunyai siling 50 belah tengah dan rm1 tahun 70 an sesiapa berminat sms di 01112273307

 244. saya ada duit syiling satu ringgit tahun 1971 yang sebesar duit 50sen.pembeli diperlukan dengan segera.berminat sila hubungi di talian 0164810865.

 245. saya mempunyai duit syiling
  rm1-1971
  usa-1799
  -1800

  klau berminat tel saya..laokasi tampoi jb.

 246. Saya ada syling emas 1675-1678, diameter 1.3 cm. Untuk dijual, sesiapa berminat sila email ke waksirr@gmail.com

 247. saya ada duit syiling 1 sen 1845 england,victoria..jik berminat,sila hubungi nombor tersebut:0199386489

  • saya memiliki duit kertas 50 ringit no siri A500000 sesiapa yng berminat cll sy 012 8639299

 248. saya ada wang kertas ‘ONE DOLLAR, in the federation of malaya singapore sarawak north borneo and brunei’ 1st march 1959. jika berminat sila hubungi nombor 0168475998

 249. Saya ada duit siling one cent sarawak 1927 berminat..hubungi saya +6738780481 brunei drussalam.

 250. wang kertas “Board of Commissioners of Currency Malaya” bernilai “one dollar” bertarikh 1st July 1941 bernombor siri E/16 : 058095. H/P : 016-366 8438

 251. saya ada duit rm1 lama yg m’punyai 4 p’juru tanda $..harga yg lumayan sy akan trm. 0165167819

  • mohd huzaimie b zaini
  • Posted February 22, 2012 at 12:01 am
  • Permalink
  • Reply

  saya ada duit syiling 2 1\2 sen 1945 dari netherland, klau ber minat sile col 0177808224

 252. sy mmpunyai duit syiling rm1 thun 1971 dan duit syiling rm1 thun 1994 . sape2 brminat untuk mmbli sila brhubung kt n0m ni . 0105702744 . trme ksh .

 253. I have coins from Malaya and British Borneo (all Queen Elizabeth The Second ) era and coins from Commissioners of Currency Malaya ( King George VI) era.

  50 cents – Malaya and British Borneo – 1961 – VF
  10 cents – Malaya and British Borneo – 1957 – VF
  5 cents – Malaya and British Borneo – 1953 – VF

  10 cents – Commissioners of Currency Malaya – 1950 – VF
  5 cents – Commissioners of Currency Malaya – 1950 -VF
  1 cent – Commissioners of Currency Malaya – 1939 – F
  (the price for the 1 cent coin can go as high as RM10000 for the year before 1945)

  I even have several coins from Straits Settlement (George V King and Emperor of India) and Commissioners of Currency Malaya (George VI King and Emperor of India)
  50 cents – Straits Settlement – 1920 – VF
  20 cents – Straits Settlement – 1926 – VF
  5 cents – Straits Settlement – 1920 – OK ( damaged but printings are visible )
  1 cents – Straits Settlement – 1908 – OK ( damaged but printings are visible )
  (prices for coins before the year 1930 can be sold for more than RM5000 each depending in the condition)

  20 cents – Commissioners of Currency Malaya – 1939 – VF

  I wish to sell this coins for a good price and please do contact me personally by email : kiddarknesz@ymail.com or by my personal contact number – 0175654360 / 0197494690 – Melvin..Very Urgent..

  • Muhammad Fadzli
  • Posted February 25, 2012 at 10:28 pm
  • Permalink
  • Reply

  Salam semua.
  1/2 Cent , King George VI , Commissioners of Currency Malaya , Tahun 1940
  Yang Berminat bolehlah dapatkan ia sekarang
  Harga RM10,000

  Rasa Berminat contact 0145327434
  Email Faley678@gmail.com

  Kalau rasa mahal try Tanya expert.
  Serious buyers only

 254. Saya ada syiling british tahun 1897 (1 cent). siapa yang berminat sila hubungi 012-2927958. harga tawaran RM 130,000.00….

 255. pada zaman jepun dahulu.sebelum malaysia merdeka.negara kita ada menggunakan wang darurat.seperti wang tiada no siri.mesti anda pelik dan hairan.sebenar nya duit tu wujud.semua iklan mengenai no siri.wang itu memang wujud tapi pengeluaran hanya terhad.duit itu sama dengan duit lama 10 dolar pokok pisang tapi duit tu ada no siri.tapi duit yang ada kat saya10 dolar tiada no siri ia hanya ada dua abjad sahaja. sesiapa yang berminat boleh hubungi saya ditalian 0147159096.harga boleh dirunding.temujanji boleh dibuat.cepat cari saya kerana benda terhad.x semua yang ada….tak semua yang tahu.

 256. Salam semua…
  # sy ade rm50.00 keluaran edisi 50thn..dr prfiv aa,ab,ac,ad,ae…lbh dr 200 keping…pd yg berminat sahaja..email sy…

 257. I gt coin of 16th century,wts te value

 258. sy ada syiling 50 sen terbelah tepi tahun 1967.sesiapa yang berminat boleh menghubungi saya di no 0167143724.serius buyer

 259. saya juga ada menyimpan syiling2 lama dripada luar ngara..

 260. saya ada syiling RM5 tunku abdul Rahman 1971 dan RM1 1971 minat boleh call / sms khai 0104677957
  harga ikut pembeli, klau berbaloi sy terima

  • Duit syiling lama untuk dijual:

   Commissioners of currency malaysia, tahun 1943(2 keping).
   duit kertas lama RM10 no siri VK5876838.

   berminat, msg harga ke 0145044023

 261. i have coin 2 1/2 cent state north borneo 1903, interested please call0146587549

 262. 20sen-1973-2kp
  1sen-1943-
  2.5sen-1903-north-2kp
  5sen-1938-north
  rm10-e/83212380-ismailsign
  rm1g/22-678442-ismailsign
  rm15/94904919-ismailsign
  rm1e/87-143626^ismailsign
  rm1p/34-671694ahmasign
  interested please call0146587549

 263. Saya Ada duet kertas 100dollar matawang Malaya zaman pemErinTaHan jepun berminat call 0173806663

  • Hairul Anwar Bin Muhamad Noh
  • Posted April 1, 2012 at 9:03 am
  • Permalink
  • Reply

  Salam Tuan. Saya ingin menjual duit seringgit tandatangan Ali Abul Hassan pada harga RM140K. Kalau ader yang berminat sila hubungi saya ditalian 016-2757013.

  En. Hairul Balik Pulau.

 264. http://www.mudah.my/RM+10+No+Siri+PP+7777007-14622648.htm

  note rm10 zeti aziz.num siri PP 7777007 #rare

 265. Salam…

  Saya nak jual syiling lama…
  -DG.REG.F.D.1977 ELIZABETH ii new pence 5
  -DG.REG.F.D.1973 ELIZABETH ii new pence 10
  – ELIZABETH ii AUSTRALIA 1973 20
  -DG.REG.F.D.1969 ELIZABETH ii new pence 10
  -DG.REG.F.D.1971 ELIZABETH ii new pence 2
  -queen elizabeth the second hongkong fifty cent 1980

  Ahmad 0129586077

 266. ada lagi syiling lama untuk dijual:

  -LIBERTY 1967, UNITED STATES OF AMERICA,E PLURIBUS UNUM,QUARTER DOLLARS.
  -LIBERTY 1977, UNITED STATES OF AMERICA,E PLURIBUS UNUM,ONE CENTS.
  -SULTAN HASSANAL BOLKIAH I,KERAJAAN BRUNEI,1970,20 SEN.
  -SINGAPORE,1979,20 CENTS(BELAKANG GAMBAR IKAN TODAK).
  -1 RINGGIT,25 TAHUN MERDEKA,1957-1982.

 267. sya ada kwn dia memiliki wang syiling 5 sen keluaran 1928.

 268. saya ada duit lama 10ringgit begawan.sapa ingin beli text sja k.

 269. saya ada syiling north borneo 2stgah sen..tahun 1903…sesapa yang nak boleh hantar ke emel rexadah8485@gmail.com atau call 0149146812.

 270. SAYA ADA DUIT KING EDWARD 1908 DAN 5SEN TAHUN 76 82 20SEN TAHUN 1970 50SEN TAHUN 67 68 $1 TAHUN 1990 ELIZABETH TAHUN 1999 10SEN BRUNEI TAHUN1973 1FRANC TAHUN 1966 KALU MINAT CALL SAYA 0199032614 (SAYA ALI)

 271. Assalamu’alaikum..
  saya ada syiling lama untuk di jual:

  1/4 cent tahun 1916 – sekeping
  1/2 cent tahun 1940 (empat segi) – sekeping
  one cent tahun 1897 (gambar Queen Victoria) – sekeping
  one penny tahun 1938 GEORGIVS VI D:G:BR:OMN:REX F:D:IND:IMP. – sekeping
  $1 Singapore tahun 1967 (belakang gambar singa) – sekeping

  Sapa berminat sila beri sebutharga. harga tertinggi akan di jual padanya.
  Hubungi saya zahuri di 0122538761 atau email di spcomment@ymail.com TQ

 272. saya ada wang kertas lama 1$ hong kong 1935 , wang kertas mexico 20pesos 1950 dan 1$ sarawak 1929….. nk jual dgn harga murah tp berpatutan sbb trdesaK DUIT…. no fon san-013-4283425

 273. saya ada sekeping syiling lama suku sen tahun 1892 dan syiling rm1 tahun 1971 sesiapa berminat sila beri sebut harga .harga yang tinggi akan dapat..hubungi saya di no 0108149971.

 274. Salam… sy ada wang syiling British 1801 ‘Straits Settlements’… Berminat utk membeli? Sila hubungi Md Ali di talian 0108884118

 275. sya ada duit 20 cent 2 keping sipa berminat telipon saya rm 500 sekeping (01095421850) ok tahun 1968

 276. I have RAJAH C.BROOKE 1cent(1897)

 277. sy ada duit 1/4 cent ‘nederl indie’ 1826 1/2 cent ‘straits settlements’ 1872 sapa2 yg berminat boleh call sy (0194499677) jefri

 278. sya ada simpan duit kertas lama rm1,rm2,rm5,rm10,1dolar usa,1dolar singapora,1dolar brunei,1pound egypt,1riyal arab saudi. Duit syiling 10sen,20sen,50sen lama termasuk yg brparit. Hubungi sya 013-9893552 & 0199553423

 279. saya Ada coin Spain 1794

 280. Semua maklumat sgt berguna. Terima kasih.
  10sen 1971..?????????? ..siapa yg minat boleh sms sy.
  Man 017-5928234

 281. sy ade duit siling british borneo tahun1957.sape yang berminat call:0107734071

 282. saya ada Duit Syiling Peringatan Sempena Mesyuarat Ketua Kerajaan Komanwel (1989) RM 5..adakah duit ini boleh dijual atau tidak?

 283. 1/10cent nederl indie 1911_5cent nederlandsch indie,blubang dtgh 1913_20cent straits settlements 1889_10cent straits settlement 1927_5cent straits settlement 1900_50cent straits settlement 1898_1cent straits settlement 1888_1dollar syiling straits settlements 1909_ferdinand vi hispan 1748_5cent kertas japanese government MP_10cent kertas straits settlements 14th october 1919_1dollar brunei1976 no siri A/12 442288_100rupiah kertas indonesia 1januari1959_10yuan china 1940_500yuan china1944_call 0198101588

 284. sy ada duit 1 sen thn 1900 borneo strait settlemnts ..( queen victoria ) sape yg brminat nak beli sila hubungi sy 0168227458

 285. sy ade sekeping 1 dollar
  1907 EDWARD VII KING & EMPEROR (tulisan bwah kecil “015”, belakang tulisan jawi & parsi)

  berminat emel reelie_madrid@yahoo.co.uk
  harga mula rm5000

 286. saya ada duit lama sa-puloh ringgit..gabenor ismail md ali..no siri B/48 471829.brminat hubungi 013-2025669

 287. 50sen 1955(quenn elizabeth)..syiling rm1 putih tahun 1971@1981

 288. saye ade duit $5 zaman THOMAS DI LA RUE yang bernumber PM5534064 ~
  ade sesiapa mahu membelinya sila call – 0173949662 –

 289. Disini saya mahu menjual wang kertas bernilai $100 yang bernombor siri “ZH0607127 GABENOR THOMAS DE LA RUE” dan wang $5 yang bernombor siri “PM5534064 GABENOR THOMAS DE LA RUE”
  JIKA ADA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI WANG YANG TERTERA DIATAS SILA HUBUHGI (017-3288278 / 0132964498) AHMAD RAIMY @ ALONG BLACK.

 290. saya ada 1/2sen petak.ada sesiape nak beli.sila hubungi saya di 0173845269.saya ada banyak shiling.15ring 25 ringit dan 10 ringit 5 ringgit.semua syiling.ada sesiapa mau beli??

 291. saya ada syiling vistoria thun 1824.. ada sesapa berminat.. email saya mrnfa85@yahoo.com.. thks….

 292. sy ade rm25 dlm bentuk syiling.. yg berminat bleh hubungi.. aynnie_03@yahoo.com.my

 293. saya mempunyai wang lama duit pisang jepun 10 rgt, wang lama lirya (1970) turki 5000000, siapa berminat sila e-mail http://www.sinsigup@yahoo.com.my

 294. sya ad syiling king edward vll..sya mhu jual
  call..01112918193

 295. Sy mempunyai duit yang hampir sama denganduit keluaran harian metro pada tarikh 16.06.2012 pada hr sabtu.cuma beza tahun.sy punya syiling tahun 1802,berminat hubungi saya 0122084100 HAFIZ.SMS DAHULU BRU CLL.

 296. saye ade duit syiling lame yang menarik,,antarenye syiling rm1 seratus tahun getah asli punya tahun 1877-1977,syiling rm5 tahun 1971,syiling 10sen tahun 1948,duit syiling 50sen yang terbelah punya tahun 1967 dan 1968,,jika berminat sila hubungi saye di 0177267934

 297. 1 dolar king & emperor edward vii thun 1903.. who want pm me.. 0175950416

 298. saya ada duit kertas $100 zaman jepun (THE JAPANESE GOVERNMENT ONE HUNDRED DOLLAR) ADA TAK SESIAPA YANG BERMINAT , SILA EMAIL SAYA weilyn_ing@hotmail.com ,

 299. Halloz..Sya ad duit syiling state of north borneo 1920 hrga 2sen stgh dan duit syiling satu ringgit,tuanku abdul rahman tahun 1957-1977 dgn tulisn 20 tahun merdeka d atas syiling serta gmbr tuanku abdul rahman trlukis pd duit syiling..Sapa brminat sila hubungi 0178651885,0178106364..

 300. saya ada duit syiling satu ringgit tahun 1901 dan 1904. ada sesiapa berminat hendak membeli?

 301. sy ade duit siling lama kalau ade call sy 0122651738

 302. saya ada duit syiling 1 sen malaya and british borneo 1962 tel:0173455463

 303. SY AD DUIT GEORGE KING EMPEROR 1939,SAPE BMINAT DALL.-0109285435

 304. sy ada wang kertas lama RM 5.00(2keping), RM 2.00(3 keping),RM 1.00( 1 keping) dan RM 50.00(1 keping)..Semuanya masih dalam keadaan baik lg..Kepada yg bermint,bolehlh email sy ok…
  ejah_191189@yahoo.com.my

 305. ada 10kpg duit kertas sa-puluh nberbagai siling..sms 0179617607.tq

 306. saya ada coin 20$ 1904. kepada yg berminat boleh email

 307. Sya ada 1 Syiling ny.myb zaman Firaun@Purba.saya xbrapa pasti sgt,Warna Syiling tu Mirip RM1 emas,Gambar diatasnye ada 2 org,slah 1 memegang payung,berseluar ala2 zaman firaun,Dan dibawah kaki ada Ukiran2 sperti air.zman bile pn sy xpsti sbb ianya sperti tulisan zman purba..Sy jge ada syiling Mlaysia 50,20.10 sen taun 1981,20sen taun 1968,5sen taun 1978 & 1991…Jika Berminat blehla hubungi JuNe..017-3637014@012-3524079

 308. saya ada syiling lama malaysia 1sen 1940 george king VI . berminat ? text 0179916805

 309. sy ad syiling rm5 1972..mau.??..0122306785

 310. saya muhsin ada memiliki duit syiling lama 1/4 sen tahun 1932(straits settlements george king v emperor) agak-agak berapa harga boleh jual? sms 0193217858 atau email:- brabus_spc@yahoo.com

 311. Sy ade syiling 10sen tahun 1971…

 312. saya ada duit kertas s-a-puloh ringgit & duit kertas lima ringgit zaman gabenor bank negara Tun Ismail Ali..sesiapa yang berminat sila hubungi 019-3509212 .

 313. saya azhar 80 ,ada dekat duik siling 50 sen malaysia yang terbelah tengah tahun 1968 ,nak jual ,kalau berminat dengan harganya tel 0183941940 t,k

 314. Saya mempunya beberapa duit syiling dan wang kertas sekitar 1967-1971-1980.. Syiling yang paling dikira antik dalam simpanan saya rm1 1971 dan beberapa 50sen 1971 yang berparit ditepi… Wang kertas pula rm1 rm10 rm5 semuanya sekitar 1971-1980 .. berminat boleh email yelxnetinfo@gamil.com ..

 315. saya memiliki syiling lama bertarikh 1802 Sesiapa berminat untuk membelinya sms 19-2441715
  atau 019-4700099

 316. saya ada banyak wang nombor cantik! tak tau mcm mana nak jual! siapa boleh advice??

 317. saya ada duit AD3456783-berminat pm saya di 012 4572030(along).Thanks…

 318. saya mempunyai dua keping syiling yasin 1 dan sekeping syiling brunei tahun 1303….call 0194062968

 319. saya ada duit sapuloh bayang agung, THOMAS DE LA RUE” . mahar rm5k sja..
  juga sy ada kacip kepala ayam jantan dari besi mahar rm5.5k saja..
  cll/sms 0174513304…

 320. Sy ada wang kertas us100000 Dan us1000 tahun1939 siap sijil . Berminat sila hubungi sy di talian 0127677197

 321. saya ada duit syiling 5sen queen victoria tahun 1882…berusia 130tahun untuk di jual berminat contact 012-5863476..

 322. perkenalkan nama saya eko,,,,,saya memiliki uang pecahan 1000 mata uang jerman pada tahun 1910,,,,,,,,,,,,sebanyak 100 lembar,,,,,,,,jika anda berminat hubungi kami segera di 081314203547 / 087810718590…..

 323. Sy ada duit kertas rm20, masih cantik, kalau brminat =01117828860

 324. saya ingin menjual syiling lama ini…

  1: 5ringgit 1890-1990 100 tahun Kuala Lumpur

  2: 1ringgit 1972 anugerah taraf bandaraya Kuala Lumpur

  3: 1ringgit 1957-1982 25 tahun merdeka /tunku abdul rahman

  4: 1ringgit bank negara m’sia RMK-5 1986-1990

  5: 1ringgit 1976 ulangtahun k25 KWSP

  6: 1ringgit RMK-3 1976-1980 Tun Abdul Razak

  7: 1ringgit 1977 ninth southeast asia games

  8: 5sen 1953 malaya and british borneo the second queen
  elizabeth

  ambik semua saya buka harga rm15k

  pepehal call 0182730046 muhd sofi atau email cure4the@yahoo.com

 325. saya ada duit kertas rm 10.00 dan syiling 50 sen 3 keping dan syiling borneoBritish sabah
  jika berminat sila hubungi saya di-0168026412
  semua di atas yang saya maklumkan adalah terhad…..

 326. i have syiling amerika 1799 and syiling yassin 171……….ader siapa berminat call me 0148147576

 327. sya ada duit syiling firmey feliz porla union thn 1833 siap ada gmbr org pegang tongkat,syiling 1 dollar thn 1930 ada gmbr org pegang lembing brcabang 3 n syiling 1 cent george vi thn 1945,brminat sms o call 014-6355127

 328. saya ariffin tonie,,,saya ada pelbagai jenis duit lame…kalo sape2 yg ber minat nk tengok..bleh add sye kt fb..Ariffintonieaina…..

 329. salam ,saya mkay ,,saya ad duit yassin bergambar (depan orng duduk tahyat akhir ) ( belakang gambar masjid) ,sila CALL kalau berminat 019 6460 865 email mkayhalim@gmail.com

 330. salam.,,
  saya disini ingin mengemukekan bahawa saya mempunyai sekeping wang lama berasal dari berlin
  yang bernilai 1000 nombor siri Nr6628313M
  pada tahun 1910…..jika berminat untuk membelinya sila hubungi 0166279265..salam

 331. salam semua.. maaf bertanya.. betul ke semua ni? harga syiling lama mencecah RM200k? huh~~ berpeluh membacanye… whatever pn nak k0ngsi sikit la… saya ada banyak syiling lama peninggalan arwah datuk saya. datuk saya seorang pelayar zaman dahulu (turun temurun dari moyang) s0 saya ada terjumpa beberapa k0leksi duit syiling lama nya dalam almari lebih kurang dalam 20 keping. saya tak tahu nilainya berapa s0 jika ada yang berminat call la saya 0176463442 harga tu terpulang pada pembeli. agak2 berkenan and ada keuntungan saya bedal je.. 0k chill y0o.. wassalam…

 332. I have the 1/4, 1/2, and 3/4 coin of malaysia did anyone like it pls
  mail to me joshua.joy32@yahoo.com

 333. salam…..saya ash hani.saya ada duit syiling dan kertas lama,dari dalam dan luar negara…nak late go kat sapa2 yg berminat boleh cal saya 0123701995 @ 0177714717(ariff shah hani@ayep)

 334. salam…..saya ada maca duit lama….berminat call saya …nik 012-9917620

 335. aku ada syiling setengah sen 1908…

 336. half cent,straits settlements 1908.. poncoi.8949@yahoo.com

 337. saya memiliki duit england satu peni satu set raja george tahun 1902 dan ratu elizabeth 1901 sila telefon nombor ini 010 6692131 untuk dijual

 338. sy ada duit lama tahun 1941 dari 10sen smpi rm 10 dolar..kualiti duit seperti baru keluar dari bank……duit indonesia juga 1 set tahun 1968 dari nilai 1rp,21/2 rp smpi 100rp..ada yg brani nk beli ke?

 339. Saya ada duit syiling british. One penny. Tahun 1911 gmbar king georgivs.saya ingin mencari pembeli duit syiling lama. Harga rm35000.. Sesiapa yang berminat boleh menghubungi 012-3405213.MELAKA. Tq..

 340. Slm..sy ade syilling HALF CENT QUEEN VICTORIA 1845,duit kertas TEN CENT-the government of the straits settlements 14th october 1919,duit kertas zaman jepun ONE DOLLAR-the japanese government,.duit kertas ONE DOLLAR-the government of the straits settlements 5th september 1924..sape2 nk beli col no 0177467752 or email:emmalizzah@ymail.com..tq

 341. saya ada menyimpan beberapa keping syiling lama seperti syiling Brunei tahun 1304, syiling arab saudi tahun 1358, dan juga syiling malaysia (Edward VII) tahun 1909
  berminat hubungi 0133412579 (hafiz)

 342. Sy memiliki syiling petak tahun 1920 dan 1957, kepada bminat sila hubungi 0139198885

 343. saya ada sekeping duit syiling lama malaysia tahun 1904.. jika ada yang ingin membelinya sila telefon no saya ini.. 0148684164/0198025144

 344. saya ada dua keping duit syiling lama
  RM1 syiling (1971)
  20sen(1961) malaya and british
  50 sen(1954) malaya and british
  RM10 nosiri (VZ9468840-QJ2883571)
  RM5 no siri (QH3361546-PS504764)
  RM1no sii (p/43 083586-EE9761765-EG8916823-DA4928818-GT4310835)

  berminat sila hubungi 0147733986 Email aridaud_93@yahoo.com

 345. saya ada memiliki beberapa keping duit syiling lama untuk dijual terutama syiling lama british tahun 1887 dan banyak lagi yang lebih kurang seusia denganya… jika berminat sila hubungi 0195588570/email fadly_1316@yahoo.com

 346. Saya ade wang seringgit kod 100001

 347. Saya ade wang seringgit kod 100001 hp 010 2755909

 348. Saya mempunyai wang lama RM 20 (TG5315095) Jika berminat sila hubungi hp 0194584056

 349. Salam 1 malaysia saya ada memiliki duit syiling 1 CENT, BRITISH NORTH BORNEO CO, tahun 1891 dan duit syiling
  1 CENT, COMMISSIONERS OF CURRENCY MALAYA, tahun 1945.berminat hubungi tel 0199287708

 350. Salam 1 malaysia saya ada memiliki duit syiling 1 CENT, BRITISH NORTH BORNEO CO, tahun 1891 dan duit syiling
  1 CENT, COMMISSIONERS OF CURRENCY MALAYA, GEORGE VI KING EMPEROR, tahun 1945.berminat hubungi tel 0199287708

 351. 20sen 1972 1.5k saja…
  koleksi dari arwah atuk saya…ada skeping saja
  yg mencri 50s 76 belah tengah pun ada, tapi saya nak simpan dulu…susah gila nk jumpa…dari turun temurun ni…
  berminat cll 0174513304…

 352. saya ada bermacam2 duit siling lama…..siapa berminat call. 012 991 7620

 353. nak tukat duit lama2 kat mana….siapa tahu tlg call saya …012 991 7620,,,,,,,

 354. slm 1 malaysia saya ada duit syiling half cent year 1891,harga boleh runding…….0199287708..

 355. da x sape2 yang berminat nak memiliki duit syiling warna putih rm5&1 sila coll saya 0135358380

 356. Sy ada duit kertas tahun 1790 an…sesapa berminat blh call sy 012-5531781

 357. saye mempunyai wang kertas RM1.00 yg 4 digit akhir same iaitu (4444)berminat sila hubungi 0172213624 atau email shahrul9322@rocketmail.com

 358. wang syiling 1 cent tahun 1940 commissioner of currency malaya…………….dan wang syiling 1 cent tahun 1962 malaya and british borneo…….berminat 0172213624 atau email shahrul9322@rocketmail.com

 359. sya mempunyai duit lama zama kesultan dlu,
  warna kuning keemasan,dibelakang duit tertulis jawi dn dihadapan,terukir pedang dan ular,duit masih ada dgn sya,jika berminat nk membeli nya hubungi 0135450395.

  • m.h.m md nurul huda bin md hussein
  • Posted December 17, 2012 at 3:32 pm
  • Permalink
  • Reply

  saya pengumpul syiling lama dalam dan luar negara,sy ingin menjual kesemuanya.sesiapa yg berminat bolehlah hubungi saya 0199211214

 360. assalammualaikum saya ada duit syiling 1/2 sepasang..king edward vii thn 1908 dan victoria 1872..kpd sesiapa yang berminat sila email kpd saya di eeya_91@hotmail.com atau hubungi saya di 013-2593772…

 361. salam … saya ade syiling malayan borneo 20 sen ( 1961 dan 1957 ) , 10 sen ( 1950 – kepala king edward iv) , malayan borneo 50 sen ( 1961) , rm 1 ( 1969 – dymm spb tuanku ismail nasaruddin shah) , syiling china era Chien Lung ( 1736-1795) , duit hongkong – 1 dolar ( 1979) , 20 sen( 1977) 10 sen ( 1988) , duit singapore (- 10 sen ( 1968) , 20 sen( 1967 dan 1987)…. sesiapa yang berminat sila hubungi 0122559640……

 362. salam .. sya ade duit syiling tahun 1920 .. 1 cent ..georgr V king and emperor of india ..

 363. kalo berminat sila hubungi 0174732985

 364. Sy ada duit syiling Netherland Tahun 1820 & 1853,,duit syiling America Tahun 1874… Sapa2 nk beli call sy…0125456156

 365. saya ada syiling queen elizabeth 210sen tahun 1954
  berminat/hubungi saya
  0148377188

 366. salah la,,20sen

 367. Assalam..saya ada TRADE DOLLAR 1875 420 grains.900 fine..berusia 138 tahun..
  Sesiapa yg berminat boleh email prof_sha89@yahoo.com

 368. syiling 50cent terbelah 2 tahun 1968..sapa2 berminat sila email kat yogesh_4699@yahoo.com… terima kasih..

 369. DUIT SHILING 50SEN UNTUK DIJUAL
  DUIT 50SEN TAHUN 1968
  DUIT 50SEN TAHUN 1971
  DUIT 50SEN TAHUN 1982
  DUIT 50SEN TAHUN 1987

  BERMINAT HUBUNGI 0148090644/0102800238 AKHIM

 370. saya ada syiling tahun 1885

 371. Saya mempunyai satu simpanan siling tinggalan nenek sya.. Yg menarik mengenai nya.. Terdpt 14bendra ngeri di dlm siling tersebut dn gmbr tun abdul razak berada d tengah2.. Tahun1976-1980.. Siling satu ringgit..jga tertulis “rancangan malaysia ketiga”
  **minta maklumat mengenai sililing tersebut..bleh x??
  **email kpd sya muliyadiahmad92@yahoo.com
  **tq

 372. Saya ad duit syling satu dirham 2005 tahun islam 1425 dan 50sen tahun 2005 tahun islam 1420, dan koliksi one million dollars america siap no siri G85018750A
  SESIAPA YANG BERMENAT SILA CALL SAYA DI NO~0177429304/zuL

 373. Saya ad duit malaysia baru dan lama dan no siri yang cantek RM100 NO SIRI CX3999090
  RM1 NO SIRI ADL9888950
  RM1 NO SIRI AQ3215698
  RM1 NO SIRI AGK9029393
  RM1 NO SIRI JC9002575
  RM1 NO SIRI DC6407056 GAMBAR KEMERDEKAAN DI BELAKANG,
  RM20 NO SIRI AG5295143 DUIT BARU

  SESIAPA BERMENAT SILA CALL SAYA DI NO~0177429304

 374. saya ada syiling sekeping,keluaran brunei yg gmbar bintang di hadapan dan bertulisan jawi. . berminat email sya di junainkiman@yahoo.com.

 375. saya ada note kertas 10 cent tahun 1941 julai 1, dan note rm1 ismail mad ali e/6 443409 …sapa yg berminat boleh call/sms : 0123828785

 376. sya ada syiling 20 sen tahun 1948 .sesiapa yg berminat boleh call/sms ;0174849658

 377. Saya ada duit syiling setengah sen rajah brooke pda tahun 1933…siapa berminat email sya kesuma679@gmail.com

 378. saya ade 4 nos duit syiling $1 – 1877-1977 ( seratus tahun getah asli Malaysia) sesiape nak beli..pls email me..

 379. my email is ss21021972810@qq.com

 380. SAYA ADA DUIT 5 SEN KERTAS TAHUN 40AN . KALAU ADA YANG BERMINAT SILA CALL DI NO . 0176837920

 381. Saya ada syiling
  1- KING EDWARD VII STRAITS SETTLEMENTS ONE DOLLAR 1904
  2- KING EDWARD VII STRAITS SETTLEMENTS ONE CENT 1903.
  3- $1 MALAYSIA 1971.
  ada yg berminat nak membeli?
  0134265190 (pkndak man)

 382. Saya ada syiling straits settlements queen victoria 1884 dan syiling quarter dollar USA sempena musical heritage 2002…sape berminat…hubungi saya 019-3555218 (ifah)

 383. Sy ada sekeping rm 1 thun 1971. Berminat,sila cll sy..0197095030

 384. sy mempunyai duit syiling 2 1/2 sen yang ada tulisan state of north borneo.. tahun 1903.. ada yang berminat mau beli?? balas di email sy..

 385. saya ada syiling satu dollar dan tertera perkataan 1ringgit dalam tulisan jawi tahun 1901…..berminat call 0164412380

 386. i have coin 1908
  eduardus vii… anyone buy?please send @fandysaputraa@ymail.com

 387. nak tanya saya ada syiling 5 sen bertulis queen elizabeth the second dan belakangnya bertulis malaya and british borneo 1961 serta syiling 10 sen bertulis commissioners of currency malaya 1950 dan belakangnya bertulis king george the sixth.adakah ianya bernilai?

 388. saya ada set wang kertas baru 2012…prefix AA0000xxx…VVIP set…siap kotak…very limited…sangat sukar diperolehi…for your info, prefix AA0000001-AA0000500 for VVIp, prefix AA0000501-AA0002000 for VIP…menjadi impian para collector…sesiapa yang berminat sila email saya…

  Thanks.

  Roslan.

 389. Sy punya uang 20 cent tahun 1927 gambar raja sarawak c.v brooke mau sy jual.hubungi no hanpon sy 085822455478

 390. saya ada sekeping duit TAMPANG ….sila call kalau minat 0199302817

 391. salam semua nk tnya.. duit syiling Ulangtahun ke-20 Bank Negara Malaysia 1959-1979 .
  ..and Duit 1 ringgit Parlimen:
  1971 — tuk 2 keping syiling ni agk2 brape eak price.?

 392. 50 brunei tahun 67 sekeping 60k sahaja….maklumat lanjut 01112360596

 393. 50 sen brunei tahun 1967 …hanya 2k

 394. 50 sen brunei tahun 1967 …call 01112360596

 395. saya ada duit syiling lama tahun 900 masihi sesiapa berminat boleh hubungi di talian 0148265061

 396. Saya Ada Wang Syiling Lama State north Borneo 2 1/2 sen Tahun keluaran 1903 berminat call 0138645085

 397. saya mempunyai duit yasin 9,kaabah..berminat boleh hubungi 0147741415.

 398. saya ada duit syilling lubang berminat email sy

 399. Saya memiliki wang syiling 1 ringgit tahun 1904 king Edward vII sesiapa berminat sila hubungi saya @0195716192

 400. saya ada duit syiling tahun rm1 1401 ni tulian jawi,1971,9-16-1986 ni gqmbqr penyu kat belakang..duit kertas rm1 dgn no siri j_88 169388,duit syiling thailand, 5 sen tahun 1978.dollar $1

 401. sapa berminat email saya..evajj83@yahoo.com

 402. saya ada duit syiling 1/2sen thun 1932, 1sen 1962 (malaya n british borneo blakang gmbr keris bersilang),1/4 1889, 1sen tahun 1939&1956….

 403. sesiapa berminat hubungi saya@010 2852994…tq

 404. saya juga ade syiling :

  5sen – 1971
  20sen – 1971
  50sen – 1971
  rm1 – 1971

  50sen terbelah -1967

  saya juga ada duit tulisan jawi depan gambar orang tua pakai tongkat pegang tasbih, belakang gambar keris bersilang..

  duit syiling ONE DOLLAR EDWARD VII KING & EMPEROR TAHUN 1909.

  Duit kertas rm20 no series TG4746655..

  berminat blh hubungi saya di talian 010 2852994

 405. Salam….sy ade dwt syling 10 sen 1972…
  Klu brminat call 0145422599…

 406. saya ad duit syiling 1sen 1963-1988 , dan plbagai jnis dan bentuk syiling lama .. yang brminat bleh call/mcej no nie amin:0148006066

 407. sy ad syiling “pillar dollar” tahun 1734… ad sesape tahu x harge syiling ni brape??

 408. sy juga ad syiling lama china.. “dragon coin” years of kuang hsu pei yang…sesape tawu market???

 409. saya ad 50sen terbelah 1967 berminat cll = 0147733986

 410. sy ada syiling 10sen thn 73,76,81,82 & 20sen thn 73,76,81,88.sesapa bminat wasap sy 0122729150 thx

 411. Numpang,,,saya sudah cari koin yang sama seperti koin saya tp tidak ada yang punya,,,saya punya koin DEI.GRATIA.1790.CAROLUS.IV. Ada yang berminat hbg saya 082362825250

 412. Saya sudah cari koin yang sama seperti saya punya tp nihil hasil nya,,saya punya koin DEI.GRATIA.1790.CAROLUS.IV. Ada yang berminat hb saya d 082362825250

 413. saya ada 2 ratus duit syiling tembaga rm1….dulu tak sempat tukar hhehehehhehe
  dan bermacam lg duit syiling dan duit kertas …. ada berminat tak….

 414. Syiling Satu Ringgit King Edward VII 1903, Kwang-Tung Province, China
  1890-1908 Brass 1 Cash Coin
  berminat call saya 012 8246801

 415. saya ada 1 karung syiling2 lama…klau berminat sy akan buka karung dan berikan gambar..
  sy jual klau kena dengan harga..berminat call sy 017-4041423

 416. Hi..saya ada bermacam2 jenis duit syiling lama yg petak bulat sume ade termasuk duit jepun 10 dollar pokok pisang yg tiada no.siri…more detail email

 417. Hi,saya ada bermacam2 jenis syiling lama termasuk duit jepun pokok pisang tiada no.siri…berminat email orangaku22@yahoo.com

 418. duit kertas rm1.
  prefix no ; c/12 000001.
  Ismail Md Ali.
  rm150.000.00.
  berminat boleh call sy.
  0177525424.
  serious buyer only.

  prefix no yg cantik. harga pon berpatutan. bole runding. hehe.
  just for collecter only.
  siapa cepat, dia dapat.
  0177535424.
  0177535424.
  0177535424.
  now.! now.! now.!

 419. saya ada duit 10 dollars – BOARD OF COMMISSIONERS OF CURRENCY MALAYA- 1st JULY 1941 TEN DOLLARS F/93 015624

  massage/ cal : 013-4646897 (Fahmy) 019-4655825 (Mat)

 420. Saya ada sekeping wang kertas RM5 nombor sirinya dicetak terbalik. Berminat… Hubungi saya 01119444442

 421. Assalamualaikum dan salam sejahtera
  Saya rasa saya ada syiling setengah sen.. Barang sesiapa yg berminat.. Sila emel saya.. Gambar saya bg melalui emel.. Ty

 422. Saya ada 1/4 sen dan 3/ 4 sen.. Siapa yang berminat boleh emel.. First of all saya akan post gamba pada siapa yang berminat.. Harap maklum..

 423. saya duit syiling arab tahun 1397 dan duit syiling state of north borneo tahun 1903 dan duit syiling sultan omar ali saifuddin bernimay call or coment d facebook….number 0178609545

  • mohd hisham bin abdul majid
  • Posted November 20, 2013 at 2:00 am
  • Permalink
  • Reply

  Saya ada rm2 dan rm10 sign aisyah. Kalau berminat nak beli call atau sms sham 0124158725.

 424. Saya ada beberapa keping syiling 1sen straits settlements queen victoria keluaran thn 1874 untuk di jual kpd sesiapa yg berminat dengan tawaran hrga yg trtingi.Tawaran harga brmula dari Rm5k hingga Rm10k mengikut keadaan syiling.Juga trdapat syling 50sen terbelah tgah keluaran thn 1968 untuk dijual kpd sesiapa yg brminat dgn hrga Rm600.kepada sesiapa yg brminat sila reply atau email kepada mkhalismd@gmail.com dgan segera untuk berurusan.semua hrga syiling yg ditawarkan masih boleh di runding mengikut budi bicara.

 425. Syiling Peringatan.
  SULTAN IBRAHIM JOHOR 1895.
  Boleh Tak Sesiapa Share Info Nilai Harga Yang Kebiasaannya Dibeli Oleh Collector.
  Boleh Email Info rfqrzk.eon@gmail.com
  TQ.

 426. Sy mempunyai note rm1 no siri menarik iaitu BN1999978,AZ7660777,AZ7660778,AZ7660779,BG0775588,DW8699669 harga sekeping rm….
  Serta note rm50 siri no AE4573349 50thn merdeka….harga sekeping rm….berminat sms shj 0176036335 tq

 427. saya ada duit syiling 1739 nak call 0195662647 SHAIFUL IRWAN Penang

 428. sy ade 1 ringgit 25 tahun merdeka,.tunku abdul rahman putra(keluaran 1982) brminat bole email sy izzuddinridzuan@gmail.com

  • Nurul Nabila Jamaludin
  • Posted December 14, 2013 at 11:43 am
  • Permalink
  • Reply

  Saya ingin b’tnya.,saya memiliki syiling lama iaitu syiling 20cents Malaya and British Borneo 1961 Queen Elizabeth The Second.
  Boleh saya tahu harga pasaran syiling berkenaan?
  Kerana saya ingin menjual syiling tersebut.
  Terima kasih.

 429. saya ada duit syiling 50sen security edge (berparit) Tahun 1967 / 1968 / 1969
  kalau berminat sila email saya

 430. Saya mempunyai duit 1/4 sen cap ayam jantan. Cuma cap ayam jantan dipermukaan duit syiling dan cap 1/4sen dibelakang permukaan syiling. Kita mulakan bidaan.

 431. Ia ke bleh pecaya ke

 432. Sya ade duik rm1 lame kalau betol boleh hubugi syg.

 433. Saya ade duik rm1 krtas lae. Laban rusa. No siri.971262. Boleh hubugi syg.0139200337

 434. kita ade duit lamo …. DEI GRATIA 1789 CAROLUS 16….

 435. Saya mempunyai duit 1 cent 1891 dan 1945 untuk dijual ………… sila hubungi 0135051857…. Cikgu Jo

 436. sy ad duit syiling tahun 1903 zaman pemerintahan edward ke-7 kalau berminat sila hubungi saya di 0143662876

 437. sape2 nak cari siling lame tahun 1014 nednei indie 1l4 g cukup2 .1000 tahun..hubungi saya 01123132006.boleh runding..

 438. sape2 yang cari siling panda china tahun1995 ..999.9 silver..01123132006

 439. nak jual duit rm 50 lame…

 440. sy ade duit siling utk di jual..
  tahun 1969 singapore 1 dollar
  tahun 1982 singapore 1 dollar
  tahun 1875 trade dollar
  kalu berminat hubung sy…
  0173558055

 441. Saya mau cairin ini uang turki bir milyon 1000000 dolar tahun pembuatan uang nya tahun 1972 / kondisi uang nya masih bagus and mulus and masih keres garis mas putih nya masih utuh and mulus?!

 442. Saya mau cair kan mata uang turki bir milyon 1000000 dolar tahun buatan 1972 /kondisi uang sangat masih mulus and bagus and garis emas putih nya masih utuh , dari segi nama mata uang nya aja kita dah bisa menilai, uang paling tertinggi di mata dunia ,nama nya aja (bir milyon)1000000(dolar)kalo kita x in aja hitungan kecil dah berapa itu.kalo ada yg minat/081311186065/087808064413″ seluruh dunia uang ini cuman ada ke lipatan (10)/100) itu paling ada.,!??!,((((((

 443. Sy ada syiling tahun 1888 nk jual 0179624577

 444. Siapa yang berminat untuk membeli wang syiling emas( liberty 1904)…saya ingin melelong wang syiling ini….

 445. Saya ada menyimpan duit syiling tahun 1819.1920.1048. Sesiape berminat call.0182323466

 446. salam sye ade wang kertas 1 ringgit gmbar tugu peringatan…0147132738

 447. Assalamualaikum. . .saya mempunyai sekeping sahaja duit syiling brunei keluaran tahun 1886 H . .kalau berminat hubungi saya di nombor 0143762540,ATAU e-mel sya di junainkiman@yahoo.com. . terima kasih. .

 448. Syiling 1 sen 1895(queen victoria)!
  Syiling half dollar 1908(king edward vii)
  Syiling 20 cent 1954(queen elizabert)
  Syiling10 cent 1918 (king george v)
  Rm5 no siri xx 3923593,xx 7857007, xx1678635 & xx1678636
  Dan banyak lg no siri yg cantikkk..
  Nak beli call 010 7066607

 449. sy ada
  -Pitis Kesultanan Kelantan yg di tempa pada 1321H (1904 masihi)
  Rm 10.000 (negoo till let gooo)
  berminat call/wassap 019-5956524

 450. assalamualaikum.. saya ade sekeping duit syiling nabi nuh.. kat belakang duit syiling tersebut trdapat lambang bahtera dan didepannya menyerupai seorang sedang berdiri sambil memegang tongkat.. disitu jugk terdapat tulisan jawi..siapa berminat bolehlah hubungi sy 0133336169

 451. saya ade 1 sen syiling victoria.klau berminat sila hubungi 01112144676

 452. syiling 1 sen (queen victoria)1884

 453. saya ada duit syiling 1sen malaysia tahun 1967,1971 dgn 1976. berminat sila email dekat chocoberryz_jey311@yahoo.com

 454. Salam….saya ada duit syiling 1 lame tahun 1994 dengan syiling 50 sen tahun 1968..kalau berminat sila coll nombor ni….0104257783

  • Weh ada ramai nak ni….spew cpat dye dapat ok….

 455. i got 5 sen 1961..brp harganya ya..01115334348

 456. sye ada duit siling malaysia 50,sen yang terbela.di kluar kan pada tahun 1967,ada sesiapa brmnat cll,je,0165857686

 457. aku ada duit GEORGIVS VI .tahun yang di tulis pada duit tu 1948…boleh saya tahu berapa harga sebenar duit ni.. .siapa yang nak tolong call saya ok…ini no saya 0199921245

 458. aku ada duit lama UNITED STATES OF AMERICA tahun 1891..siapa yang berminat sila call aku 0179364708..

 459. saya ada duit syiling 50 sent tahun 1967.68.69.siapa2 yang berminat call 0166700359.

 460. Saya mempunyai mata wang enggeris malaya 50 sen 1 july 1941

 461. azhar …

  saya nak jual duik 50 sen ,jenis terbelah tengah tahun 1968 dan nak jual duik 10 sen malaya british

 462. Berapa harga untuk sekeping syiling Rm5 untuk di jual ? Berminat sila email syeeramustaffa@yahoo.com

 463. saya memiliki duit syiling 5 ringgit lama untuk dijual. berminat hubungi saya +60177018029

 464. Saya ada duit 1 Dollar 1904 – King And Emperor Edward VII. Berminat hubungi saya 0197156456

 465. saya ada 2 keping syiling 50sen yang tebelah d tengah tahun 1967 dan duit syiling rm 1 limited edition 30thn kemerdekaan sila hubungi 0142436474

 466. DUIT SYILING 50 SEN TAHUN (1967) .. HUBUNGI SY DGN SEGERA .. 0145340159/0176435976 .. HUBUNGI SEGERA .. TERHAD !!

 467. Sya ada duit syiling lama
  Bernilai_
  $1 1971
  50sen malaya and british borneo 1961
  5 sen malaya and british borneo 1958
  1sen 1967
  Jika ada yg berminat pm kmi d
  Email shima.sabrin@gmail.com

 468. saya memiliki wang syling WILHWLMINA KONINGAN DER NEDERLANDEN 1 G pada tahun 1929 dan banyak syiling seperti itu yang saya miliki sekarang ini.apakah nilai wang tersebut masih bernilai bagi pengumpul wang lama pada masa kini? Sekiranya ada, bolehkan saya menjualnya? Berapakah nilai tersebut? Dimanakah saya harus berhubung untuk maklumat selanjutnya? Bagaimanakah caranya?

 469. I got 1/2 cent 1870 coin of charles brooke…so how much value of that

 470. Saya ada menyimpan syiling 2 1/2 cent NEDERLAND SCH INDIE tahun 1920. Berapakah nilaian utk jualan. Hp sy 0135671415

 471. Sye ada pelbagai wang syiling..ada spe yg brminat sila hubungi sya 0172817427 kne harga bleh lpas kn..

 472. saya mempunyai wang kertas lama SA-PULOH RINHGIT.satu keping,sesiapa yang nak,sila hubungi 01123504320

 473. Saye ade duit syiling carolus. Tahun 1779 agak agak berapa kalau jual

 474. Saya ada mempunyai 6 jenis (keping) wang syiling peringatan:-
  1. syiling RM1 (rancangan malaysia keempat) Gambar Tun Hussein Onn tahun 1981-1985
  2. Syiling RM1 (Seratus tahun getah Asli Malaysia) gambar tangan toreh getah tahun 1877-1977
  3. Syiling RM1 (Sambutan Abad ke-15 Hijrah) gambar ka’abah tahun 1401 hijrah
  4. Syiling RM1 (Penganugerahan taraf Bandaraya Kuala Lumpur) gambar maju dan makmur tahun 1972
  5. Syiling RM1 (ninth southeast asia games) lambang kerajaan malaysia tahun 1977
  6. Syiling RM1 (Bank Negara Malaysia 20 Tahun) gambar parlimen tahun 1959-1979
  Kesemuanya saya nak jual. Jika berminat , terus hubungi saya di 019-2204148 untuk rundingan harga. keutamaan diberikan kepada pembeli yg nak beli kesemuanya.

 475. saya ada coin emas turki sultan hamid ke 2… pm saya di muizzuddinhamid@gmail.com

 476. saya ada duit syiling lama north borneo 2 1/2cent 1903 dn 5kpng 1cent 1921 1935 1938, dan jga 1cent GEORGE VI ,1cent AUSTRALIA 1967, 10CENT SINGAPORE 1980, dan syiling ten cents hong kong 1957 1959 1960 duit syiling pilippines 25cent 1967 ten centavos 1960,…. yg berminta sahaja boleh pm ur hubungi sya . syamietea@gmail.com / no hp 0198514189

 477. Saya ad memiliki wang syiling lama 1CENT tahun 1962 dua bilah keris yg bersilang di belakang…..saya juga memiliki syiling MALAYA KING GEORGE VI, 20CENT tahun 1948….ada sesiapa berminat untuk membeli kerana saya ingin menjualnya….untuk sebarang pertanyaan sila WECHAT saya di ( ID : Rahmad16 ) tq:)

 478. saya ada duit syilling 1 dollar Straits Settlements King Edward Vii
  dan jugak duit syilling malaysia rancangan malaysia yang keempat dua puluh ringgit
  iewan sabah (0178696390)

  • C.Brooke Rajah 1890 brapa harga?Saya ada cuma calar sikit saja.East Indian Com 1845 dah byk rosak.Dan ada lagi
   Tel malam 0193030449.

 479. Sy mpunyai wang krtas 100 thousand dollars..thun 1934 kluaran wilson..sy ingin mjual ny..siapa bermnat hubungi sy..0145265910..

 480. Salam 1 malaysia..sy ada syiling lama malaya and british borneo(1 sen 1961..1958..1920..) syiling 10 sen malaya brirish 1958..1950..syiling $1 thun 1971..syiling malaya tulisan jawi….syiling 10 sen hong kong 1950..syiling belgisch congo 2fr thun 1947..syiling 1 new penny elizabert.II thun 1974..syiling 50 penny elizaberth II 1969 dan byk lagi syiling luar..berminat wasaap sya 0175451505 atau call

 481. Duit 4 segi 1sen tahun 1919-1945 Saya ada 1 tin sadin.Gambar King pakai songkok .Kalu nak 1 Keping RM20 sahaja.Nak kilat gosok sendiri. TEL/SMS 01115429426 Tingkiu.

 482. saya ada syling british north borneo 1891 .. saya sedang mencari pembelih

 483. saya ada duit syling british north borneo yg brusia 100 lbih tahun..saya sedang mncari pembelih cll 01114121916

 484. Saya Ada duit syiling zaman dinasti ming, berminat sila hubungi Saya 0198149613

 485. Salam.. saya ada simpanan siling 50sen 1967,68,69.. kebetulan ada atikkal menyatakan harga yg agak baik. Jd saya sedia untk jual

 486. sy ada satu wang kertas turki lira bernilai 50000 tahun 1970 pada tahun tersebut ada sejarah2 tertentu juga. jadi sy sedang mencari pembeli so sesiapa y berminat boleh la email sy.

 487. saya ada mata wang turki lira bernilai 50000 tahun 1970 n tahun tersebut terdapat sejarah2nya y tersendiri. sape y berminat sila emai or msg 01114797512

 488. Saya ada duit syiling emas from America bernilai twenty dollars tahun 1899, sila call sy jika berminat.. 0122568702

  • HAIRULIZAM ABD KARIM
  • Posted September 4, 2014 at 2:12 am
  • Permalink
  • Reply

  saya ada duit
  syiling 1 ringgit tahun 1877-1977 seratus tahun getah malaysia
  syiling 1 ringgit pata tahun 1986
  syiling 1 ringgit limited edition dan sangat unik tahun 1959-1979
  syiling 1 ringgit 20 tahun merdeka tahun 1957-1977
  syiling 1 dan 5 ringgit tahun 1971
  syiling twenty dollar united states of america tahun 1907
  syiling tulisan jawi lambang pedang bersilang diatasnye pokok kelapa .

  kalau nk tau lebih lanjut email saya nickzambrooklyn1996@yahoo.com atau hubungi saya di 0176790724
  saya nk lego semua sekali . tak kisah harga berapa . pembeli boleh meletak harga . tp jangan terlalu murah sgt .
  kalau boleh secepat mungkin ye .
  terima kasih

 489. saya mempunyai duit siling daripada singapura (50sen thn 1986 & 1989,1dolar thn 1987 dan 20sen thn1991 & 1980),daripada africa (20sen thn 1980),daripada australia (20sen thn 1982). saya juga mempunyai duit kertas daripada brunai(1 ringgit), daripada singapura(satu dolar), daripada thailand(satu ratus bath) daripada indonesia(5000 rupiah, 100 rupiah dan 500 rupiah) sila cal sy jika berminat… 0107114571

 490. saya ada sekeping syiling 1 per 4 duit lama 1901 ……minat call saya 010-6613515 din

 491. Saya ingin menjual siling lama jika berminat boleh hubungi saya 0126723062

 492. saya ada syiling queen victoria 1/3 sen tahun 1816 contacy saya 0166059485

 493. saya mempunyai duit 0.50 sen yang berbelah tepi. tahun 1968. any one intrested please do email me at iossasitharan@gmail.com.

  i even have few other cloins.

 494. saya ada syiling queen victoria 1/3 cent tahun 1816. kalau ada yang mahu boleh call saya Man 0166059485. Ada lagi coin lagi baik syiling soekarno tahun 1818 siap ayat pendinding d belakang nya. org kata boleh buat mcm2. Lagi 1 mcm syiling yasin belakang ny ada cap 2 ekor ayam. power tu kalau yang tahu. semua syiling ni ada kelebiahn nya. mau lagi ada syiling USA Liberty tahun 1796 cong cantik. mai mai runding tengok. broker tak mau.

 495. saya ada syiling 10 sen indonesia. tahun 1954. masa tu indon pakai sen. call saya MAN 0166059485

 496. saya mempunyai duit syiling lama kuala lumpur 1doler 1972 ada sesiapa berminat nak beli? Kol je d no ne 01125261229

  • Sii Pitut Quiksilver
  • Posted October 3, 2014 at 5:45 pm
  • Permalink
  • Reply

  Sya mmpnyai duit syiling 10 Cents MALAYA AND BRITISH BORNEO,,,1957,,QUEEN ELIZABETH,,,

  Jika ada sesiapa yg berminat sila hbungi saya,,,0138832139,,,

 497. koin $1 malaysia tahun 1959-1969 brgambar DYMM SPB tuanku ismail nasiruddin SHAH

 498. Berapa harga duit syiling rm1 tahun 1987 (30 tahun kemerdekaan)??

 499. I have coin 1 cents 1891… Email me who want to buy…

  I have too 1 dollar borneo..

 500. Saya ada not Iraq 250 000 dan not Peru 100 000. Kepada pengumpul wang yang berminat..boleh email kepada putra.jejaka@yahoo.com

 501. Saya ada not Iraq 250 000 dan not Peru 100 000. Kepada pengumpul wang yang berminat..boleh email kepada putra.jejaka@yahoo.com atau call saya di nombor: 013-6298229

 502. Syling state of borneo thin 1903,..minat kol 0ro0138687359

 503. sye memiliki duit syiling 2 Dollars Australia tahun 1988…brapakah harga untuk duit syiling ini sekarang…tq..

 504. saya ada pelbagai mata wang lama.seperti. syiling yassin. tgku Abd rahman 1.,5rggit syiling .elizberth 1801 dan byk lg. untuk pertanyaan plz call 014- 8420930.

 505. sy ade duit pilipin tahun 1734 siape yg berminat call sy 0177073951

 506. sy memiliki wang kertas 50 ringt no siri A500000 sesiapa yg berminat cll sy d no 012 8629399

  • husev hanis hilmy
  • Posted November 25, 2014 at 5:17 pm
  • Permalink
  • Reply

  saya ada uang koin kuno 1 keping 10 dolar USA AMERIKA TAHUN 1898 , HARGA 2 JT , HP. 085221066066
  I Have american coin ten (10) dolar Year 1898, price : 200 USD , PHONE : 085221066066, country indonesia.

 507. saya ada menyimpan duit syiling lama…termasuk 4 keping duit tembaga arab…berminat ..whatsapp 01128632863

 508. saya ada 3 siling 50sen thn 67@68 seringit k17 dua keping berminat 0146503805

 509. SAYA ADA 50 SEN TAHUN 1968 DAN 1967 TERBELAH TEPI ,,NK JUAL SEKEPING 300RM

  0126699298 HANAFI

  DAN 2RM DAN 100 RM SIGN AISAH NK JUAL 800RM KEDUA2NYA

  DUIT YASSIN SEMBILAN GAMBA KAABAH 400RM

  DUIT SE RIBU RINGGIT 1972 ismail ali nk jual 12k………..0126699298 hanafi

 510. Your comment is awaiting moderation.

  SAYA ADA 50 SEN TAHUN 1968 DAN 1967 TERBELAH TEPI ,,NK JUAL SEKEPING 300RM

  0126699298 HANAFI

  DAN 2RM DAN 100 RM SIGN AISAH NK JUAL 800RM KEDUA2NYA

  DUIT YASSIN SEMBILAN GAMBA KAABAH 400RM

  DUIT SE RIBU RINGGIT 1972 ismail ali nk jual 12k………..0126699298 hanafi

 511. SAYA ADA 50 SEN TAHUN 1968 DAN 1967 TERBELAH TEPI ,,NK JUAL SEKEPING 300RM

  0126699298 HANAFI

  DAN 2RM DAN 100 RM SIGN AISAH NK JUAL 800RM KEDUA2NYA

  DUIT YASSIN SEMBILAN GAMBA KAABAH 400RM

  DUIT SE RIBU RINGGIT 1972 ismail ali nk jual 12k………..0126699298 hanafi

 512. sy ada duit syiling lama king edward straits settlements 1903 utk dijual. berminat sila hubungi 0145494696.

 513. Saya ada duit 1/2 commisoness of currency malaya 1800 berminat ? Pm 0179377068

 514. Saya punya 1 cent tahun 1920,39,41,43,45 . 10c,5c,20c, commissioner & curency of malaya. 1 cent strait settlement thn 1898 1901,03,05. Dan beberapa mats Wang kuno lain.minat email atau tlpon 085765190980

 515. Sya ad duit lma 10 and 2 ringget lama nak jual kt mana ye

 516. Sya ad duit lma RM10 and RM2 ringget lama .. RM10 siri UC9742501 SING AISHAH and RM2 siri BD9140126 SING tk thu.. Kalau brminat bole call 0182576415

 517. Duit syiling petak 4 segi UNTUK DIJUAL:-
  Syiling 1cent QUEEN ELIZABETH THE SECOND under MALAYA AND BRITISH BORNEO tahun 1961.

  Berminat, call/sms: 011-2924 3630 / 017-213 5430 (Ah Mike)
  *harga boleh runding…

 518. a.kum..ada siapa nak beli duik syiling 50sen tahun 1968 tebelah tengah dan duik syling 10 sen malaya dan british tahun 1956..saya nak jual harga yang tinggi…0183941940 sms saja

 519. saya mempunyai bebagai syiling lama pada siapa-siapa yg berminat boleh hubung saya tel no,014-8108602

 520. sy mempunyai duit syiling lama george v king and emperor of india straits settlements 1919,1920 1 sen,george vl king emperor commissioners of currency malaya 1939,1940,1941,1945 1 sen,1950 5 sen,1948,1950 10 sen,1948 20 sen ,queen elizabeth the second malaya and british borneo 1957,1958,1961 1 sen,1953 10 sen,1954,1961 20sen
  lambang keris malaya and british borneo 1962 1 sen berminat sila wasap atau hubungi 0129562354 nazrie

  • Assalamualaikum..saya ada emas pound United States of America 1902 20£ ..kalu ada sapa2 berminat wsapp @ call 0179021229

 521. Duit kertas Malaysia lama Sapuloh n sepuluh siap d banner…pastu rm1 first model ttangan Ismail md ali n Aziz Taha..n rm10 ttangan Aziz Taha…8 minat call 0102552825.testQuL

 522. Saya ada duit syiling british borneo setengah sen tahun1801
  Buka harga rm400,000 boleh nego…berminat call 0178214683

 523. saya punya 1 coin COROLUS IIII DEI GRATIA 1797 yang berminat sila email : reno4344@gmail.com

 524. Syiling 50 sen (1971) to let go..open bid rm15k..
  Syiling 10 Cents King George The Sixth (1948,1949,1950) to let go…open bid rm15k..
  Wang kertas One Dollar The Straits Settlements and Malay States (1st JULY1941) to let go..open bid rm20k..

  Free to call En.Mad 0199399796…

 525. sesiapa ada gambar coin $1 tahun 1971 tak??cari kat internet tak ada jumpa..

 526. Saya ada banyak duit lama..luar negara atau dlm negara..siapa nak tanya mana satu duit..pm sy.0122472330

 527. Saya ada duit 1 sen 1939 zaman malaya berminat wassap saya 017-5698981.

 528. sy ad duit syiling satu ringgit malaysia ketige 1976-1980….

 529. sy ad duit syiling satu ringgit malaysia ketige 1976-1980….tun abdul razak 0177048742

 530. Saya ada wang kertas 100ribu dollar amerika tahun 1934. Ia wang asli . sesiapa yg berminat utk membeli sila hubungi shiellamaryam@yahoo.com

   • anton kurniawan
   • Posted February 17, 2015 at 10:19 pm
   • Permalink
   • Reply

   sesiapa yang punya $10000 singapura seri burung dan pelabuhan kontainer sy nak beli call 085269447222/082283266350 hrg bersaing

 531. 50 CENT SINGAPORE.
  1969.
  WHATSAPP 011-28042458

 532. Straits Settlements King Edward Vii 1 cent

  YEAR 1906

  Technical Specifications:
  Denomination: 1 cent
  Issued by: Straits Settlements
  Ruler/Governor: King Edward Vii
  Mint: Calcutta Mint, India
  Diameter: 29 mm
  Thickness:
  Weight: 9.33 g
  Coin Shape: Round
  Composition: Bronze
  Coin Edge:Milled

  interested? call 0133844728 (shaiful)

 533. saya ada duit syiling naga berjuang dan dui 1 sen tahun 1920 tel say 0193504221 kalau tak dapat sms nt saya hubungi balikk

 534. saya tengok ada yang offer duit naga berjuang sampai 500k …tp kalau betul2 ada nilai saya mahu jual 350k sahaja tunai….esok bleh berurusannn

 535. Beberapa keping 1 sen King George IV 1945 untuk dilepaskan. Berminat sila hubungi/whatsapp 0162409687

 536. Sya ada duit siling…
  5 sen 1941 state of north borneo ..
  50 sen 1968 perlimen berparit
  20 sen 1968 1967 perlimen
  5cen 1968

  • Yg berminat wechat sy d
   Id….. Jusiayatie…

 537. Saya ada duit state of north borneo 5cents…kalau berminat call:0178108858

 538. saya ada duit syiling 1cent king emperor george VI commissioners of currency malaya tahun 1939 boleh laku berapa ya?
  dan 1cent Queen elizabeth the second malaya and british borneo tahun 1958 jua boleh laku berapa?

  • norliah binti mamat
  • Posted April 11, 2015 at 9:49 am
  • Permalink
  • Reply

  sy ada duit lama geroge5 thn 1932 1/2sen indie 2 1/2sen dan borneo 1sen…ada sesiapa yg berminat tak…

   • norliah binti mamat
   • Posted April 11, 2015 at 9:55 am
   • Permalink
   • Reply

   sy nak jual tp tak tau dimn blh dijual…klu ada yg berminat call @ wchat di no 0107858720

 539. saya ada koleksi syiling $1parlimen 1971,syiling peringatan rancangan malaysia keempat,Tun Husein Onn,1981-1985 dan syiling staits settlements,one dollar,king& emperor,King Edward VII.sesiapa yang berminat untuk membeli hubungi saya di talian 0148334411

 540. saya ada duit 100000 us dolar..berminat email sy amir.bandasinar@gmail.com

 541. hubungi saya di talian 0109596746 jikalau berminat duit state of north borneo tahun 1903.

 542. Sya ada syiling 1 sen king george vi dan duit kertas malaya japanse 10 dolar, brminat blh pm zeyka15@gmail.com

 543. Salammmm sejahtera……..
  saya ada duit syilingg lama jepun
  100 yen tahun 1902…..
  50 yen tahun 1953…..berminat boleh whatsapp 0104302876…..TQ

 544. Saya ada Note 100k peru/amerika latin …berminat??
  Sila email >> alwaysbemind@gmail.com <<

 545. Saya ada sekeping duit syiling queen victoria straits settlements one cents tahun 1872 diperbuat dari copper.. Berminat wasap sy 0195284814

 546. 10 dollars tahun 1989
  0137621818
  Ada harga tak

 547. Ada x sesiapa nak beli duit tahun 1941 50sen malaya british,kalau ada call veni 0123939275

 548. Salam.saya ada duit 1sen,5sen tahun1971. 1sen MALAYA AND BRITISH BORNEO tahun 1962, 1sen COMMISSIONER OF CURRENCY MALAYA tahun1945, ONE DOLLAR STRAIGHT SETTLEMENT tahun 1907, FERDIN.VII.DEI.GRATIA Tahun 1816, CAROLUS.IIII.DEI.GRATIA Tahun1805.berminat whatsapp 0179223843..

 549. awak memiliki 2wang kertas bernilai RM2 .berminat call 0103643815

 550. saye ada uang 1 cent belanda thun 1885
  koin uang 5 dolar hongkong thun 1985

 551. Saya ada syiling 2½¢ dan syiling emas twenty dollar ratu victoria tahun1904.sesiapa yg berminat atau ingin membelinya boleh menghubungi sy 0128068001

 552. saya mempunyai uang 1 coin keris tahun 1962 malaya & british brneo

  • bisa hubungi saya di nomor telepon +6281268243887

 553. saya ada duit syiling 5 ringgit gambar tunku abdul rahman ..
  berminat call ..
  0107057869

 554. Saya ada syiling ONE CENT NORTH OF BORNEO CO1888
  kod SABAH
  HP; 01125586647
  berminat hubungi saya

 555. Duit syiling seringgit 1971 dan syiling seringgit rancangan bregambarkan tun abdul razak keduanya rm 3000 no 0193891869

 556. sy ada duit siling lama Elizabeth-II tahun 1984
  one pound.
  Singapore tahun 1987 ten cents and tahun 1997 one dollars

 557. Salam, sy ade duit 50sen 1976 belah tengah, syiling yasin 5 , dan yasin 7 untuk dijual, berminat blh call sy 0129027735 KL

 558. Sy ada nederlandsch indie coint 1945 2 1/2 cent..berminat call 01117974877

 559. saya ada syiling rm5,gambar tunku ambul rahman tahun 1971, syiling parlimen dr tahun 1971, 1980 dan 1981 dlm 10 keping, syiling sukan asia tenggara tahun 1989,1 cents strait settlement tahun 1920 1 keping dan beberapa syiling yassin. sesiapa berminat blh wassap saya di 0133005856

 560. ada nilaikah syiling parlimen seringgit dipasaran? tp bagi pengumpul yg berminat sila wassap sy. Dah bersama ngan saya sejak lebih 30 thn dah…

 561. Sy ada duit inbonesia..50rp. 1971

 562. Assalammualaikum..saya mempunyai sekeping 50 cent Euro dan sekeping $1 seringit lama malaysia.. Saya nak menjualnya dengan harga Rm500 bagi kedua-dua duit tersebut.. Bagi area kedah sahaja siapa yang berminat call saya dalam masa seminggu ni.. 0195240069

 563. Sy ada duit $10 dollar malaya and british borneo. Wassap 0138523403

 564. saya ada duit siling lama dan ukiran seni antik..mahu tgk blh wasap sy

 565. Saya ada duit lama tuanku abdul rahman pada tahun 1957-1977 20tahun kemerdekaan siapa berminta sila hubungi sy anir 0143295576
  id wechat anirc33
  Bole ws ✌😉

 566. Saya Ada syiling 5 ringgit 1971
  Sesiapa berminat boleh pm saya di Italian.
  Tell:0164279360

 567. Sy ad syiling emas edwardvs vii dg britt:omn:rex:fd:ind:imp: 1907
  Sila hubungi sy klaw brmnat

 568. Sy ad syiling emas edwardvs vii dg britt:omn:rex:fd:ind:imp: 1907
  Sila hubungi sy klaw brmnat 01123517876

 569. saya ade duit lira turki lama, 1000,000 bir milyon… berminat? kol 0148662721..

 570. Sya ada duit syiling 1 sen british -tahun 1888 sepa brminat call atau whatsapp
  -01125670268
  -01117877601
  -0149823651

 571. Hello,saya ada duit syiling 1sen tahun-1888.siapa berminat call atau whatsapp
  01117877601
  0149823651

 572. saya ada duit kertas zaman japane government agak2 msih ada nilai x???

  • den bin abdul rahman
  • Posted October 15, 2015 at 9:56 am
  • Permalink
  • Reply

  saya ada 20 cent COMMISSIONERS OF CURRENCY MALAYA 1948 dan syiling NEDERLANDSOH INDIE 2/12 cent …berapa nilai tukarannya? atau ada siapa mw beli..?? call my number 01119515748 jgn hntr kat email..call saja

 573. Hai sesiapa Yang berminat dengan syling ulang tahun kemerdekaan sabah ke 10 tahun 1973(gambar belakang) Dan gambar depan(TUN DATU HAJI MUSTAPHA BIN DATO HARUN)segera hubungi 085255569029

 574. Salam. Saya mmpunyai sekeping duit syiling elizabeth 50sen thun 1973..siapa berminat boleh wasap 0177318101

 575. sy ada duit rm1 lma tp yg berwrna emas tu n 5sen ada byk sy kumpul..klu nk bli kol sy 01114106414

 576. Ingin deal harga duit ratu elizebert 2 tahun 1954 .. 0136359378 .. berminat khusus call

  • aristie 01131200004
  • Posted November 13, 2015 at 11:48 am
  • Permalink
  • Reply

  Sy memiliki siling king edward VII one dollar thn 1907 Dan siling QueenElizabeth the second Hongkong 5 dollar tahun 1983 untuk dijual

 577. Sy ad duit. Syiling “1969,1987,1989,20001973,2007”Sy telah Simpn lama Sudah.jika mahu sila Telefon di no ini 0168089184

 578. Saya mempunyai 20 cents malaya and british borneo 1956 queen elizabeth the second untuk di jual, jika berminat sila hubungi 0173066916

 579. asalam.,kepada sesiapa peminat /pengumpul duit lama.sila hubungi saya sekiranya ingin membeli duit luar negara yg lama..harga agak berpatutan..tq semua,. no 0127843210

  • sy ada duit lama 2 sen stgh . sesiapa berminat hubungi di talian 01114131908

 580. Asmkum dan salam sejatera.saya ada duit siling state of north borneo 5 cents tahun 1927 untuk dijual harga Rm30k boleh runding lagi.sesiapa yang berminat boleh hubungi saya di no 0128630709(henry@faizul)atau melalui watsup terima kasih

 581. sya ad sekeping duit malaysia tahun 1943,sya mahu jual buka harga rm8000 klo buli rm1000..sepa maw beli sila call atau whatsapp sya di nber ini 0146508057..skian terima kasih..

 582. saya ada duit syiling 1 cent king edward VII tahun 1906..
  saya ingin menjualnya..
  brapa bayaran yang harus saya dapat ??
  hubungi 0104396839

 583. saya ada duit syiling rancangan malaysia keempat tun hussein onn.. sape berminat.. ws 0129880421

  • Mohd Mokhzan Bin Shaari
  • Posted December 26, 2015 at 8:22 pm
  • Permalink
  • Reply

  Saya ada sekeping syiling 20sen lama tahun 1988..macam mana nak jual..

 584. saya ada 2 keping RM1 tanda tangan Jaafar prefix FJ568011 dan HB1569555 .. sape ada berminat boleh call 013-2640669

 585. QUEEN VICTORIA (1 CENT) 1873
  Price RM5000
  cll 0177818808

 586. salam.. saya memiliki duiy syiling british nort 2 borneo tahun 1889.. serius buyer boleh call saya +601141074209

 587. ada ke serius buyer untuk awal tahun 2016 ni??

 588. 1.Saya ada duit siling 1 cen. Bentuk 4 segi keluaran commissioners of currency malaysia 1941.
  2.duit siling 25cent juliana koningin der nederllanden keluaran tahun 1971.
  3.duit siling 1 ringgit, rancangan malaysia ketiga 1976-1980.

 589. Slm sy ada duit lama kertas tahun 80 rm1 40 keping rm 2 3keping rm5 7 keping rm 10 12 keping berminat call sy 0182113212 duit mcm baru semua

 590. Saya ada duit syiling satu dolar Edward VII tahun 1907.Kalau berminat call…

  01140233149..

 591. Sy mempunyai duit syiling 1sen queen victoria 1897…sapa yg berminat nk beli sila cl 0162105063…jo

 592. ader ke pembeli duit syiling

 593. saya ada duit syiling 1/2 sen empt segi dan 1 sen elizeberth the second dan pelbagai lgi duit lm…yg brmint nk beli wsap segera 0142151723

 594. Saya memiliki syiling England setengah sen thn 1932

 595. saya mempunai 2 1/2 sen 1903 dan 5 sen 1943

 596. I have coin other country.i want for sale
  all my item i have.i’am from sabah.
  My phone no:+60135579949call or watsapp.
  Thank you..

 597. Salam saya ada sekeping duit 2 1/2 sen tahun 1903 dan sekeping duit rm 5 dan rm 1 yang ditandatangani oleh Ismail Hj Ali..Sesiapa yang berminat membeli boleh hubungi 013-8776172

 598. Assalamualaikum/Salam sejahtera ,
  Saya mmpunyai duit Sa-puloh watermark agung dan duit intis 100k peru thn 1989 .Berminat bolehlah whtsapp di 0172946505 .Terima kasih .

 599. I ada syiling 1 dolar Raja Edward Ketujuh tahun 1901.
  Syiling 1 yen 416-900 naga.
  Syiling cina 1861-1908 naga.
  01131337308.

 600. I ada syiling 1 dolar Raja Edward Ketujuh tahun 1901.
  Syiling 1 yen 416-900 naga.
  Syiling cina 1861-1908 naga.
  01131337308.
  TQ

 601. Saya ada 1 keping duit syiling lama ratu elizabeth 2 tahun 1966 … saya ingin menjual nya..kalau berminat boleh email kan kepada saya normalawankarzaman@yahoo.com

 602. Saya ada duit syiling berbagai negara.
  Saya nak jual kepada sesiapa yang berminat.
  Pon no:+60135579949
  Email:boobmaad0@gmail.com

  Terima kasih..

  • I ada koleksi syiling lama. Sesiapa yg berminat nk beli dgn harga yg ok. Sila wassup: 013~3776110 Qiest yg pasti byk syiling borneo lama, syiling arab, syiling malaysia. I boleh share gambar kt wassup

 603. syiling 1’sen 1891 british north borneo,
  syiling 1’sen 1962 malaya and british borneo,
  syiling $1 1971 malaysia,
  syiling 50’sen 1971,
  syiling 50’sen terbelah 1967, 1968,
  wang kertas $1, gabenor- ismail md ali, B-71 474999,
  wang kertas $1, gabenor HB2815474, HF6080168,
  Jika ada yang berminat, boleh hubungi @ wasapp saya miey- 0142103023, atau 0139779897,

 604. Duit kepingan emas RM1 & RM2 aisyah sign tengah (duit dari alam sebelah)- emas 24 karat, ada surat beranak sekali.
  “certificate of authenticity Gold Banknote by COA Laboratory Test Report”

  Duit2 emas itu telah dibuat pengisian sebagai pelaris, pendinding juga tolak tenaga negatif (dgn izin Allah)

  Saya mau maharkan duit2 tersebut. Sapa berhajat, sila call/whatsapp :
  016-6189961 (Johan)

 605. Saya Ada duit syiling Malaya tahun 1939 Dan 1940 gambar George vi.
  Berminat boleh Whatapp saya 014932865

 606. Sya mempunyai duit syling lama malaya and borneo iatu duit syling queen elizebeth II tahun 1954.saya nk tahu berapa nilai harga duit syling tersebut.

 607. Sy ade duit 10 cents malaya and british borneo 1961dan 1 cents malaya and british borneo 1958.sesiapa yg berminat hubungi sy.01123335259.

 608. Salam..sy ad duit syiling 1 cent strait settlemens tahun 1926..brape brani??

 609. Sy ada coin lama HU-NAN ten cash gold gambar naga utk di jual.. Hanya ada 1 keping je.. Kalau anda brminat bleh call sy 01136272282… Harga boleh d runding..

 610. Saya ada coin lama HU-NAN ten cash gold gambar naga utk di jual.. Brminat bleh call sy 01136272282

 611. saya nk jual coin state of north borneo 2 1/2 cents & 5 cents 1903&1921

 612. sy ad syilingg 1 dollar tahun 1984 gambr elizabeth yang ke-2 . sape berminat

 613. saya ada rm1 lama .. mau beli sila pm 01135915406 or wasshap .. tq

 614. sya ada syiling satu sen tahun 1886 sesiapa berminat?

 615. Saya ada dua keping sying lama 1Cents King george VI emperor tahun 1943 dan 1/3 Cents king george V emperor tahun 1816. . . Berminat sila hubungi saya di no +6012 261 7607. . . Shah. .


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: