Skip navigation

megan_fox4

Memang ramai yang tergila-gilakan aktres Hollywood seorang ni. Siapa lagi kalau bukan Megan Fox.Terserlah kejelitaan dan keseksian tubuh badan yang menjadi dambaan setiap mata yang memandang.

Kadang-kadang yang pergi tonton filem Transformers bukan nak tengok sangat pun aksi robot yang canggih tu. Tapi lebih kepada menikmati keindahan wanita yang bernama Megan Fox.

Tapi yang tak sedapnya, bila terdengar desas desus yang mengatakan heroin ni sebenarnya lelaki. Betul ke?

Gosip ini mula tersebar luas apabila Fox yang ditemu bual dalam satu anugerah dengan nada bersahaja mengatakan “I look like Alan Alda in drag. I’m a tranny. I’m a man.” (Saya kelihatan macam Alan yang bersolek wanita. Saya menjalani pemindahan jantita. Saya seorang lelaki.)

Gurauan Fox ini membawa padah apabila berita mengenai kesahihan jantinanya mula dipersoalkan. Boleh cam tu. Gurauan pun jadi bahan kan.

Namun mustahil rasanya jika seorang lelaki yang ditransform menjadi wanita dapat kelihatan begitu jelita dan mempunyai wajah seseksi Megan Fox.

Biasalah bila sudah popular, macam-macam cerita aneh keluar mengenai empunya diri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: