Skip navigation

You must have many coins in your piggy bank. Some put them in there to use in rainy day. While some just want to bank in them later. Please don’t do any of the above before you check that coin. Your coin maybe will help you add up a bit of your money.
This is about Malaysia coin only. If not I need to write a few thousand pages for every coin in the world. Anyway, the concept is almost the same for any coin but please check standard catalogue for your country first.

If you got 1 sen coin, please feel free to check for year 1968 and 1970. This is because the mintage for 1968 is only 10,500,000 and the price for UNC is around RM20 per piece. The mintage for 1970 is 2,535,000 and the price for UNC is around RM50. For year 1976, you need to check for bronze variety. It is extremly rare but totally worth it because the price is around RM800 per piece for UNC. For 1979, you need to check for nickel variety because the price for UNC is RM3,100. A rare item that only a few lucky person can find this.

If you got 5 sen coin, feel free to check for year 1971 (mintage 16,657,712; UNC price=RM6),
1977 (mintage 10,609,162; UNC price=RM6) &
1982 (with extra “dot” on parliment house; UNC price=RM140).

For 10 sen, please don’t ever missed 1971 coin because the mintage is only 32,326 and the price for UNC is around RM120.

If you got 20 sen coin, please check for year
1970 (mintage 1,054,000; UNC price=RM22),
1971 (mintage 9,958,000; UNC price=RM10),
1978 (mintage 6,847,000; UNC price=RM12) &
1994 (mintage 2,680,339; UNC price=RM45).

If you got 50 sen coin, please check for year
1969 (mintage 2,000,000; UNC price=RM150),
1979 (extra dot; UNC price=RM150), &
1995 (mintage 1,650,423; UNC price=RM20).
Don’t forget to check for security thread for 1967, 1968 & 1969. The coin without the security thread is price around RM1,000 for UNC.

Next time when you want to used that 50 sen coin, 20 sen or 10 sen coin, please check the year it been minted first.

Original Artikel here

COIN DEALER IN MALAYSIA

http://lunaticg.blogspot.com/2011/02/coin-dealer-malaysia.html

 

About these ads

370 Comments

  1. i have 1 sen coin year 1962 and 1978. how much there are?

    • duit syiling 20sen 50sen thun1954 call me 0139572018-0139788790

    • Hi its around rm25

  2. my 1962 1 cent coin have crossed keris on the other site..

  3. saya mempunyai duit syiling Malaysia lama…
    10 dan 20 sen =1967
    5,10 dan 20 sen = 1968
    sesiapa yg berminat,sila hubungi saya melalui e-mail aiqa_gurlzboy@ yahoo.com di facebook.

  4. I got

    1 sen 1979 – but i dono whether is nickel or not .

    10 sen 1968

    5 sen 1967

    20 sen 1968

  5. I have 1sen 1973 n 1ringgit 1971 -can i know how much is the price n where can I sell it

  6. Where can i sell it if i’m at Kuching ?

  7. syer bnyk syiling thun 60 dan 70 an..50 sen tahun 1979,,sila email di jamilah_dawi @yahoo.com

  8. dimana kah blh sy jual syiling2 lama ni?

    • Mohd Badawi Abu Bakar
    • Posted February 25, 2011 at 11:53 am
    • Permalink
    • Reply

    I have a few of the coins mentioned but how am I going to sell them.

    • Mohd Badawi Abu Bakar
    • Posted February 25, 2011 at 6:22 pm
    • Permalink
    • Reply

    What is UNC and BU price and where can I sell the coins?

  9. edward vii 1907 victoria 1887 coralus 1772 arab 1300 dll cll dekat aje 0125948166 / 0194428166

  10. Saya ada rm0.05 tahun 1982, kalau sapa2 nk..just sms 0109423524..

  11. i got 5 sen. year 1967- 1968 who wan pls cal to 0127927755 or 077742254

  12. i got 5 sen,10 sen,20sen i who wan pls cal to 0127927755 or 077742254

  13. i gt RM1,year 1982..how much d pice wil be rated??

  14. i have many that all money .. who want it.. call me or msg me 0195503202

  15. saya ada 50sen 1976..sms 0176333975

    • Salam HASZ ,klu masih ada duit 0.50 tu ,sila contact saya di talian 019-5015000 (Adzhar)

      • salam,jika saudara ingin mencari duit syiling 50sen tahun1976,boleh hubungi saya di talian 017-2989131..salam

        • do
        • Posted January 22, 2012 at 7:53 pm
        • Permalink

        saye ade syling 50sen 1967..ade mmber2 yg tgh mncari?-do-0133869484

  16. sy adew duit syiling,
    10sen 1973…
    20sen 1973…
    50sen 1971…
    dn king goerge 10sen 1948…
    harga bleh dirunding..-tahir-0129188412-

  17. saya ada syiling 50sen tahun 67

    berminat boleh call 013 7901963

    dan ada syiling bahtera nabi nuh..

  18. Saya ade syiling untuk dijual:
    – 50sen tahun 1967 & 1968 (Berbelah)
    – 1set tahun 1968 (5sen,10sen,20sen&50sen)
    – 50sen tahun 1971&1973
    – Syiling RM1 tahun 1980
    – Syiling RM1 tahun 1989,1990,1992&1993 (keris)
    – Syiling RM1 Tunku Abdul Rahman (25thn Merdeka)
    – Syiling RM1 Rancangan Malaysia Ketiga 1976-1980
    – Syiling 1sen tahun 1962 (Malaya & British Borneo)
    Berminat sila hubungi saya:
    0192255815 (Faizal)

  19. hai..
    nak tamya rm1 de value ker?

  20. saya ade duit syiling lama 1,5,10,20,50 sen & $1,$2,$5,$10,$20,$50 lama. Klu minat call 013-7345208

  21. I have 3 1968 50 sen, then a 1967 50 sen .. how can i sell the coins ??

  22. Saya ade duit syiling 50sen terbelah pada tahun 1969..sesiapa yang berminat sila hubungi saya…harga boleh dirunding…

    • aiman jual pada saya 50sen tu

        • aiman2
        • Posted December 27, 2011 at 10:32 pm
        • Permalink

        saya ada 50 en terbelah….nak…?

        • ina
        • Posted June 18, 2012 at 9:28 pm
        • Permalink

        Ada lgi x?jual kt sya

        • Emy
        • Posted October 13, 2014 at 7:17 pm
        • Permalink

        Sya ada syiling lama 50sen 1967 belah dan 5sen 1982..sape minat hbgi 0124904016..

  23. saye ader banyak macam2 ader klu nak sile call 012 7620895

  24. salam….
    gua ada syiling untk dijual :-

    50sen = (1967,1968,1969)berbelah.
    1973,1977,1978,1979,1980,1981,1983,1985,1988
    20sen = 1962,1967,1973,1976,1977,1978,1980,1981,1982
    1988
    10sen = 1973,1977,1978,1979,1980,1981,1983,1985,1988

    anda minat ? call or sms
    mr.Lok (010-9414964)

    • hi mr. lok..u ada syiling 10sen tahun 1985 ke?contact i kat facebook Datok Evisu..

        • alif
        • Posted December 5, 2012 at 9:19 pm
        • Permalink

        rm1 tahun 1971 da sape2 minat tell terus saya 0135358380

      • 10 sen thn 1950

  25. i have syiling year 1887 1945..1cent 0173714276 i want can col me k

  26. i want sell not want buy sorry

  27. sy ada duit siling 50sen tahun 1969.
    no tel : 0179349322

  28. saya mahu mjual syiling;

    50 sen 1968, 1973 dan 1982;
    20 sen 1973, 1976, 1981, 1987 dan 1988;
    10 sen 1967, 1968, 1973, 1978, 1979, 1980,1981, dan 1982,
    $1 Syiling 1990;
    wang kertas satu ringgit sign Ismail Mohammed Ali D/97.334732;
    wang kertas satu ringgit GU2409728…
    DAN,
    Saya ada syiling 50 sen 1976 (berparit dan tiada parit). Coin paling rare and wanted di abad ini..
    start nego RM25k… nego tertinggi akan di jual…

    hubungi saya dgn segera di no.0148381939..
    kota kinabalu,sabah.

  29. saya ada syiling 50sen 1967…berminat call 0177093394

  30. saya ada duit syiling rm1 tahun 1877-1977(seratus tahun getah masuk tahun 2011 duit tu berusia 134tahun dah nak jual rm50k jika berminat call 0133143567

  31. saya ade syiling 10sen tahun 1976…minat??? hubungi 0173792763

    • hello teacher! if u have coin 50$ can leave u home address gv me tq!

  32. i have 1 sen from year..1962-3…1976-23…..1979-32..and i want to sell…pls cont=0163987298

  33. salam 1malaysia. kpda korang smua, nak tanya skit ni,korang msk ni ada pembli ke?????klu ada aku nak join jgk,comment la ya.

    • saya ada duit syiling 20sen 50sen 1954 kalau hafiz nk boleh cal saya 0139788790-0139572018-adi

  34. sya ada duit 20sen thun 1986…nk ke mail lah…manjulah31@yahoo.com

    • cal me 0199803988 if u till hv 20sen 1986

  35. 1976 and 1972 syling 1$’5$’10$and50$ pls” call in 0147400097

    • ??

    • hye there, u still have that 10sen coin year 1972? how much u want to sell? sms me i still availiable at 012 3750203 –
      wan, tq

    • kit…duit 1976 n1972…masih d lagi x..aiii nk bleh..

  36. salam mahabbah,emm korg2 ak nak tnye ni ak ad wang syiling lama rm5 tunku abd rahman 1971.sape2 yg ad info o nak beli mohon cntact no ak ni 0136456451.time kasih

  37. ada 50 sen nak jual 1968..blah, hrga pling baek 0172089025

  38. kpde sesiapa yg b.mnat sy ada duit 1sen tahun 1979 dan 1967 blh tel no ni.0122177116@0199621249

  39. hye ,. ada tak yg nk coins 2kping 10sen 1981, 3keping 10sen 1982 ,20sen 1973 dan 1988 dan 50sen 1983 n 1973 .. .harga boley bincang ..call me 0138928743 / 0146752048

  40. aq ade syiling 1 cent tahun 1979 ngan tahun 1976… sape berminat email jer aq…
    ek_b18@yahoo.com

  41. I have 5 cent (1982). if u want, just email me ;)

  42. Saya ada syiling 1sen tahun keluaran 1943 Commissioners Of Curency Malaya King George VI Emperor.. Sesiapa yang berminat sila hubungi saya di 0128409983..

  43. saya ada syiling 50sen tahun 1967 berbelah tengah..kalau berminat call@msg 010-9654539

  44. 5 sen year 1982 and 50 sen year 1988 available. Email peace_4_the_nation@yahoo.com

  45. salam sy ada syiling arab tahun 1378 nak beli kol 0132991961

    • sya pn da jgak,,,ooo,,sma lh kta der,,,,smpn bgus2,,

  46. as salam.ayah saya ader duit yassin 9 n duit nabi khidir..sesiapa berminat nk beli sila hbgi 0193981461.

  47. ada duit syiling yg ada nama 4 sbht nabi, tulisan yaasiin n pics org. duit2 syiling sblm merdeka, zaman jepun, zaman queen, yang tahun 1813 pn ada, syiling yg ada lbg kat tengah ada jgk. xda lbg nak jual.nak bagi details pn ssh ckit sebab ada banyak.ALL OF “THEM” ARE 4 SELL. sape berminat, e-mail je kat: fauzie_yunoh@yahoo.com atau msg je kat no. 017-402 3636 (sms only!!) nti blh la bg details cam pics ker. k

    • abdul raziz hj omar
    • Posted August 5, 2011 at 11:51 pm
    • Permalink
    • Reply

    salam. kepada sesiapa yang berminat sahaja untuk syiling 50 sen thn 1967 & 1968 terbelah dengan titik keselamatan di tengah belahan. Harga boleh runding. sila email raziz@pecb.com.my

  48. saya ada :
    10sen : 1973, 1967, 1968.
    20sen : 1982, 1971, 1967, 1973.

  49. saya ada duit syiling lama tapi xpasti duit zaman mana….yang nampak cuma tahun 1890 ja….hubungi saya 0134717178

  50. sy ad duet syiling 50sen terbelah thn 1976 nk cari buyer
    kalo ad sila email jjy_1007@yahoo.com/ 0127569167 rm500

    • hi..ada lg x syiling 50sen thn 76 tu?contact sy kat facebook Datok Evisu..email-twinsganu1236@ymail.com

      • Hi Datok Evisu,saya masih ada syiling 50 sen tahum 76 & 10 sen thn 1985 kalau minat sila call 012 3892243 atau email:robelth2003@yahoo.com asap.Thanks

  51. duit syiling untuk di jual.
    duit 50 sen 1967/1968(terbelah) , seringgit syiling tahun 1981(warna perak) , seringgit ninth southeast asia games 1977 (warna perak), seringgit 20 tahun merdeka 1957-1977 (warna perak) ,5 sen 1971
    king edward VII tahun 1903/1908 , Queen Victoria One Cent Straits tahun 1862 , Quenn victoria straits setelements tahun 1886 , George VI commissioners of currency malaya 1 cent tahun 1943(6 keping)/1945(2 keping) dan macam-macam lagi.

    harga boleh runding
    hubungi 0176885424

    nak tengok gambar ade di profile saya

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.219317461450912.50190.100001179786974&l=7134e8184f&type=1

  52. salam, saya ada byk syiling lama untuk dijual… antaranya syiling rm 1 1971… sesiapa berminat call 0172503515

  53. saya ada duit 1 sen tahun 1976.. Hubungi saya 0172154969..

  54. saya ada duit syiling 1 sen tahun 1976..
    berminat hubungi saya
    0172154969

  55. saya ada 1 set syiling 50 sen dari tahun 1967 – 2011, call 0125231510 ..

  56. Saya ada duit kertas BOARD OF COMMISSION OF CURRENCY MALAYA 20sen dan 50sen kertas bertarikh 1st JULY 1941 siri no AH.dan duit THE JAPANESE GOVERNMENT 10 DOLLAR daun pisang ada 3 keping no siri: MP,THE JAPANESE GOVERNMENT 5 DOLLAR pokok kelapa ada 1 keping no siri: MK,THE JAPANESE GOVERNMENT 1 DOLLAR pokok kelapa ada 1 keping no siri: MO.. :-D.berapa harga semua nih?

    dan saya ada duit rm1 no siri: AEB 9090969, AEB 9090959, AEB 9090949, AEB 9090939, AEB 9090929, AEB 9090919, AEB 9090999. berapa harga yg berani amik untuk setiap 1?… 8-)

    dan saya ad duit rm1 no siri: AEB 100100, AEB 9100080, AEB 9100070, AEB 9100060, AEB 9100050…berapa harga yg berani amik setiap 1?… :->

    apa klu berminat sila hubungi no hp 0139988265
    atau email kat : pnjgolf@yahoo.com

    mcm2 duit ad g kertas n syiling tp nak tgk brg nih nego lu..klu berminat hubungi..salah 1 syiling nabi ibrahim sembelih anaknya pon ad,7yassin pon ad..n laen2

  57. sy dew 10sen tahun 1968..satu duit malaysia..satu lagi duit singapore..spe2 yg berminat boleh cari saya di facebook AIZAT_WODDY@YAHOO.COM…or call no sy..0125986427

  58. duit syiling 5cents Original (SEBELUM MERDEKA) tahun 1950 tertulis COMMISSIONERS OF CURRENCY MALAYA,, Gambar Blkg KING GEORGE THE SIXTH.. for SALE …contact 0132774693

  59. saya ada syiling 50 sen tahun 1973…sesiapa berminat mau beli boleh email saya fyanz_nie88@yahoo.com…harga boleh runding….

  60. Salam, sy ada koleksi syiling

    10 sen tahun 1972 ,
    20 sen tahun 1972 ,
    20 sen tahun 2003,
    50 sen tahun 1975,
    50 sen tahun 1976,

    dan juga

    Note Sa-Puloh watermark Agung ,
    Note 1 Dollar Kerbau Bajak belakang ada 13 Logo negeri,

    dan mcm2 lg duit2 pelik dan unik serta jarang ditemui saya ada simpan,

    Call atau sms 0133188189 ajie

  61. saya ada duit syiling 50sen dan 20sen tahun 1971…cll 0142242863(kallid)

    • 1-10sen 1968,1-10sen1967,1-20sen1971,1-50sen1971,1-10sen1973,1-20sen1973,2-10sen1976,1-20sen1977,1-20 1979,1-20sen 1980,1-50sen1980,1-20sen 1988.1-50sen1981,1-RM1 no/siri L80(066329),1-RM5 B23(618025)….call 0142242863

  62. saya ada syiling RM1 lama besar dari syiling 50sen tahun 1971 untuk dijual..sila hubungi syafiq 0136289028

  63. i have 2 pcs 1945 king george 4 emperor. can i know how much does it worth?
    if you have any information for my question please email it to ( astley_junior@yahoo.com ) tq

  64. spa de 10sen1971?

    • SAYA ADA 10 SEN 1971
      JUGA ADA 50 SEN 1971
      DAN 50 SEN 1979/67/68

  65. SAYA ADA DUIT SA-PULUH WATERMAK KEPALA HARIMAU ADA SATU, 50 SEN TERBELAH ADA 3 KPING, DUIT RM1 ,RM5 RM 10 (SEPULUH) TANDATANGAN ISMAIL MD ALI. DAN RM2 TANDATANGAN AISYAH ADA 5 KEPING

    BERMINAT SILA HUBUNGI SAYA DITALIAN: 012-6434112 (ZURINAH) DENGAN SEGERA SEBELUM KEHABISAN STOK…HARGA BOLRH RUNDING..

    • boleh pm harga 50 sen terbelah tu kat saya 0142351413

        • yogesh
        • Posted February 4, 2013 at 1:37 pm
        • Permalink

        saya ada syiling 50cent (terbelah 2) tahun 1968… kalau berminat, sila e-mail saya, yogesh_4699@yahoo.com..terima kasih. :)

  66. SENARAI SYILING YANG ADA DALAM KOLEKSI SAYA;
    10 SEN
    – 1971
    – 1967
    -1968
    -1977
    -1973
    -1976
    -1979
    -1980
    -1981
    -1982
    -1983

    20 SEN
    -1967
    -1968
    -1969
    -1970
    -1973
    -1976
    -1977
    -1981
    -1982
    -1988

    50 SEN
    -1971
    -2003
    -1977
    -1978
    -1979
    -1983
    -1984
    -1986
    -1988
    -1981

    SERINGGIT DUIT SYILING
    5 RINGGIT SYILING
    ADA 1 SYILING ARAB BELAKANG ADA GANBAR PEDANG BERSILANG ATAS NYA ADA POKOK

  67. NO CONTACT SAYA 0179636692

  68. saya ada 2 keping wang syiling 1 sen tahun 1979 utk dijual. pada siapa yg berminat sila hubungi saya atau sms h/p 012-6154696

  69. saya ada syiling 50sen dan 10sen tahun 1983,kalau ada sesiapa yang nak beli hubungi saya ya

  70. saya ada syiling 1sen tahun 1976,1988,1985,1984 untuk dijual… jika berminat hubungi 0148057359

  71. syiling 1sen tahun 1976,1984,1985,1986,1988
    syiling 5sen 1981
    syiling 10sen 1981
    syiling 20sen 1980,1967
    syiling 50sen tahun 1988
    syiling seringgit tahun 1985,1981,1971

    untuk dijual… jika berminat hubungi 0148057359

  72. saya ada silling 50 sen terbelah tahun 1967, sesiapa yang berminat sms saya 017-2589304

  73. saya ada syiling 50 sen tahun 1979 ( 2 keping) 5 sen tahun 1982 (6 keping) 1971 ( sekeping) dan 1 sen tahun 1979 (sekeping)

    sekiranya ,berminat boleh email saya di aimedidie81@gmail.com atau aimedidie@yahoo.com

    khairul, johor

  74. Mai singgah ke ‘kedai’ maya saya. Pelbagai duit2 lama dan rare ada. Cepat sebab item terhad! Klik link kat bawah :)

    [+] http://www.mudah.my/li?ca=6_s&id=139646

  75. Salam, tuan tanah..
    Saya ada siling RM 25 peringatan 25 tahun kemerdekaan,
    Berapakah harganya di pasaran.

  76. salam~
    wa ada syiling tembaga 1sen sarawak punya..
    syiling 20sen malaya and british borneo 1961
    ” 10 sen 1948

    duit kertas board of commissioners of currency malaya and british borneo 21st march 1953
    duit seringgit kertas d sign o ismail md ali pn ada..bg sesiapa yg berminat hubungi saya..harga boleh adjust…

  77. sy ada syiling 50sen thn 1967 terbelah..berminat,contact facebook sy.. twinsganu1236@ymail.com

  78. saya ada duit 50 sen lama,duit 50 sen berlelah di tepi…dikeluar kn pada tahun 1968…sapa mahu beli? msj saya 0148881164

  79. SYE AD DUIT SYILING 5 SEN THU 1982,
    N 50 SEN THUN 1979,
    SKIRENYE MHU CONTACT SYE= 0148151758

  80. saya ada 2 keping 20 sen thn 1971, 2 keping 20 sen tahun 1994, 3 keping 20 sen tahun 1978.. berminat sila hubungi saya di 0142113703

  81. saya ada duit 10 sen kertas tahun 1941 berminat call 0172008950

  82. SYE AD DUIT SYILING 5 SEN THU 1982,
    N 50 SEN THUN 1979,
    SKIRENYE MHU CONTACT SYE= 0148151758

  83. i have 5sen c0in year 1982, extra dot. Interested?0132459679

  84. saya ada syiling 50sen tahun 1968-1969-1658…
    jika berminat hubungi saya… 012-6485779
    harga boleh runding….

  85. salam..saya ada duit 50sen 1976…sape nk beli call me 0142451988

  86. salam semua
    saya ada SYILING 10 SEN TAHUN 1971 UNC untuk dijual.boleh COD area Mutiara Damansara (IKEA )…harga terpulang kepada anda asalkan berpatutan
    afa 012-2309525

  87. saya ada duit sepuluh sen kertas tahun 1941 berminat boleh call zarimi 0172008950

  88. salam..saya ada duit syiling 1sen TAHUN 1940,1943 dan1922…duit syiling 5sen tahun1974,1979,1980,1976,1978,1982 dan 1988 sape nk beli sms me 0167400103

  89. Salam, saya mencari 10sen 1971
    sape leh bg harga berpatutan..

  90. saya ada duit syiling tahun 50 sen tahun 1976 …….sapa berminat untuk membeli call atau mesej no ni untuk dapat kan gambar duit syiling tersebut -01119881454 @ 0138486628……untuk serius buyer only…i’m at kuching sarawak….

  91. kalau nak 50sen 1968 2 keping 20sen 1969 1 keping. Email kat wen_setan@yahoo.com

  92. salam sahabat…saya ada duit syiling 50sen tahun1976(belah tepi)…sesiapa yang berminat,boleh hubungi saya…017-2989131…harga boleh runding,,,,,ingin menjual pada harga rm3k…

  93. Kalau ada sesiapa nak jual 5 sen, 10 sen, 20 sen, 50 sen parlimen/ siri pertama secara borong (main kilo) tlg contact aku 0122426735 / facebook id Ayahlang add email fasttact@gmail.com .

    • berapa blh bg stgahkilo?

  94. salam , saya ada duit syiling 1sen tahun 1954 . duit syiling sebelum merdeka GEORGE VI yang berbentuk petak . . . dan saya juga ada duit syiling 50sen tahun 1988 . jika berminat boleh hubungi saya di 0167956324

  95. saya ada
    5sen
    -1968
    -1971
    -1976
    -1977
    -1979
    -1982

    10sen
    -1982

    20sen
    -1980
    -1988

    50sen
    -1973
    -1988

  96. saya ada syiling Amerika 1 cent tahun 1793 berapa nilainya?

  97. rm1 perfix nmber 9**9**9 rm 80k netgo… contact 0177385366

  98. Saya ada SYILING 1 sen = SARAWAK = RAJAH – C.V BROOKE – 1937. SYILING “QUARTER DOLLAR” USA , LIBERTY – 1988. Berminat sila hubungi saya.

  99. RM50 perfix number 9**9**9… contact 0194232003 mr.adam.

  100. Ada sapa2 tau Bank mana beli duit syiling lama?contohnya 50sen 1967 tebelah..

  101. saya ada syiling “$1″ malaysia tahun 1971, syiling 50 sen malaysia berbelah tepi.syiling 1 sen empat segi commisioners of currency of malaya tahun 1940, 1943 dan 1947. syiling one dollar mempunyai tulisan jawi dan china tahun 1899. berminat hubungi 0133050407. Mr Parai…..

  102. 50sen berparit thn 1967…jual dlm 3 ratus ke atas……bminat kontek 0145598586…..Sabah.

  103. SENARAI SYILING YANG ADA DALAM KOLEKSI SAYA;
    10 SEN
    – 1971
    – 1967
    -1968
    -1977
    -1973
    -1976
    -1979
    -1980
    -1981
    -1982
    -1983

    20 SEN
    -1967
    -1968
    -1969
    -1970
    -1973
    -1976
    -1977
    -1981
    -1982
    -1988

    50 SEN
    -1971
    -2003
    -1977
    -1978
    -1979
    -1983
    -1984
    -1986
    -1988
    -1981

    SERINGGIT DUIT SYILING
    5 RINGGIT SYILING

    NO CONTACT SAYA 012-4115958

  104. Saya ada syiling 50 sen tahun 1967.1968,1971,1973,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1983,1984,1985,1986,1987,1988
    1989,1990,1991,1992,1993,1994,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003,2004,2005,2007,2008,2010….Sesiapa berminat buka harga bagi setiap tahun di atas…mail vkmega79@tm.net.my

  105. hi ,saya ade : 50 SEN – 1978 , 1987 , 1988 , 1990
    20 SEN – 1980 , 1981 , 1982 , 1987 , 1992 , 1993 , 1997
    10 SEN – 1977 , 1981 , 1982 , 1988 , 1990 , 1991 , 1993 , 1995 , 1997 x2 , 1999 .

    if interested , email me at : sister_sister1617@Yahoo.co.uk

  106. sy ada koleksi syiling2 pelik..10sen 72 dan 50sen 1975…
    boleh cll/sms 0174513304

  107. ,,sapa yg mahu beli duit sylling lama 50 sen 1968,1973..7 keping..kalau mahu beli balas email sya..

  108. email dsini ya..(archieabitona@yahoo.com)

  109. boleh saya tahu,adakah syiling 50sen terbelah lambang parlimen tahun 1963 wujud…sahabat saya memilikinya..

  110. kepada sesiapa yang berminat kepada duit syiling tahun 1967 atau hendak membelinya..sila call no ini 0107182989.

  111. saya ada duit kertas 10 cent tahun 1941

  112. Saya ada

    Syiling 50 sen tahun 1967.1968,1971,1973,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1983,1984,1985,1986,1987,1988
    1989,1990,1991,1992,1993,1994,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003,2004,2005,2007,2008,2010,2011.

    Syiling 20 sen tahun 1967,1968,1969,1971,1973,1976,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1987,1988,1989,1990,1991,1992,1993,1994,1997,1998,2000,2001,2002,2004,2005,2006,2007,2008,2009,2010,2011.

    Syiling 10 sen tahun
    1967,1968,1973,1976,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1983,1988,1989,1990,1991,1992,1993,1994,1995,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003,2004,2005,2006,2007,2008,2009,2010,2011,2012.

    Syiling 5 sen tahun
    1967,1968,1971,1973,1976,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1985,1987,1988,1989,1990,1991,1992,1993,1994,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2004,2005,2006,2007,2008,2009

    Syiling 1 sen tahun
    1976,1989,1992,1994,1995,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003,2004

    ..Sesiapa berminat buka harga bagi setiap tahun di atas…mail vkmega79@tm.net.my atau telefon 0124115958

  113. Saya nak jual

    Syiling 50 sen tahun
    1967.1968,1971,1973,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1983,1984,1985,
    1986,1987,1988,1989,1990,1991,1992,1993,1994,1996,1997,1998,1999,
    2000,2001,2002,2003,2004,2005,2007,2008,2010,2011,2012.

    Syiling 20 sen tahun
    1967,1968,1969,1971,1973,1976,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1987,
    1988,1989,1990,1991,1992,1993,1994,1997,1998,2000,2001,2002,2004,
    2005,2006,2007,2008,2009,2010,2011,2012.

    Syiling 10 sen tahun
    1967,1968,1973,1976,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1983,1988,1989,
    1990,1991,1992,1993,1994,1995,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,
    2003,2004,2005,2006,2007,2008,2009,2010,2011,2012.

    Syiling 5 sen tahun
    1967,1968,1971,1973,1976,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1985,1987,
    1988,1989,1990,1991,1992,1993,1994,1996,1997,1998,1999,2000,2001,
    2002,2004,2005,2006,2007,2008,2009

    Syiling 1 sen tahun
    1976,1989,1992,1994,1995,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003,
    2004

    ..Sesiapa berminat buka harga bagi setiap tahun di atas…
    mail vkmega79@tm.net.my atau telefon 0124115958

  114. i have 5 sen 1967-2010 (not 1969,1970,1971,1972) and 10cents of malaya 1948 for sale.tel no 0199387206.

  115. saya nk jual 5sen tahun 1967 hingga tahun 2010.(kecuali tahun 1969,1970,1971,1972,1974,1975,1979,1983,1984,1985,1986)dan 2syiling 10sen malaya tahun 1948,syiling yasin 2 tongkat.tel 0179278532 faizal

  116. salam semua.sy ada simpanan duit syiling 20sen thn 1981 yg lain dari yg lain.kalau kita lihat tepi2 syiling ada garisan mcm ni kan |||||||||||||||||||||| tapi syiling yg sy ada ni x da garisan tepi tu kosong langsung tak ada.jadi sy ingin melepaskn syiling tu kpd sesiapa yg berminat utk membeli.hbungi sy kalau ada yg nak membeli..0177536330.add sy di facebook sakura_bunga05@yahoo.com kalau nk tgk gmbrnye.

  117. i have 50 cents 1967-69(with security mark)~selling RM8 each~contact me if interested 0167838318

  118. i also have RM1 bank notes with serial number ADU3599888~ interested?

  119. rm1 ismail md ali ada 2keping .nk tel 0199387206.

  120. banknotes two dollars singapura tongkang.majulah singapura.DQ692807.TEL0199387206

  121. Salam,
    Saya ada duit syiling arab lama dari tahun 1344 hingga 1376. Sekiranya ada yang berminat, sila hubungi saya hafizd_kjg@yahoo.com.my.

  122. Nice info..

    • noorelieena binti mokhtar
    • Posted February 28, 2012 at 5:08 pm
    • Permalink
    • Reply

    sy mencari rm1, 20sen, 10sen & 5sen tahun 1980. kalo sape2 ade simpanan, sila hubungi sy via email: eileen_sic@yahoo.com. tq byk2.

      • kalsom bte abu bakar
      • Posted March 2, 2012 at 10:55 pm
      • Permalink
      • Reply

      salam saya ada duit 10 cen tahun 1980 yg u cari. sila contac kalsom 0163036766 jika berminat. thanx

  123. syiling yasin 2tongkat rm800 sekeping

  124. I have coins from Malaya and British Borneo (all Queen Elizabeth The Second ) era and coins from Commissioners of Currency Malaya ( King George VI) era.

    50 cents – Malaya and British Borneo – 1961 – VF
    10 cents – Malaya and British Borneo – 1957 – VF
    5 cents – Malaya and British Borneo – 1953 – VF

    10 cents – Commissioners of Currency Malaya – 1950 – VF
    5 cents – Commissioners of Currency Malaya – 1950 -VF
    1 cent – Commissioners of Currency Malaya – 1939 – F
    (the price for the 1 cent coin can go as high as RM10000 for the year before 1945)

    I even have several coins from Straits Settlement (George V King and Emperor of India) and Commissioners of Currency Malaya (George VI King and Emperor of India)
    50 cents – Straits Settlement – 1920 – VF
    20 cents – Straits Settlement – 1926 – VF
    5 cents – Straits Settlement – 1920 – OK ( damaged but printings are visible )
    1 cents – Straits Settlement – 1908 – OK ( damaged but printings are visible )
    (prices for coins before the year 1930 can be sold for more than RM5000 each depending in the condition)

    20 cents – Commissioners of Currency Malaya – 1939 – VF

    • kalsom bte abu bakar
    • Posted March 1, 2012 at 9:40 pm
    • Permalink
    • Reply

    saya ada “coins of malaysia 1990″ limited special edition full set dari coin rm1,50sen,20sen,10sen,5sen dan 1sen di letak didalam album keluaran khas dari BNM siapa cepat dia dapat…sila hubungi saya 016 3036766. psssttt…yg betul2 berminat sahaja…or at face book Kalsom bte abu bakar…terima kasih…

    • kalsom bte abu bakar
    • Posted March 1, 2012 at 10:51 pm
    • Permalink
    • Reply

    saya ada syiling 50 sen tahun 1981,1987,1979,1995.
    20 sen tahun 67,73,76,77,81, 82,87,88
    10 sen tahun 67,68,73,76,77,78,79,80,81,82,83
    5 sen tahun 67,68,73,79,82,83
    1 sen tahun 67,76,78,85,86,88

    berminat….sila2 la call or sms saya 016 3036766 terima kasih..

    • kalsom bte abu bakar
    • Posted March 3, 2012 at 12:27 am
    • Permalink
    • Reply

    saya ada duit syiling 10 cents king george the six 1948. berminat contacsya 0163036766. t kasih.

  125. Nak jual..

    * 1 cent 1961-cooper/square, Malaya And British Borneo(the second Queen Elizabeth) = RM4,300.00
    * Sa-puloh Ringgit 1963(tiger watermark) – 50 years old = RM 1,100.00

    contact / sms 016-9981922
    liadaniamir@ymail.com

  126. salam , saya ada duit 50sen 1967. kepada sesiapa yang berminat boleh PM di talian 0177494648 atau bbpin 28a96c96 #atas urusan ini sahaja :)

  127. kalau syiling rm1 boleh jual x?kalau da yg berminat email sy k,,,deadmushrooms85@gmail.com,,,tq

  128. saya ada duit king&emperor tahun 1908 kalu minat coll saya 0199036622

  129. sape yg nk beli duit syiling,kepada sa[e bole sj jual..

  130. hai,saya ada duit syiling..

    * 20 sen tahun 1968.
    * 10 sen tahun 1973.
    * 10 sen tahun 1982.
    * 10 sen tahun 2003.

    sesiapa yang berminat untuk membeli..blh emailkan di cuyank2301@yahoo.com..terima kasih.

  131. Saya ada dua 50 sen dan satu 20 sen..

    50 Sen : 1967
    50 Sen : 1968
    20 Sen : 1988

    kalau sekira nya nak…contact laa… 0139068079 (Msg ok)

  132. saya ada 50sen lama tahun 1968 n rm1 lama 1981…..siapa nk kol aku mat 0172145985

  133. Saya ada syiling 50 cent 1969 (securyti thread) siapa brminat hub 0163603056

  134. Saya ada syiling 50 cent 1969 (security thread) siapa brminat hub 0163603056

  135. i have a 1 cent 1971~grade F~
    and a RM1 banknote serial number AAA7100668~~
    if interested can contact me at hlyh1230@yahoo.com
    thx~~

  136. Salam..sy ade 50 sen tahun 1967(beparit tgh) n 1979…boleh sy tahu brape harganye? n kalo berminat email sy..

    dienzreen@yahoo.com

  137. sy ada duit:-

    -10sen 1972
    -sa puloh bayang agung
    -1$ kerbau bajak..

    semua item tersebut adalah extremely rare!
    harga kesemua cuma rm5,500(nego)!
    Tawaran terhad.
    cll sy 0174513304….cod penang…

  138. aku ade 50sen 1967 & 1968..
    spe2 nk bli contact aku
    along-0177969698

  139. RM0.05=1971 Got 1=1977 Got 1=1982 Got 5~7

    And My Coins RMK-5
    Contact Me If Any1 Wanna Buy
    0107179499/0127568994
    Didi

  140. Hi saya ada duit syiling $1 warna silver tahun1971..sesiapa nk beli contact num ni:0102500702 thnks,,,

  141. semua syiling 10,20,50,rm1 keris warna kuning ade just call 0129074980

  142. i have 50cent 1957 Queen Elizabeth II,Malaya and British Borneo..interested sms me 0145964214 or contact me at facebook……wayneselatjaul@yahoo.com..price nego…

  143. Yang berminat hubungi saya di ………….. Email : Alexloan@hotmail.com / Sms saya : 0126422202
    SYILING RM50 SEN TAHUN : 1968 DAN 1993 YANG TIADA HURUF (S) PADA TULISAN (SEN)
    SYILING RM20 SEN TAHUN : 1978 DAN 1994

    • Hi…

      Betulkah cerita ttg duit syling ni.klu i ada tukar kat mana? Bank Negara??

      Kalau betul untung korang…

  144. helo. sy ade 1 sen 1971. kawan2 cakap bernilai.tp sy pon x pasti brape harganye. sape2 yang berminat bole email kat ucihara_89@yahoo.com. tq

  145. saya nk beli duit syiling 10sen tahun 1972 dengan 50sen 1976 setiap satu harga rm5000 sy tdk main2,kalau sy test syiling tu ori msa tu jgk sy bg wangnya emil sy suesya1988@yahoo.com.tq

    • kol dis no. 0196403697(raymie)

  146. salam.saya ada banyak syiling lama pas merdeka,sebelum merdeka spt queen vic,king edward,king george 5 dan 6 dan queen elizabeth.jumlah ratusan.nak.. ttel je tanya saya apa yang ada atau msj 013 5305113 zaid al muhajir.semua original.ada antaranya saya cari dengan alat metal detector…duit yassin ada 4 keping yassin 7,duit tembaga dijumpai bawah tiang seri rumah lama..sebelah gambar wak dogol dan sebelah gi kepala cam keldai.duit yassin da srian 122 hijrah.duit yassin ada nama 4 khalifah bertarikh i63 hijrah.duit emperor kang xi dan cincin jade ibu jari.dan macam lagi termasuk pinggan antik dan kangkung.datang kekedai kami sebelah kfc lumut perak.24 hb april nie mula pesta laut lumut.sambil sambil datang tu

  147. Saya Ada duit siling lama state of Norte borneo saya tidak berminat menyimpan 3 keping 1 keping adalah tahun 1886 saya ingin jual dengan harga RM 50.000 sahaja untuk berurusniaga tel 0109542185

  148. berminat??
    sa ada duit siling 50sen ngn tepi terbelah 1967,1968,1969. berminat e-mail ja.TQ

  149. 10sen 1972 dan 50s 75 untuk dijual.
    Harga tawaran RM4000 sahaja.
    Siapa cepat dia dpt…cll 0174513304…COD Penang. tq

  150. 5sen 1982 – 3 pieces
    50sen 1979 – 1 piece
    price : 5sen = RM600 per piece
    50sen = RM3000
    berminat sila emel apple_116@yahoo.com atau sms 013 4851905 …

  151. sy lak ad rm10 siri ke9 n 10..

  152. ad yg nk bli x..?

  153. syiling Malaysia…20sen 1967..
    ….50sen 1978
    ….RM1 1977
    ….harga RM4000….berminat sila emel….apple_116@yahoo.com

  154. I got $1 1971, 1 cent 1956, 1 cent 1943….just wondering hw much is it worth these days?

  155. saya ade syiling
    (50 sen East India,1845),
    (50 sen Hong Kong (king emperor Edward VII),1905),
    (20 sen Elizabeth II Australia 1981),
    (2 sen New Pence Elizabeth II 1978),
    (1/2 sen Straits Settlements 1932 King Emperor George V),
    (5 sen Straits Settlements 1900),
    (duit 50 sen tahun 1967/68 terbelah),
    (wang kertas lama tandatangan ismail mat Ali juga ada dalam simpanan)
    jika berminat hubungi EN.FAUZI (013-4084331)..

  156. I have a 1976 1 sen coin but it is steel i.e. attracted to magnet- is it worth anything?

  157. Sa-puloh agung untuk dijual.

    Jenis note asli dari keluaran Thomas De La Rue dan
    bukan dari jenis Kijang.

    Terdapat juga wafak Ultra unggu pada note ini
    jika disuluh menggunakan Lampu Ultra Unggu.

    berminat cll 0174513304.
    Harga: RM5k

  158. saya ada 50 sen tahun 1971.berminat cari saya.0138281477.

  159. hai saya ada duit 50sen 1973 10sen 1968 berminat hubungi saya di no 0173219846 ajib..

  160. saya ada byk duit syiling lama berminat kol @ sms 0168265752,harga boleh runding

  161. saya ada syiling 10sen tahun 1967,1976,1978,1981,call no saya 0172005161

  162. Saya ada syiling 1 sen tahun1970.

  163. assalamualikum..saya mengambil kesemptan ini untuk mempromokan duit syiling saya..

    10sen
    1967=rm:100.00
    1973=rm:80.00
    1976=rm:60.00
    1983=rm:40.00

    20sen
    1968=rm:120.00
    1979=rm100.00
    1981=rm:80.00
    1982=rm60.00
    1987=40.00

    siapa yang berminat,sila hubungi saya..cara berhubung ada di bawah..

    no hp:0198902505

    facebook:Jef Tamion

    emel: jeftamion@yahoo.com

    harga boleh di bincangkan..
    banyak lagi syiling2 lama tak di keluarkan oleh saya..

    dari- betong sarawak.

    • for wat reason u sell those common coin at this extraorbitant price???

        • xxSPRINGxx
        • Posted June 26, 2012 at 3:53 am
        • Permalink

        u stupid?

  164. sy nak jual duit syiling 1 ringgit tahun 1957-1977..berminat boleh call/msg sy 0179118125

  165. sya ada 50sen tahun 1967,

  166. saya ada duit siling 50 sen 1976 berparit dan 10 sen 1972 slamaesiapa berminat hubunggi saya 0135677207 from limbang,sarawak

  167. 50 sen 2005 .. rm4000 call 0127174163

    • you wan buy 50sen 2005?

  168. saya berminat untuk menjual syiling lama seperti ;
    1) Syiling 1 cents King & Emperor Edward VII 1906.
    2) Syiling 1 cents Queen Victoria 1897
    3) Syiling 1 cents George v king & Emperor of India 1919
    4) Zee Lan Dia 1730
    5) Syiling 1 cents (2keris) Malaysia and British Borneo 1962 and 1965

  169. syiling di koleksi saya

    10 SEN
    – 1971
    – 1967
    -1968
    -1977
    -1973
    -1976
    -1979
    -1980
    -1981
    -1982
    -1983

    20 SEN
    -1967
    -1968
    -1969
    -1970
    -1973
    -1976
    -1977
    -1981
    -1982
    -1988

    Harga boleh di runding..
    call 0198902505.

  170. Assalam….. sy ade siling 03 keping thn1845 duit india (esat india company), 10 keping thn1887 duit queen victoria, duit 4 segi queen
    berminat cll 0195101276

    • assalam…syiling east india company berapa sen nilai muka……….gambar bunga padi ker……..

  171. Saya ada coin 50 sen longkang 2 ketul tahun 1967. 1968. tahun 1973 takda longkang. 20 sen tahun 1988.
    berminat hubungi .. Husaini 0108962604.

  172. i ade syling 1sen. year 1976 n 1979.betol ke i blh tkar duit ni mengikut harga kat atas?n mcm mane i nk tkar?kat mane!pleas reply me.

    • kamu ada 1976 1sen dan 1979 ? kalau nak jual sms saya 0162780116

  173. Syiling 50sen (terbelah) tahun 1976 untuk dijual….RM5k
    Hubungi 0122488210

  174. Sy ada byk coins syiling lama parliament dan bunga raya series. Jika berminat boleh email annyyo85@gmail.com ataupun call atau sms number ini 0146733746

    • Saya mnjual syiling degan harga murah. Rm 1- 50. Terpulang kepada quality dan rarity of the coins…item kat sabah. Tq

  175. Den ado syiling 20 sen 1969 laku ko x,,0176045943

  176. Ada tak sesiapa yang minat duit rm 100 aishah….ada 5 pcs…
    keadaan duit masih keras tidak pernah digunakan …
    tandatangan Tan Sri Dato’ Seri Ali Abul Hassan bin Sulaiman, gabenor Bank Negara Malaysia keenam..
    minat pm…0135339048..

  177. I’ve got many old coins. Starting from 1897. Where should I sell this items

  178. Salam.. Sy mempunyai koleksi syiling lama iaitu :
    Tahun 1897,syiling $1 tahun 1980,malaya and british borneo 1956,elizabeth-II D.G.REG.F.D 1971, malaya&british 20cents thn 1961 queen elizabeth the second, 1cent thn 1920 straits settlements king george v and emporer of india, 10 cents 1948 king george the sixth,1 cents 1939 king george and many more

  179. Boleh contact sy. 0175527649. Harga boleh di runding.-ikin

  180. Saya ada duit 12 keping 1 dollar perak ( 4.0 cm diameter) tahun (1989 – 1914) yang telah dibuat tali pinggang. Kebiasaannya dipakai oleh kaum pribumi di sarawak.
    Berminat call 019-3716663. TQ

  181. saya ada siling lama 2 sen stengah Tahun 1903 [North Borneo], dan 50 sen Tahun 1967 [Malaysian & British]
    berminat call/sms di no:- 0198536277

    • Sya ada 1sen 1971 10sen 1971 50sen 2006 siapa berminat boleh hubungi n0 ini 0122472750

  182. saya mempunyai koleksi duit syiling dari pelbagai negara:amerika,british,china,arab,thailand yang berusia lbh dr 100thun….sekiranya berminat sila pm saya 0197023375

  183. BERAPE HARGE UNTUK SYILING 1RINGGIT MALAYSIA TAHUN 1972 LAK?

  184. saya ada syilig1 ringgit thn 1977 perak mcm duit 50sen . Berapa nilainya?

  185. saya ada duit seling 5 sen tahun 1982 klu ada berminat tle atau sms no ni.01111811929

  186. FAUZI saya ada seling 5 sen 1 tahun 1982 siapa yang berminat hubungi atau sms no ni.01111811929.

  187. saya ada duit syiling lamaaa…kalo sapa2 mahu beli call me…0129224153
    $1 = 25 tahun merdeka (1957-1982)
    $1 = rancangan malaysia kelima (1986-1990)
    50 sen = thn (1973,1979,1981)
    20 Sen = thn (1968,1969,1976,1988,1987,1982,1981)
    10 sen = thn ( 1973,1976,1982,1980)
    5 sen = thn (1973,1979,1982,1987)

  188. ONE POUND ELIZABETH II D.G.REG.F.D 1983 (DECUS ET TUTAMEN) untuk dijual kpd sesiapa yg sanggup membelinya…call/sms : 0176208608/0133557654

  189. kawan baru jumpa duit syiling dgn duit kertas dalam kotak kt rumah nenek.. bak note 1 banyak, coin50, coin $1 rancangan malaysia 3 dan 4, hijrah1401, coin $5 1971 tunku abdul rahman putra al-haj bapa malaysia, 1/2 sen 1884 victoria Queen straits sattlements, 1 sen straits settlements, malaya and british borneo 20sen, british north borneo 1 sen 1889,.

  190. saya ada syiling 10sen 1967, syiling petak 1920, syiling rm1 lambang KWSP, syiling rm1 1971 dan syiling rm1 lambang tunku abd rahman. Sape nak beli boleh call/sms 017-6848424.

  191. SYILING 1 SEN MALAYSIA – 1967,1973,1976,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1983,1984,1985…Untuk DIJUAL!! CALL/SMS : 0176208608/0133557654

  192. Saya ada

    Syiling 50 sen tahun 1967.1968,1971,1973,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1983,1984,1985,1986,1987,1988
    1989,1990,1991,1992,1993,1994,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003,2004,2005,2007,2008,2010,2011,2012

    Syiling 20 sen tahun 1967,1968,1969,1971,1973,1976,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1987,1988,1989,1990,1991,1992,1993,1994,1997,1998,2000,2001,2002,2004,2005,2006,2007,2008,2009,2010,2011,2012.

    Syiling 10 sen tahun
    1967,1968,1973,1976,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1983,1988,1989,1990,1991,1992,1993,1994,1995,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003,2004,2005,2006,2007,2008,2009,2010,2011,2012.

    Syiling 5 sen tahun
    1967,1968,1971,1973,1976,1977,1978,1979,1980,1981,1982,1985,1987,1988,1989,1990,1991,1992,1993,1994,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2004,2005,2006,2007,2008,2009

    Syiling 1 sen tahun
    1976,1977,1978,1981,1982,1983,1984,1985,1986,1987,1988,1989,1992,1994,1995,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003,2004

    ..Sesiapa berminat buka harga bagi setiap tahun di atas…mail vkmega79@tm.net.my atau telefon 0124115958

  193. sy ader syiling lama lambang king george VI emperor tahun 1940 untuk di jual….berminat tel no ni….016-5933943

  194. saya menjual 50sen tahun 1976… dan macam2 lagi duit syiling dan kertas,dari negara malaysia dan luar negara,jika anda ingin mencari duit macam2 cuma sms saya atau contact di email saya,saya akan cuba mencari duit yang anda mahu. email saya Blizzard_army@yahoo.com dan no fone 017-6665549. saya menjual 50sen tahun 1976, kalau nak sms harga ok,kalau ok saya jual.

  195. sy ada syiling 50sen terbelah tahun 1967. jika ade yg bminat hubungi sy

  196. saya ada syiling 10sen tahun 1968, 20sen 1987, 20sen 1988 dan 50sen 1977. Jika ada yang berminat hubungi saya di no. 016 4428 716 atau email saya joseph_7725@ymail.com

  197. syilin 50sen 1968 utuk di jual 0189748220

  198. saya ada syiling 50sen tahun 1973 , 1978 , 1979 . Jika sesiapa berminat , col no 0139561120 ida … Harga boleh bincang :D

  199. saya menjual duit syiling dan kertas malaysia,jika anda ingin mencari duit macam2 cuma sms saya atau contact di email saya,saya akan cuba mencari duit yang anda mahu. email saya zamilzafendy@gmail.com dan no fone 019-9283894.syiling berparit 1967,1968 kalau nak sms harga ok,kalau ok saya jual.

  200. saya ada duit syiling tahun 1826.sapa2 berminat ler hubungi saya.014-9431063

  201. sy…mempunyai duit syiling zaman british……
    lgy lme…email sy dy azman6435@gmail.com

  202. salam sy mempunyai koleksi duit syling lama untuk dijual
    -syling sempena mesyuarat ketua2 kerajaan komenwel(gold colour) -Rm 5 tahun 1989
    -syiling ninth southeast asia game (gambar peta) -Rm 25 tahun 77
    -last duit yang saya sayang syiling tertulis 20 tahun merdeka -Rm 1 tahun 57-97

    sapa berminat sila hubungi saya untuk maklumat lanjut di azman6435@gmail.com

  203. salam saya ada duit untuk dijual
    -Rm 1 tertulis 20 tahun merdeka 1957-97
    -Rm 1 tertulis seratus tahun getah asli1877-1977
    -Rm 5 tertulis mesyuarat ketua kerajan komanwel, warna emas 1989
    serius buyer dicari, emel saya di azman6435@gmail.com

  204. Sy cume ade 5sen 1973 , 10sen 1967 1968 1976 1977 1978 1981 . 20sen 1967 . Rm1 1986 . Singapore 10cents 1969 20cents 1976 -0176451354

    • 20 cents year 1948 pon ade

  205. sy ada duit syiling 50sen tahun 1968, ia mempunyai parit / berbelah di tepi – 016 6354049

  206. sye ade 50 sen terbelah tahun 1967 dan 1968 untuk dijual..
    kol atau mesej kat no 0142247387

  207. saya ada syling 50cent dgn tepi berbelah 1967’1968’1969 ! berminat hubungi sy 0162937848 dan seringgit cent emas pun ada.50cent dgn RM100 perpcs

  208. hi all i got 1976 1 cent cooper if want sms your prices 016-2780116 very rare

  209. Salam Dan Selamat Sejahtera :)
    Saya D’sini Ingin Menjual/Menolak Duit Syiling Dan Piala HOKI Saya>>

    1>Duit Syiling RANCANGAN MALAYSIA KELIMA[RM1]
    2>RM0.50 TERBELAH TEPI TAHUN 1968
    3>UNITED STATES of AMERICA TAHUN 1966[ONE CENT]
    4>HOKI PIALA DUNIA KUALA LUMPUR KE-3 TAHUN 1975

    JIKA BERMINAT SILA HUBUNGI 0127392412 ATAU D’FB> http://www.facebook.com/EpulAhSai {Saiful DiDi}
    Lebih bagus jika anda hubungi saya

    • ohh ye..1>Duit Syiling RANCANGAN MALAYSIA KELIMA itu Tahun [1986~1990]

  210. Hi…assalamualaikum…salam sejahtera…
    Saye ade Duit syiling 1 sen tahun 1967…
    Saye dah test kat magnet…syiling ni x melekat…
    Berbanding duit syiling 1 sen tahun 1983….
    Syiling ni melekat kat magnet…
    Dan saye juga ade syiling 10 sen tahun 1976…
    Masih lawa…
    Kpd sesiapa yg berminat nk bli…
    Bleh call atau msj saye…
    0136466500…
    Hadi

  211. Hi, I have malaysia 1972 20 sen. May I know how much can i get if i sell it to you? My e-mail address is monkeyking_thehulk@hotmail.com

  212. saya ade duit 10 sen syiling tahun 1958 untuk dijual…berminat sila hubungi saya di—0199024343

  213. salam, saya farez, saya ada duit syilng arab saudi tahun 1379 hijrah dan syilng dr china pada zaman dinasti qzing lbh krng 115thn. sape yg berminat blh hbngi sya 0139481431. harga boleh runding. tq

  214. ingin mncari pmbeli duit syiling 1903..cll ashraf 0174249563

  215. duit no siri cntik pun ada..RM 1 8111118 RM 100 7776777..ssiapa yg mnat cll no ni 0174249563

    • Nurul jannah bte othman
    • Posted September 28, 2012 at 1:22 pm
    • Permalink
    • Reply

    Saya ada duit syiling lama.. Nak tahu bape harga dia.. 20cents 1950
    1cents 1943
    1cents 1958
    10cent 1956
    10cent 1953
    50cents 1958

  216. kt sy ade 1sen 1970 tp x lekat magnet,1sen 1979,5sen 1982 mmg berkilat,sy nk jual RM200…pls call or msg me 0175360436

  217. Hai .. saya ada duit syiling lame

    10sen
    1967
    1968 (ada 3)
    1973 (ada 3)
    1976 (ada 2)
    1977 (ada 2)
    1980
    1981 (ada 2)
    1982
    1988

    20sen
    1969
    1976
    1977
    1980
    1981 (ada 2)
    1988 (ada 2)

    50sen
    1973
    1977 (ada 2)
    1983
    1987

    *kalau berminat boleh email saya syaeyda@gmail .com ..
    Harga tak kesah .. boleh runding .. :-)

  218. sy menjual syiling =

    10sen tahun – 1976,77,78,79

    20sen tahun – 1967,68,69,71,76,77,78,79

    50sen tahun – 1967,68,69,78,79,80

    sila hubungi 017-644 4498

  219. sy ade duit syiling untuk dijual
    10sen – 1967,1973,1976,1981,1982
    20sen – 1973,1981,1982,1987,1988
    50sen – 1967(terbelah),1973,1982,1983

    20cents – Malaya And British Borneo – QUEEN ELIZABETH THE SECOND (1954)
    call 0123985565

  220. got 5sen 1982 with extra dot

  221. minat blh call

    1sen – 1970

    5sen – 1997

    20sen – 1971,78,79

    amy-0176444498

  222. saya ada duit 10sen tahun 1939 berapa harga?blh call 017-3174444. atau email

  223. Aku terjumpa duit 10 cents tahun 1961..Tertulis Malaya and British Borneo…Queen of Elizabeth second… :) ada minat? :)

  224. sy ade 50 sen belah tgh… jika berminat emel sy man_@yahoo.com

  225. Salam Dan Selamat Sejahtera
    Saya D’sini Ingin Menjual/Menolak Duit Syiling Dan Piala HOKI Saya>>

    1>Duit Syiling RANCANGAN MALAYSIA KELIMA[RM1]TAHUN 1986~1990
    2>RM0.50 TERBELAH TEPI TAHUN 1968
    3>UNITED STATES of AMERICA TAHUN 1966[ONE CENT]
    4>HOKI PIALA DUNIA KUALA LUMPUR KE-3 TAHUN 1975

    JIKA BERMINAT SILA HUBUNGI 0127392412 ATAU D’FB> http://www.facebook.com/EpulAhSai {Saiful DiDi}
    Lebih bagus jika anda hubungi saya

  226. saya ada syiling 1 ringgit malaysia tahun 1971.. syiling satu ringgit malaysia RANCANGAN MALAYSIA KETIGA tahun 1976-1980. satu sen syilingcommisioners of currency malaya tahun 1940 dan 1943. syiling emas satu ringgit pelbagai tahun. syiling one dollar ada tulisan cina dan jawi tahun 1890(tidak diketahui keasliannya).. terjumpa secara kebetulan di stor lama. tak tahu nak buat apa. berminat sila hubungi 0149604516

  227. Saya ada duit syiling sekeping 10sen (1994) & sekeping 20sen (1994) sapa berminat sila hubungi saya 019-9910008 / roshdi.ain@gmail.com

  228. saya ada syiling 1 sen 1961 zaman malaya british and borneo
    syiling RM 1 parlimen 1971
    mereka yg berminat sila hubungi saya di talian 012-6903904
    khidmat penghantaran pos laju or by hand

  229. salam 1 malaysia kpd semua rakyat malaysia…
    disini saya nk bgtahu kpd peminat2 duit lama…. saya ada beberapa duit and duit kertas..
    kalau berminat call my number. 0178393261. (ZUL)

    1sen >> (1984)
    5sen >> (1982)
    10sen >> (1967)
    20sen >> (1981)

    5 australia 1975 (elizabeth 11)

    1 ringgit brunei (keluaran series 1980) KERTAS.

  230. saya ada duit syling 1953 duit malaya borneo….sapa maw ,maw dok halo saya 0178461785 kedah

  231. Saya ada 50sen tahun 1968, siapa minat boleh sms bg saya. 0148822804. At sarawak. Tq

  232. Saya ada 50sen tahun 1968, siapa ada minat boleh sms bagi saya:0148822084. At sarawak.

  233. Saya ada duit kertas bernombor siri AAA*** 25keping.. kalu berminat sila contact 0148805006

  234. saya nk tnya syiling gambar nabi ibrahim sembelih anakya brapa hrga? ader sesiapa yg juai syiling ni tak?

  235. Sy ade syiling 5sen tahun 1968.berminat emel ke zerel86@gmail.com

  236. sy ade duit syiling british elizaberth 2 5sen..tahun 1957,5sen malaysia 1971,dan beberapa lagi..5sen singopore 1968..brminat email sy syafulaizat@yahoo.com

  237. Saya ada syiling 50 sen terbelah tengah, brapa harga syiling itu skrng di pasaran.

  238. i ada simpan 50sen belah.. 1968 dan 1969 murah je.. k.k sabah klu mnat kol ku,,
    0143745499

  239. saya ade syiling rm1 tahun 1971 dan syiling 20thn merdeka pic Tungku Abdul Rahman berminat email or call 0176722047

  240. sy ada syiling Rm1 thn1971 dan 20thn Merdeka pic Tungku Abdul Rahman berminat call 0176722047

  241. da x sape yang berminat nak memiliki duit syiling rm 1 n rm5 tahun 1971 boleh tel saya di no 013-5358380 tengtang harga leh di rungding sampai jd

  242. saya ada duit syiling arab tahun 1857 dan beberapa duit kertas dan syiling malaysia yang lama, sesiapa berminat tel saya 0138654988

  243. assalammualaikum saya ada duit syiling 1/2 sepasang..king edward vii thn 1908 dan victoria 1872..kpd sesiapa yang berminat sila email kpd saya di eeya_91@hotmail.com atau hubungi saya di 013-2593772…

  244. saya ada memiliki syiling untuk dijual :-
    1sen – 1976,1979,1994
    5sen – 1967,1968,1982
    10sen – 1967,1968,1980
    20sen – 1967,1968,1969,1971
    50sen – 1967,1968,1979,1988

    berminat… e-mail sy… kluangman_jr@yahoo.com…. or call… 012-7687774

  245. sy ade duit syiling 1 sen thun 1884, 1907 n 1920
    berminat email sy are_iin007@yahoo.com

  246. 20sen 1970 dan 1978.. berminat nak miliki.. harga ikut pasaran 2013 lah kan.. t.q. sms 013 7850078.

  247. Saya ada duit syiling 50 sen 1967, 1975, 1969..sesiapa nak call 0196325929- amir

  248. syiling 50sen terbelah 67/68 dan rm1 error note…berminat call 0177764276

  249. saya ada syiling 0.50cent (terbelah 2)…sapa-sapa yang berminat sila email kat yogesh_4699@yahoo.com.. harga boleh dibincang. terima kasih.

  250. 50cents tahun 1968

  251. saya ada mempunyai duit lama iaitu duit satu sen kertas ,duit james brook sarawak ,duit setengah sen ,duit yassin 7 ,duit tongkat , duit wali 7 ,duit bahtera nabi nuh ,duit merak .sesiapa yang berminat nak membelinya sila hubungi saya tel-013.7265.104 .

  252. saya ada syiling tahun 1950

  253. berapa harga syiling tahun 1885

    • Want to sell the syling
    • Posted March 7, 2013 at 12:51 pm
    • Permalink
    • Reply

    Where can I sell the coin?
    I want sell 50cents year 1967 & 1968 ada berbelah RM1,000/pcs
    Please contact me, where can I sell it. 011-2005 2937

  254. $1 (1877-1977) SERATUS TAHUN GETAH ASLI for sale..anyone?feels free hello me-0197843841

  255. i got 50 cent 1968,.if other people at outside there want to buy can inbox me at fb…( arine_lux9014@yahoo.com)

  256. saya ad syiling untuk dijual 50 sen tahun 1967.
    berminat . email ayehxaxau@yahoo.com

  257. sy ada syiling 1sen tahun 1918..saz bentuk petak empat segi

  258. Can I no where to sell the coin with this price?

  259. Sa da myimpan wang syiling : 5sen-tahun 2001,2002,2003 10sen-tahun 1968,1981,1982,1989,1990,1991,1995,2001-2pcs,2004-2pcs,2005-3pcs,2006-2pcs,2007-6pcs. 20sen-tahun 1967,1979,1982,1988-4pcs,1989,1991,1997,1998,2002. 50sen-tahun 2002,2004-2pcs. Rm1(AT2155317)lambang tugu peringatan negara-1kpg(price-rm3000). 10 dollars(The Japanesese Government)-price-rm3500, 10cents(The Japanese Government)price-rm1500. Sesiapa yg bminat utk beli,buli hubungi sa-0138693422.

  260. Salam ,ada sesiapa tahu x pasal duit kertas rm1 lama tertera gmbr kaabah..sekadar nak thu aje

  261. saya ada duit syiling 50 sen terbelah tahun 1969 dan duit 10 sen kertas 1941. kalau ada yang minat sila email saya snizag59@yahoo.com atau call saya di no. 0182642589

  262. saya ada duit syling 0.50 =1967,68,69…rm 1 lama 3 jenis..minat call 0173006838

    • Brapa nak jual? Masih ada ke?

    • giang gregory dedward
    • Posted August 12, 2013 at 8:30 pm
    • Permalink
    • Reply

    saya ada duit syiling 50sen terbelah(1967) dan RM1 kertas lama . kalau masih ada yang berminat sila email saya ; gdedward931@gmali.com atau terus menghubungi saya di no. 0135710231

  263. Saya ada 3 kping syiling 50sen tahun 1967.., sape berminat call 011 28033855

    • ada Collector yg msh mencari 10sen thn 73,76,81,82 & 20sen thn 73,76,81,88?klu ada wasap sy 0122729150 thx

  264. Ada sesiapa yang berminat membeli duit syiling 50 sen tahun 1979 ada extra dot dan syiling 50 sen terbelah (security edge) tahun 1969, sila hubungi saya 0163607288 (SHAH).

  265. sy ada duit siling tahun 1973 50cen berminat call 0192564099

  266. salam..hye sy ad memiliki duit kertas rm 2 sign Tan Sri Dato’ Ahmad bin Mohd Don (Mei 1994 – Ogos 1998).sign di bahagian tepi..condition 9/10..sy juga ad memiliki syiling 50 sen singapura tahun 1987(bunga raya).berminat 0193037521

  267. I got below coin to sell. Anyone interested please email me at jeffrey851018@yahoo.com

    – 1 cent 1962 Malaya
    – 5 cents 1961 Malaya
    – 10 cents 1961 Malaya
    – rm1 1957-1987 30 tahu merdeka coin

    • saya ade syiling straits settelments 1920 digunakan zaman british berminat boleh inbox di fb aidid danish

  268. saya ada
    5 sen – 2002,2005
    10 sen – 1973,1976,1977,1979,1981,1982,1991,1999,2001,2004
    20 sen – 1973,1976,1981,1982,1991,1993,1998,2008
    50 sen – 2000
    sesiapa nk beli,sila kol sy di nombor ni 0136033246

  269. sye ad syiling king George vi. jka brminat hbungi sye dgn segera. – 0199064190

  270. Saya ada syiling rm 5 untuk di jual.. Pada yg berminat sila cll 0174610792

  271. banyak komen saya baca satu pun x ada pembeli—
    kebanyakan inGin jual
    siape pembeli pon x tahu
    coin lama nie ada nilai atau perbesar2kan crita

  272. saya ada syiling 50sen tahun 1920/1921/
    50sen 1954 berparit
    berape harge syiling ni ek

  273. saya ada menyimpan duit siling malaysia lama:
    50 sen tahun 1967,68 dan 69,
    1 sen bentuk 4persegi tahun 1926, 41, 43, 57 & 58.
    1sen bentuk bulat tahun 1962.
    dan lain lain siling lama yg mungkin anda berminat.
    sesiapa yang berminat membeli boleh menghubungi saya melalui: freddsg@ymail.com/skype:freddo723

    • nk jual syilling lama
    • Posted December 31, 2013 at 10:03 am
    • Permalink
    • Reply

    nk jual syiling seringgit thn 1957-1982,seringgit emas thn 1993,satu dollar australia thn 1997 dan 10 sen Euro thn 2002 ,ad yg brminat just email kat sudin_mat@yahoo.com

  274. RM1 emas berapa offer

  275. Saya ade syiling untuk dijual:
    – 50sen tahun 1967&1968 (Berbelah)
    – 50sen tahun 1973,1978,1980,1981,1982 &1986(Parlimen)
    – 50sen tahun 1994,2001,2002,2004,&2005(Bunga Raya)
    – 20sen tahun 1967,1968,1971,1973,1976,1981,1982 & 1988 (Parlimen)
    – 20sen tahun 2004(Bunga Raya)
    – 10sen tahun 1976,1977 & 1981 (Parlimen)
    – 10sen tahun 1957
    – 5 sen tahun 1981(Parlimen)
    – 1 sen tahun 1943,1945,&1957(Malaya & British Borneo)
    – Syiling RM1 tahun 1971,1981 & 1985 (Parlimen)
    – Syiling RM1 tahun 1993 & 1995 (keris)
    Berminat sila hubungi saya:
    0125048275 (Mohammad Sarwan)

  276. Saya ada duit victoria settlement. 1 sen tahun 1988…berapa harganya…minat pm 0124544571

  277. salam semua, nak tanye… market price untuk RM0.10 tahun 1941 & RM10.00 wtermark kepala harimau berape ea?

  278. 20 sen 1967 dan 5 sen 1982 serious buyer,, sms/whatsapp/wechat 0179857017

  279. saya ada syiling lama untuk dijual : sms ke – 0134884558 (wan)
    50 sen – 1971, 1973, 1977, 1979, 1980, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986,1987,1988, 1967 (berparit tepi),
    20 sen – 1967, 1968, 1971, 1973, 1976, 1977, 1980, 1981, 1982, 1987, 1988.
    10 sen – 1967, 1973, 1977, 1980, 1981, 1981, 1982, 1983

    $1 – DYMM TUANKU ISMAIL NASIRUDDIN SHAH (1959-1969)
    $1 – RANCANGAN MALAYSIA KEEMPAT TUN HUSSEIN ONN (1981-1985)
    $1 – BANK NEGARA MALAYSIA 20 TAHUN (1959-1979)
    $1 – 20 TAHUN MERDEKA TUANKU ABDUL RAHMAN (1957-1977)
    $1 – KUALA LUMPUR MAJU DAN MAKMUR (1972)
    $1 – PARLIMEN (1971)

  280. Sy ada syiling 50sen terbelah. Tahun 1967. Kalau berminat, mssage / call 0145027370.

  281. Hi, wanna ask that how much it worth for 1978’s 50 cent

  282. i have 5 sen 1961 queen elizabeth 2,can i now the rate? do email me akubudakalim@gmail.com thankzz

    • saya ada duit setengah sen 1945 quein victoria. 1 cen 1883 quein victoria. 5cen 1961 quein elizabeth the second dan 1 cen empat segi tahun 1926, 1941, 1940, 1945, 1920, 1919, 1939, 1943, berminat fon .0123378561, 01132586718

  283. How about 2004 20sen coins?

  284. Saya ada kawan yang nak jual syiling 50sen (1967-1969)
    siapa yang berminat boleh cari saya atau kawan saya,
    0179658933 atau 0177905759
    terima kasik banyak.

  285. Saya ada syiling 5sen 1982, tapi saya cek syiling tu ada kesan calar kat 5sen, kat parlimen tu pun ada kesan calar jugak, adakah syiling 5sen saya tu yg extra dot atau tak….

  286. Saya ada duit syiling 5 sen extra dot dengan kualiti very very fine.
    ada collector nak ambik utk rm200, siapa dapat tawar more than that dia dapat. boleh contact 0197581994

  287. Saya ada duit syiling 5 sen extra dot dengan kualiti very very fine.
    ada collector nak ambik utk rm200., siapa dapat tawar more than that dia dapat. boleh contact 0197581994

  288. untuk collector, saya ada duit syiling
    50sen terbelah (security) tahun 1967
    5,10,20,50 sen tahun 1981
    10,20 sen tahun 1967, 1968
    duit kertas
    RM5 no siri AF1223344
    RM5 no siri EF6299888
    RM1 no siri UW9327888
    RM1 no siri ACF7779999 (RARE nombor cantik)
    RM1 no siri BF7919188
    jika sesiapa berminat, msg saya 012-5509173 dan offer harga

  289. untuk collector, saya ada koleksi duit syiling dan note lama yg terpaksa dei korbankan utk di jual disaat yg sgt2 memerlukan ini..

    50sen terbelah (security) tahun 1967,1968 & 1969
    50sen MALAYA & British Borneo : 1954 & 1955
    20sen MALAYA & British Borneo : 1954
    20sen Commissioner of currency Malaya : 1948 & 1950
    10sen Commissioner of currency Malaya : 1948 & 1949
    1sen Straits Settlements : 1920
    RM10.00 Malaysia watermark kepala harimau SA-PULOH (2 keping)
    RM10.00 Wang negara Brunai SA-PULOH (2 keping & 2 Sultan yg berbeza)
    Note 100 Wang zaman perang Jepun : 1 keping
    Note kertas ONE CENT Board of commissioners of currency MALAYA (cetakan satu muka depan sahaja,blkg kosong)
    Jika sesiapa berminat, msg saya 017-7003577 dan offer harga anda dan saya terbuka utk berunding..

    • ASSALAMUALAIKUM.. SAHABAT. Saya ada DUIT SYILING PARLIMEN .
      50 sen – tahun ( 1973, 1981, 1984, 1987) .

      Berminat boleh call saya terus :) 0109734730 .

        • AHMAD
        • Posted August 6, 2014 at 7:16 am
        • Permalink

        Saya ada Syiling 5 sen. Tahun 1982 extra dot. Untuk dijual. RM100. Sesiapa yang berminat boleh call saya terus. 0109734730

        • AHMAD TAJUDDIN BIN ABU BAKAR
        • Posted September 5, 2014 at 9:14 pm
        • Permalink

        saya ada SYILING 50 sen 1968 . ME . sesiapa yang berminat boleh wassap saya terus :) call pun boleh, 0109734730

  290. Hye i have coin 50sen year 1979 1pieces,1981 1piece,1982 1piece,1990 2pieces,1999 1piece..if any interested to buy can contact me aat my email ieda_mistery@yahoo.com

  291. Assalamualaikum .. saya ada duit syiling 50sen Tahun 1967 ,, sape2 nk beli ,, call saya k 0177523384 Famirul

  292. Jual 20 sen thn 73.10 sen thn 67.68.73.78.81.83. 5sen thn 78.20 cents malaya and british borneo thn 61.email tegoeh76@gmail.com suwun

  293. Say a Punya dwit syiling 20Sen th 1973 Dan syiling 1RM th 1991,siapa yang berminat call saya ke nombor0146451688,rohman

  294. sy da duit siling
    10 sen

    1967
    1968
    1980
    1981
    1993
    1995
    1996

    20 sen
    1967
    1971
    1973
    1976
    1977
    1980
    1981
    1982
    1988

    berminat boleh hubungi sy 0138565055

  295. I have 50sen tahun1967,
    Siapa mahu beli call 0175865379

  296. sy mmpnyai duit syiling 50 sen berparit@garis(garisan keselamatan) pd thun 1967.Duit queen victoria(copper).Duit SYILING YASSIN 7 ORIGINAL.Duit rm2 lama UTK DJUAL DGN HRGA YG SGT PTUT.CALL&BIDA 0175274302 MURAH2JE

  297. Saya ada syiling satu 1 sen queen Victoria tahun 1900 sape berminat email missayuu2013@gmail.com

  298. saya ada duit syiling 5 sen tahun 1982,duit masyarakat cina lama yang mempunyai lubang 4 segi di tgh,dan juga duit arab lama pohon kurma dan pedang untuk diletgo,0174998404/0167407741

  299. 5 sen parlimen for sold 
    1967-7xRM1=RM7 
    1968-1xRM1=RM1 
    1971-2xRM4=RM8 
    1973-7xRM1=RM7 
    1976-3xRM1=RM3 
    1977-1xRM4=RM4 
    1978-1xRM1=RM1 
    1979-1xRM.5=RM0.50 
    1980-5xRM.5=RM2.50 
    1981-5xRM1=RM5 
    1982-5xRM5=RM25
    1985-4xRM3=RM12 
    1987-1xRM2=RM2 
    1988-5xRM2=RM10 
    Total RM89+10(postage)=
    RM99. Berminat Pm..
    ata whasap di no 0179726799 @ call 01110668535


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: