Skip navigation

Dasiy Fajarina: ‘Manusia bersifat Binatang’?

Semua kisah penderitaan SALIHAH telah dilapurkan kepada polisi Indonesia oleh SALIHAH sendiri dan semua media Indonesia telah menulis perkara ini. Tidak ada apa yang dapat disembunyikan lagi oleh Dasiy Fajarina dan Pinot, semuanya sudah didedah dan ditelanjangkan oleh SALIHAH sebagaimana Dasiy Fajarina telanjangkannya.

Dasiy Fajarina memaksa dan mengancam dengan pisau supaya SALIHAH telanjang bogel dan memaksa melakukan hubungan ‘sex’ secara live didepan matanya bersama suaminya iaitu Pinot, satu perbuatan kebinatangan, perbuatan yang mengaibkan, tidak kemanusian, perangai lebih daripada DAJAL dan syaitan.

Inilah kegilaan sebenar Dasiy Fajarina dan pusaka ini akan dimiliki oleh Manohara sebagai darah dagingnya, Manohara juga akan berperangai kebinatangan selagi dia tidak ubah perangai, selagi kebaikan Tengku Temenggong dinafikan, selagi terus membuat fitnah kepada suaminya sedangkan sehingga hari ini tidak ada satu pun bukti yang boleh disabitkan terhadap TT.

Dan apabila PEMERINTAHAN INDONESIA bersedia melaksanakan KEADILAN, maka nasib Dasiy Fajarina akan menerima kehinaan dan kelam. Kehinaan kerana perbuatannya terhadap SALIHAH berlebihan, selain daripada diancam ditusuk dengan pisau ada lagi KEJAHATAN dan KEZALIMAN yang dilakukan oleh Dasiy Fajarina terhadap SALIHAH, kali ini SALIHAH dipaksa meminum air kencing Dasiy Fajarina sehingga muntah-muntah, sekali lagi kegilaan Dasiy Fajarina terbongkar.

Tidak hanya dengan memaksa minum air kencing (bahasa Indonesia bilang “AIR SENI), Dasiy Fajarina yang gila ‘SEX’ diluar tabi’in juga memaksa SALIHAH menghisap jari tangannya yang mana jari itu terlebh dahulu dimasukkan kedalam lubang FARAJnya yang busuk kerana berpenyakit kanser dan dimasukkan kedalam mulut SALIHAH supaya dihisapkan. Begitu juga dilakukan terhadap suaminya PINOT. Bayangkan bentuk kecelakaan yang dilakukan oleh Dasiy Fajarina terhadap mangsanya SALIHAH.

Gila, Binatang dan apa lagi bahasa yang patut diberi sebagai mengambarkan watak sebenar Dasiy Fajarina, dan watak itu akan diperturunkan kepada Manohara, maka awaslah sesiapa yang mendamping keluarga ini, mungkin ada mangsa baru yang diintai oleh Dasiy Fajarina dan Manohara setelah usaha untuk menghina Tengku Temenggong gagal, kerana TT tidak sebodah Pinot, Klumans dan ramai lagi lelaki yang jadi mangsa korban kegilaan dan kebuasan Dasiy Fajarina.

Rakyat Indonesia yang cerdik-cerdik diminta membantu SALIHAH untuk mendapat KEADILAN, buat apa pemerintahan Indonesia menyimpan orang semacam Dasiy Fajarina yang sudah dihukum bersalah oleh Kerajaan Perancis dan buat apa KBRI di Malaysia masih lagi tidak bertindak terhadap Manohara yang secara terang menuduh KBRI menerima RASUAH dari pihak Istana Kelantan untuk tidak membantu Manohara semasa di Malaysia. Apakah tuduhan Manohara terhadap KBRI itu betul kerana tidak ada tindakan susulan diambil oleh KBRI untuk membersihkan nama baik KBRI. Jangan biarkan Manohara merusak nama baik KBRI itu.

Yang jelas sekarang ini, DASIY FAJARINA, PINOT serta MANOHARA telah dan sedang melakukan KEJAHATAN terhadap SALIHAH dan TT. Bertindaklah rakyat Indonesia dan jangan bersengkokol dengan manusia yang berperangai binatang itu. Jejek. Dari

http://toughlane.blogspot.com/2009/07/dasiy-fajarina-manusia-bersifat.html

One Comment

  1. Kelainan jiwa nih nulis ga ada bukti only base on prejudice from the media. Shallow thinker the writer is.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: