Skip navigation

Manohara ‘rupa cantik tapi perangai hudoh’.

lagi KEJAHATAN yang dilakukan oleh Dasiy Fajarina:-

1. memberi minum air basuh kakinya kepada Manohara supaya patuh kepada arahan beliau.

2. menyediakan pasport palsu kepada Salihah.

Kegemaran Manohara adalah bermain dengan binatang, selain daripada burung dan kucing yang dipelihara, beliau juga suka kepada anjing, oleh itu adalah sangat sesuai beliau diberi gelaran sebagai Mas Ayu Kenjeng kerana kesukaannya kepada binatang.

Begitulah juga dengan perangainya suka mengikut cakap ibunya Dasiy Fajarina yang telah memberi beliau minum air basuh kaki. Manohara juga cukup suka dengan perangai Dasiy Fajarina yang tebaitnya seperti ‘binatang’ itu, yang telah terbukti menyeksa dengan zalim seorang rakyat Indonesia yang bernama Salihah.

Salihah telah lebih seminggu berada di Jakarta untuk menuntut KEADILAN diatas perilaku Dasiy Fajarina terhadap dirinya. Lapuran KEJAHATAN Dasiy Fajarina terhadapnya telah dilakukan ke Mobes Polri dan PENGKHIANATAN Dasiy Fajarina terhadap Negara Indonesia juga telah dilapur kepada Polda Metro berhubung kegiatan MEMALSUKAN PASPORT INDONESIA yang telah dilakukan sejak lama dulu oleh Dasiy Fajarina.

Sehingga kini belum ada tindakan atau kenyataan oleh pemerintah Indonesia berhubung dengan KEJAHATAN yang dilakukan oleh Dasiy Fajarina. Bukan urusan penulis untuk mencampuri urusan pemerintah Indonesia hanya ingin mendengar kabar, apakah tindakan hukum yang akan dikenakan terhadap orang yang telah memalsukan Pasport dan telah melakukan KEJAHATAN terhadap bangsa Indonesia oleh orang Indonesia sendiri diluar negara.

Dan berapa lama penyiasatan yang telah jelas ada melakukan KEJAHATAN dapat diambil tindakan oleh penguatkuasa?

manohara
manohara kelihatan relek bersama burung kesayangan didalam istana mahkota,kubang kerian,kelantan semasa berada bersama tt. kelihatan tt dan manohara mendampingi orangramai di Kota Bharu, Kelantan.

manohara kelihatan bersahaja dan tidak menunjukkan beliau sakit kerana diselit-selit oleh tt seperti mana tuduhan FITNAH terhadap tt, yang mana sekarang ini manohara tidak dapat memberi bukti yang sah bahawa beliau diseksa semasa berada bersama tt di Kelantan.

Pembohongan Dasiy Fajarina dan Manohara akan terus dibongkar.

http://toughlane.blogspot.com/2009/08/manohara-rupa-cantik-tapi-perangai.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: